UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 04:39

UNT - 18 sep 20 kl. 12:35

Löfvens mamma avlidenStatsminister Stefan Löfvens mamma har dött. i ett kort uttalande säger statsministern:”I natt avled min mamma Iris Melander..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stefan Löfvens, Iris Melander

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvens, mamma, avliden
DI - 15 sep 14 kl. 08:03

Stefan Löfvens mamma om valsegern

En som är glad efter de rödgrönas framgång i gårdagens val är Stefan Löfvens mamma Iris Melander. "Det måste till någon från landsbygden om det ska bli någon bättring", säger hon till Expressen..

Aftonbladet - 04 jun 13 kl. 06:15

Stefan Löfvens mamma intvingad i nazirörelsen

Mörka familjehistorien avslöjad.

Aftonbladet - 14 sep 14 kl. 17:07

Löfvens mamma: ”Det får bli som det blir”

Nyan - 01 apr 16 kl. 09:09

Inget brott instagramma bild på avliden man

Tingsrätten förkastar båda åtalspunkter mot den nu 19-åriga kvinna som lade ut en bild av en avliden person på Instagram. Kvinnan stod åtalad för både spridande av information som kränker privatlivet och Brott mot griftefrid. Kvinnan var under 18 år då det skedde så båda åtalspunkterna följdes av tillägget ”av ung förbrytare”.

Nyan - 22 mar 16 kl. 06:46

Lade ut bild på avliden på Instagram – blev åtalad

I går var det rättegång för en ung kvinna som åtalats för bland annat brott mot griftefriden efter att ha lagt ut en bild av en avliden person på Instagram. Det rapporterar Ålands Radio.
Bilden föreställde en ung man som avled 2014 på bårhuset och den unga kvinnan som kysser honom på pannan.

Nyheter 24 - 22 aug 13 kl. 15:51

Petzälls mamma polisanmäler ÅkessonÅkesson om Petzäll

Tidigare i dag har det rapporterats om att den avlidne riksdagsledamoten William Petzälls mamma Annika Petzäll är mycket besviken över hur hennes son framställs i Jimmie Åkessons nya bok "Satis Polito".Nu har hon även valt att polisanmäla Åkesson för ärekränkning och förtal av avliden, rapporterar Hallandsekot.Mycket kritisk
I boken, som släpps släpps på måndag, skriver Åkesson bland annat att Petzäll var påverkad i riksdagen och sluddrade i talarstolen.?

Expressen - 11 jun 16 kl. 12:37

Mamma fann sitt barn avliden hos exmannen

En dansk mamma hittade i går sin cirka 6 månader gamla son död hemma hos sin före detta make. Danska polisen utreder barnets död som misstänkt mord. Samma kväll tog barnets pappa sitt liv genom att hoppa framför ett tåg vid en förort till Köpenhamn..

Expressen - 14 feb 18 kl. 13:26

Löfvens känslotal: ”Mamma kunde inte ta hand om mig”

Drottning Silvia, högt uppsatta ministrar och världskända talare satt i publiken.Då valde statsminister Stefan Löfven att öppna upp sig – och berätta om sin barndom hos en fosterfamilj. – När min mamma inte kunde ta hand om mig, klev samhället in, sa Löfven..

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 18 kl. 07:50

Frank Sinatras första fru Nancy avliden

Nancy Barbato Sinatra – Frank Sinatras första fru och mamma till sångerskan Nancy Sinatra – har avlidit, 101 år gammal. På sitt Twitterkonto berättar Nancy den yngre om mammans bortgång. "Min mamma har stilla somnat in i natt, vid en ålder av 101 år.

Sydsvenskan - 14 jul 18 kl. 07:50

Frank Sinatras första fru Nancy avliden

Nancy Barbato Sinatra – Frank Sinatras första fru och mamma till sångerskan Nancy Sinatra – har avlidit, 101 år gammal. På sitt Twitterkonto berättar Nancy den yngre om mammans bortgång. "Min mamma har stilla somnat in i natt, vid en ålder av 101 år.

BT - 14 jul 18 kl. 07:50

Frank Sinatras första fru Nancy avliden

Nancy Barbato Sinatra - Frank Sinatras första fru och mamma till sångerskan Nancy Sinatra - har avlidit, 101 år gammal. På sitt Twitterkonto berättar Nancy den yngre om mammans bortgång. "Min mamma har stilla somnat in i natt, vid en ålder av 101 år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.