SR > Nyheter

Monday, 26 October, 10:14

SR - 18 sep 20 kl. 12:34

Mikael Damberg (S) till Arvika för att träffa PolisenFlera politiska företrädare och poliser i bland annat Region Bergslagen vill ha en ny lagstiftning för att få bukt med problemet med hög musik som spelas från bilar på nätterna. I dag besöker inrikesminister Mikael Damberg (S) Arvika, en av de hårdast drabbade orterna, för att prata med politiker och poliser..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Damberg, Arvika, Polisen, Region Bergslagen, Mikael Damberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mikael, DambergS till , Arvikaför att , träffa, Polisen
Regeringen - 03 maj 16 kl. 11:11

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg till Turkiet

I dag, 3 maj, reser närings- och innovationsminister Mikael Damberg till Turkiet. Mikael Damberg ska träffa svenska företag, turkiska ministerkollegor samt civilsamhällesorganisationer..

Regeringen - 01 mar 16 kl. 15:17

Mikael Damberg besöker Halland på industriturné

I morgon, 2 mars, reser närings- och innovationsministern till Falkenberg och Halmstad. Mikael Damberg ska träffa företrädare för Svenskt Näringsliv Halland, Almi och Stena Recycling..

Regeringen - 21 jun 16 kl. 11:44

Mikael Damberg besöker Paris och Lyon

I dag den 21 juni reser närings- och innovationsminister Mikael Damberg till Frankrike för att träffa representanter för både svenska och franska företag i Lyon. Mikael Damberg kommer också att under onsdagen den 22 juni delta i ett seminarium i Paris om start-ups och digitalisering. Väl i Paris kommer näringsministern även att träffa den franska ekonomi-, industri- och it-ministern Emmanuel Macron..

Regeringen - 12 feb 16 kl. 12:19

Mikael Damberg besöker Örebro och Karlskoga

Måndag den 15 februari reser närings- och innovationsminister Mikael Damberg på industriturné och denna omgång besöker ministern Örebro och Karlskoga. Där kommer Mikael Damberg att göra företagsbesök och träffa beslutsfattare i regionen..

DN - 17 okt 15 kl. 19:09

Näringsminister Mikael Damberg vill främja Saudiaffärer


Efter den bistra diplomatiska krisen i vintras reser nu näringsminister Mikael Damberg till Saudiarabien. I Riyadh ska han bland annat träffa representanter för regeringen..

Regeringen - 15 mar 16 kl. 11:15

Smart industri i fokus när Mikael Damberg besöker Göteborg

I morgon den 16 mars reser närings- och innovationsministern till Göteborg. Mikael Damberg kommer att hålla tal på besöksnäringskongressen på Svenska Mässan. Ministern kommer sedan att fortsätta sin industriturné där han kommer att träffa företrädare för olika fackförbund, beslutsfattare och göra företagsbesök..

Regeringen - 24 maj 16 kl. 12:55

Mikael Damberg besöker London

I morgon reser närings- och innovationsminister Mikael Damberg till London för att träffa svenska näringsidkare..

Regeringen - 10 jun 16 kl. 14:32

Innovation, jämställdhet och affärsklimat i fokus när Mikael Damberg besöker Ukraina

Den 12-14 juni reser närings-och innovationsministern till Ukraina. Mikael Damberg kommer att delta på Sweden-Ukraine Business Forum samt träffa ukrainska beslutfattare, civilsamhällesorganisationer och företag för att bland annat diskutera reformer, jämställdhet och affärsklimat..

Regeringen - 04 okt 16 kl. 16:08

Mikael Damberg besöker Kumla

Imorgon, 5 oktober, besöker närings- och innovationsminister Mikael Damberg Ericsson i Kumla för att träffa kommunstyrelsens ordförande, fackföreningar och representanter för Ericsson med anledning av det sparpaket som aviserades idag..

Regeringen - 25 okt 16 kl. 11:03

Mikael Damberg besöker Jönköping

Imorgon, 26 oktober, besöker närings-och innovationsminister Mikael Damberg Jönköping där han kommer att göra företagsbesök, träffa representanter för näringsliv och beslutsfattare i kommunen..

Regeringen - 16 nov 16 kl. 06:37

Mikael Damberg besöker Sandviken

Idag besöker närings- och innovationsminister Mikael Damberg Sandviken där han kommer att göra företagsbesök, träffa representanter för näringsliv och beslutsfattare i kommunen. Fokus för besöket är innovation inom industrin..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Japan ska bli klimatneutralt till år 2050

Japans nya premiärminister Yoshihide Suga lovade inför det japanska parlamentet idag att Japan ska bli koldioxneutralt till år 2050 och fick applåder..

SR - 1 timme sedan

Påstillverkare dubblar antalet anställda

Försäljningen av papperskassar har skjutit i höjden, efter skatten på plastpåsar. Företaget Norbag i Töcksfors är en av dom stora tillverkarna. De har redan dubblerat antalet anställda och ska bygga ut mer.

SR - 3 timmar sedan

Bredbandsbolagen får bottenbetyg i ny rapport

Efter ett drygt halvår av att arbeta hemifrån, och med digitala i stället för fysiska möten, ger svenskarna tummen ner till sina bredbandsleverantörer. Det visar Svenskt kvalitetsindex årliga rapport om branschen..

SR - 3 timmar sedan

Nu bestäms löneökningarna för miljontals löntagare

Den här veckan ska det avgöras hur stora löneökningarna kommer att bli. Men fack och arbetsgivare står långt ifrån varandra, det säger bland andra IF Metalls förbundsordförande Marie Nilsson..

SR - 4 timmar sedan

Storseger för ja-sidan om ny konstitution

Chile kommer att få en ny konstitution, som ersätter den som militärdiktaturen införde för 40 år sen..

SR - 4 timmar sedan

Poströstningen slår rekord i USA

Med drygt en vecka kvar till presidentvalet i USA har rekordmånga amerikaner förtidsröstat, runt 60 miljoner hittills. Utanför en vallokal i vågmästarstaten North Carolina berättar 40-åriga Nicole att hon precis röstat för första gången i sitt liv, för att det här valet är så viktigt..

SR - 4 timmar sedan

Kinas femårsplan ska presenteras idag

I Peking inleds idag årets viktigaste politiska möte där ett förslag till Kinas nästa femårsplan väntas offentliggöras..

SR - 5 timmar sedan

Så vill IVO stoppa assistansfusket

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, presenterar i dag ett paket av åtgärder för att myndigheten ska kunna stoppa fusk och brottslig verksamhet bland anordnare av personlig assistans..

SR - 5 timmar sedan

Medelklasskvinnorna som kan avgöra valet

I USA har välutbildade kvinnor svängt politiskt – många av de som röstade på Donald Trump 2016 röstade på demokraterna i mellanårsvalet 2018. – Vi kan aldrig veta på förhand, men om det blir ett jämnt val så kan det mycket väl avgöras av villaförortskvinnor, säger Fernando Arias, korrespondent i New York..

SR - 6 timmar sedan

Expert om dataintrånget: "Värsta i Finlands historia"

Finlands regering utlovar krisstöd till de tusentals personer vars privata patientjournaler kan ha läckt ut efter dataintrånget på psykoterapeutföretaget Vastaamo. En läcka som av experter beskrivs ha historiska proportioner och som visar på den digitala sårbarheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.