UNT > Nyheter

Friday, 30 October, 14:17

UNT - 18 sep 20 kl. 12:12

Vassbrand på stalltak – ”Finns risk för spridning”Räddningstjänsten har larmats till en ladugård utanför Sigtuna..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sigtuna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vassbrand, stalltakFinns , riskför , spridning
Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 12 kl. 21:27

Vassbrand vid Hammars udde

Vid 20.40-tiden på torsdagskvällen fick räddningstjänsten på Hammarö rycka ut på en vassbrand vid Hammars udde. Den stora rökpelaren tornade upp sig och var synlig även i de södra delarna av Karlstad..

Cornucopia - 02 jan 18 kl. 10:10

Försvarsberedningen: 27% risk att Sverige utsätts för väpnat militärt angrepp

Bloggläsarnas dom har fallit. Utifrån försvarsberedningens formulering "väpnat angrepp kan inte uteslutas" är det nu fastställt att detta innebär en risk om 27% att Sverige angrips militärt, dvs av Ryssland som är den enda militära fiende vi har i vårt närområde.
Läsarnas bedömda sannolikhet för olika uttryck.

GT - 08 dec 15 kl. 19:25

Brand rasar i hus – risk för spridning

En fullt utvecklad brand rasar i ett troligt ödehus precis vid påfarten till Älvsborgsbron på Hisingssidan. Räddningstjänsten har fyra styrkor på plats bekämpar branden. – Det kan finnas viss risk för spridning, det är lite gnistregn, säger Martin Olsson, larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten,.

Expressen - 13 nov 16 kl. 10:10

Risk för spridning efter brand i industri

Det har brunnit i en mindre industribyggnad i Älvsala i Värmdö kommun. Det fanns inledningsvis risk för spridning till en större industrilokal – men räddningstjänsten lyckades släcka branden..

Expressen - 07 jul 17 kl. 03:16

Brand rasar i lada – risk för spridning

En stor brand rasar i en lada i Åshusby Gård i de norra delarna av Stockholm. Boende på platsen vittnar om att flera djur kan ha omkommit i branden och att det finns en stor risk för spridning.– Det är den största brand jag sett.

Expressen - 24 jun 18 kl. 23:43

Tre bilar i brand – risk för spridning till byggnad

På Amilonsvägen på Fosie, Malmö, brinner tre bilar på söndagskvällen.Det finns risk för spridning till en närliggande byggnad.– Det är stor sannolikhet att branden är anlagd, säger Fredrik Bratt, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 08 jul 18 kl. 15:54

Radhusbrand – stor risk för spridning

Räddningstjänsten har ryckt ut på en radhusbrand i Angered, Göteborg.– Det är alltid stor risk för spridning i radhus, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör, Åsa Opperud. .

Expressen - 25 jul 18 kl. 22:05

Kraftig brand i restaurang – risk för spridning

En restaurang brinner för fullt i Sigtuna nordväst om Stockholm.– Det är en fullt utvecklad brand med risk för spridning till omkringliggande byggnader samt skog och mark, säger Emil Skoglund, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral..

Sydsvenskan - 13 sep 18 kl. 03:46

Bilbrand i Fosie - risk för spridning

Ett larm om bilbrand inkom klockan 03.21 till SOS Alarm. Det finns risk för spridning till andra bilar..

GT - 24 apr 19 kl. 18:28

Fullt utvecklad brand i villa – risk för spridning

En villabrand har uppstått i Falköpings kommun på onsdagskvällen.– Det är bra fart på branden. Huset är näst intill övertänt, säger Stefan Johansson, stabsbrandmästare vid Samhällsskydd Mellersta Skaraborg.

Skånskan - 25 jul 19 kl. 14:53

Brand i halmhög – risk för spridning

Det brinner i en större halmhög i anslutning till en villa i Hjärup.Det initiala larmet gjorde gällande att det rörde sig om en villabrand. Räddningstjänst skickade flera patruller till platsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.