Corren > Nyheter

Wednesday, 28 October, 03:08

Corren - 18 sep 20 kl. 12:05

Finansiär imponerad av satsningar på landsbygdenMedfinansiären Hela Sverige ska leva besökte satsningar i Fornåsa och Godegård som ska stärka servicen på landsbygden..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Hela Sverige, Fornåsa, Godegård

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansiär, imponeradav , satsningar, landsbygden
Barometern - 06 aug 13 kl. 07:56

Ge Trafikverket ett nytt uppdrag

Sommarsemesterns resande runt om i Sverige illustrerar för många ett av Sveriges stora problem, nämligen att vägar och järnvägar håller olika standard beroende på var i landet man befinner sig.
Den traditionella finansieringen av infrastruktur ? med uteslutande skattemedel ?

SmålandsPosten - 08 aug 13 kl. 01:15

Krönikan: Inte upplagt för fest...

Förra månaden uppträdde tyska spelare som snart skulle bli europamästarinnor på Myrans magnifika matta. Läktarna var fullsatta.
I går uppträdde Österspelare som riskerar att trilla ur Sveriges andradivision på Myrans fortfarande lika magnifika matta.

SmålandsPosten - 08 aug 13 kl. 06:44

Krönikan: Inte upplagt för fest ? ännu

Förra månaden uppträdde tyska spelare som snart skulle bli Europamästarinnor på Myrans magnifika matta. Läktarna var fullsatta.
I går uppträdde Österspelare som riskerar att trilla ur Sveriges andradivision på Myrans fortfarande lika magnifika matta.

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 07:22

Genom samverkan kan fler länsvägar upprustas

Centerpartiet tycker att det är hög tid att diskutera hur vi kan finansiera mera, speciellt på landsbygden där det kommersiella underlaget ofta saknas. Offentlig?privat samverkan, kallat OPS, är ett effektivt medel, skriver Karin Nilsson.

Skånskan - 08 dec 19 kl. 05:00

Nu har Yangtorp öppnat portarna

Helgreportage Det kinesiska templet Yangtorp har öppnat för allmänheten. Hit kommer enskilda och bussresor för att få en inblick i den fantastiska men udda byggnaden.FAKTA YANGTORP
Yangtorp är 12.

Kristianstadsbladet - 26 sep 12 kl. 08:52

Från ord till handling

Hur ska vi finansiera vår välfärd och hur ska resurserna på vår planet räcka till alla? En lösning på det mesta är innovationer. Genom att kunna omsätta goda idéer till verklighet kan i stort sett alla utmaningar lösas.

Skånskan - 22 jan 20 kl. 20:00

Simhall i Dalby kan bli av

LUND Genom att plocka in privata finansiärer ser Lundakvintetten en möjlighet att bygga en efterlängtad simhall i Dalby.
Idén kommer som ett svar på ett Lundaförslag och Socialdemokraternas nya krav på en simhall i de östra kommundelarna.Förslaget kommer att lanseras på kultur- och fritidsnämndens möte på torsdag kväll.

Skånskan - 10 jun 19 kl. 10:00

Sjöbo vill testa självkörande bussar

Sjöbo/Tomelilla Självkörande bussar skulle kunna vara aktuellt på landsbygden när de tekniskt sätt kan köras i högre hastigheter och på längre sträckor.
Det framgår av den förstudie som Sjöbo och Tomelilla tagit fram om framtidens kollektivtrafik.Resandet med kollektivtrafik i kommunerna är lågt idag.

YA - 27 jul 13 kl. 03:55

Lyft debatten om forskning

Foto: Therese Jahnson / SvD / SCANPIX
Politikerna underskattar väljarnas intresse för forskning.
Den är viktig, till och med helt avgörande för samhällsutvecklingen. Ändå debatteras den alltför sällan.

HBL - 13 feb 14 kl. 17:53

Kulturfonden står fast vid Guggenheimstöd

Debatten som förts i offentligheten får inte Svenska kulturfonden att backa i fråga om bidraget till en arkitekttävling för Guggenheimmuseet. Guggenheimdebatten togs upp Kulturfondens styrelsemöte i dag. Styrelsen siktar fortfarande på att fatta ett beslut om bidraget i slutet av mars.

YLE - 30 sep 15 kl. 12:48

Universiteten knäar - men Björn Wahlroos har pli på Hanken

Aalto-universitetet och Konstuniversitetet drabbas hårt av att regeringen drar åt svångremmen. Däremot håller Hankens styrelseordförande Björn Wahlroos skutan flytande. För Konstuniversitetets del bjöd Utbildnings- och kulturministeriets preliminära uträkningar on universitetens budget på tråkiga överraskningar förra tisdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.