Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 26 October, 13:43

Vimmerby Tidning - 18 sep 20 kl. 12:03

Anrika affären flyttar - "lite nystart"Efter många år med en affär på Drottninggatan är det nu dags för Djurproffsen att flytta till ny adress. Bättre tillgänglighet är en viktig faktor..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Drottninggatan, Djurproffsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anrika, affären, flyttar, lite, nystart
Corren - 08 apr 19 kl. 21:30

Affären flyttar till det nya området

Bygghandeln Optimera flyttar ifrån sina lokaler på Kungsvägen och etablerar sig på det nya industriområdet vid Södragården..

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

Ebo-ledamot kritiserar Mälöaffären

ESLÖV Efter fastighetsbolaget Mälös klipp i Eslöv reagerar Eboledamoten Fredrik Ottesen (SD). Han anser att det är en miss att Ebo inte hade återköpsrätt om fastigheterna skulle säljas på nytt.
– Man borde vara restriktiv med att sälja ut allmännyttan och definitivt se över vilka avtal man säljer ut allmännyttan på, säger han.

Sydsvenskan - 28 okt 13 kl. 06:30

Løkke-affären stänker åt alla håll ? ända till Norge

Hur gick det egentligen till när Danmark 2011 förband sig att stötta en koreansk miljöorganisation med 90 miljoner kronor?Och varför väntade utvecklingsminister Christian Friis Bach (S) ett år med att lägga fram en mycket kritisk koreansk riksrevisionsrapport om GGGI för folketinget?Affären med oppositionsledaren Lars Løkke Rasmussens dyra flygresor som ordförande för GGGI börjar stänka åt alla håll.

Dagensanalys.se - 29 nov 16 kl. 13:45

Ta hem den digitala affären och förbättra era resultat

Hej Simon, kul att få en pratstund med dig om digital marknadsföring och analys som är det hetaste området just nu. Vad ser ni för trender på marknaden just nu? Digital marknadsföring fortsätter växa med tvåsiffriga tal och står för 40 procent av reklam- och medieinvesteringarna i Sverige 2016 och digital kommer för hälften 2017 enligt prognos från IRM.

Barometern - 26 mar 14 kl. 06:15

Affären med Bohmans klar

Nu är affären med Bohmans gamla fanérfabrik i hamnen klar. På tisdagsförmiddagen skrevs de slutliga handlingarna under. –?

Skånskan - 16 aug 19 kl. 05:00

Många rykten kring KKB-affären

Kävlinge Så fort KKB-ledningen besöker ett bostadsområde startar ryktena. Kävlingebor spekulerar om att det är dessa hus som ska säljas. Skånskan reder ut vägen till att 400 lägenheter till årsskiftet ska avyttras.

Skånskan - 08 sep 16 kl. 14:53

Kommunen tvingades hoppa av – affären alldels för dyr

KÅGERÖD Svalövs kommun var intresserad av att köpa Ramirent-tomten – men priset visade sig för högt.Ägarna Hemfoss begärd drygt sju miljoner kronor:
– Men vi kunde sträcka oss till max 3,5 miljoner kronor. Där stannade förhandlingarna, säger kommunalrådet Olof Röstin (M).

YLE - 24 maj 17 kl. 09:07

Urheilulehtis saga all – redaktionen ingår inte i affären när Sanoma köper världens näst äldsta sporttidning

Mediakoncernen Sanoma köper tidningen Urheilulehti av A-lehdet. Urheilusanomat och Urheilulehti slås samman, men Urheilulehtis 15-mannaredaktion ingår inte i dealen. Urheilulehti utkommer i sin nuvarande form fram till slutet av juni.

Skånskan - 19 maj 18 kl. 14:00

Byborna gläds åt nya affären

Dösjebro Fem år har gått sedan lanthandeln i Dösjebro stängde och byborna tvingades åka till Löddeköpinge eller Kävlinge för att handla.
Nu kan de köpa sin mat på hemmaplan igen. På torsdagen slog Magnus Westin upp portarna till sin livsmedelsbutik vid macken mitt i byn.

Blekinge Läns tidning - 21 feb 19 kl. 10:30

Den anrika blomsteraffären tvingas stänga

Efter 100 år stänger Lindohfs Blomsterhandel. Ulrika Bard Andersson började som praktikant och har drivit affären sedan 14 år tillbaka. Nu tvingas hon att stänga igen dörrarna..

Expressen - 23 jan 20 kl. 17:00

Sensationella affären klar: Flyttar till Serie A

GÖTEBORG. Den sensationella affären är klar:Nyckelspelaren Sebastian Eriksson, 30, lämnar IFK Göteborg och allsvenskan för spel i Serie A med Genoa.Övergången offentliggjordes under torsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.