Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 26 October, 13:30

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 20 kl. 11:58

Oudin (M) om regementet: "Det här är så bra för Kristinehamn"
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Det, Kristinehamn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OudinM om , regementet, quot;Dethär är , , bra, för Kristinehamn"
Magazin24 - 07 sep 12 kl. 09:50

"Det var otroligt häftigt"

På fredagsmorgonen var Mathias "Bissen" Larsson med i TV4 Nyhetsmorgon för att prata om Bissen Brainwalk. De senaste två Bissen Brainwalk har samlat in över 216 000 kronor till Hjärnfonden. Klockan 7.

Nya Wermlands Tidningen - 20 mar 13 kl. 07:30

Oudin blir nytt oppositionsråd

Moderaterna har nu nominerat Marie Oudin som sin kandidat till posten som oppositionsråd efter att Åke Thörnesjö kliver av tjänsten. ? Det känns väldigt spännande och trevligt att få det uppdraget, säger Marie Oudin..

YA - 18 sep 14 kl. 18:53

Regementet kulturellt värdefullt

Foto: Sprisse Nilsson
Bevara karaktären på bebyggelsen på regementet när området byggs ut, anser intendent Pär Bjelvehammar på Klostret.
Han understryker i ett yttrande att bebyggelsen på det gamla regementsområdet, vars första etapp uppfördes 1897, har ett mycket stort kulturellt värde.Ny bebyggelse i anslutning till den gamla på regementet måste uppföras i samma arkitektoniska anda, anser Pär Bjelvehammar som yttrat sig om detaljplanen för utbyggnaden av regementsområdet mellan Ystad Studios och skridskodammen, .

Nya Wermlands Tidningen - 10 maj 13 kl. 07:30

Stora förväntningar på Oudin

? Jag kan tänka mig att det ställs höga krav på mig att lyckas lika bra som Åke Thörnesjö, säger Marie Oudin. I april tog hon över som oppositionsråd..

Expressen - 04 okt 14 kl. 15:07

Det vita pulvret på regementet analyserat

Det vita pulver som skickades till regementet P7 i Revingehed innehåller inga spår av mjältbrand. Det slår den första analysen som gjorts på det mystiska kuvertets innehåll. – Det kan vara mjöl, bakpulver, någon form av narkotika eller någon form av annat gift, säger Jan Bohman, informationschef för regementet, till Kvällsposten..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ingen kidnappning Marie Oudin (M)

Marie Oudin, du använder dig av mycket underliga ordval i ditt pressmeddelande. ” Kidnappning av näringslivet” och ”socialisera näringslivet”. Tror inte du själv egentligen förstår innebörden av det du skriver..

YA - 29 dec 17 kl. 19:00

20 år sedan regementet försvann: ”Bra för Ystad”

På nyårsafton är det exakt 20 år sedan grindarna till regementet i Ystad låstes för sista gången. Sedan dess har regementet förvandlats från militär utbildningsplats till bostäder, skolor och företag. – Förvandlingen var bra för Ystad, men helt nöjd är jag inte, säger Thomas Lantz..

YA - 20 apr 18 kl. 00:01

Länsstyrelsen om regementet: ”Kulturmiljön ska skyddas”

När regementet förtätas måste större hänsyn tas till kulturmiljön. Det kräver länsstyrelsen..

BT - 09 nov 18 kl. 01:00

Lars håller liv i regementet

I 40 år var Lars Rehn befäl på regementet I15 i Borås. Han minns det som en härlig tid med stark sammanhållning och duktiga värnpliktiga. I dag är han en av de drivande i Kamratföreningen..

YA - 09 jan 19 kl. 13:42

Nya bostadsrätter på regementet – byggstart i vår: ”Folk hör av sig hela tiden”

Under våren startar bygget som ska förvandla det gamla kanslihuset på regementet till bostadsrätter. – När vi sålt 13 av de 17 lägenheterna börjar vi ombyggnaden, säger fastighetsägaren Sune Fyrner..

YA - 27 feb 20 kl. 06:00

Fyra fastigheter på väg att säljas på regementet

Kommunägda Ystad industrifastigheter AB vill sälja fyra fastigheter på regementet. Militärmuseet, Forum och det tidigare Cineteket finns bland försäljningsobjekten. – Vi har en köpare som vill förvärva de fyra fastigheterna, säger industrifastigheters vd Pehr Carlberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.