Aftonbladet > Nyheter

Monday, 26 October, 14:06

Aftonbladet - 18 sep 20 kl. 11:52

Bil voltade – en förd till sjukhus med ambulanshelikopter▸ En singelolycka inträffade i Ulricehamn strax före klockan 10 på fredagsmorgonen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ulricehamn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, voltadeen , fördtill , sjukhusmed , ambulanshelikopter
Nerikes Allehanda - 04 jul 16 kl. 06:44

Bil voltade - en till sjukhus

En bil voltade ned i diket och hamnade på taket vid Bondåsarna i Karlskoga tidigt på måndagsmorgonen. En person fördes till sjukhus med okända skador..

Expressen - 17 mar 17 kl. 01:22

Bil voltade – fyra till sjukhus efter krasch

Fyra personer ska ha skadats när en bil voltade efter att ha kraschat in i en bergvägg på Öckerö.En av personerna, som alla ska vara i 20-årsåldern, är allvarligt skadad enligt polisen.– De är förda till sjukhus allihopa, säger vakthavande befäl, Göran Andreasson vid Regionledningscentralen väst..

Expressen - 28 apr 17 kl. 09:17

Bil voltade – två till sjukhus

En bil voltade utanför Hässleholm.Två personer har förts till sjukhus..

GöteborgsPosten - 26 dec 18 kl. 06:11

Bil voltade – tre till sjukhus

En bil voltade under natten till annandagen i Falköping. Tre personer fick föras med ambulans till sjukhus och två personer ska vara allvarligt skadade..

GöteborgsPosten - 14 mar 20 kl. 20:46

Bil voltade – en till sjukhus

En bil voltade av vägen i Härryda under lördagseftermiddagen. I samband med olyckan fördes en person med ambulans till sjukhus.
– Personen klagade på rygg- och nacksmärtor, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 02 maj 20 kl. 02:35

Bil voltade – två till sjukhus

En bil voltade under natten mot lördag av vägen längs E4 i höjd med Djäkneboda i Västerbottens län. Två personer som färdades i bilen har förts till sjukhus med oklara skador..

Sydsvenskan - 14 okt 12 kl. 22:26

Bil voltade - en till sjukhus

En bil voltade på Kvarnbyvägen på söndagskvällen..

Alingsås tidning - 27 jan 13 kl. 10:04

Bil voltade - två till sjukhus 

ALINGSÅS: En allvarlig trafikolycka inträffade på Boråsvägen i höjd med Ängabo på söndagsmorgonen. Två personer skadades när en bil voltade..

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus


Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen.Enligt polisen ska bilen ha kört rakt genom rondellen för att sedan volta, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.Polisen vet inte vem av männen som körde bilen men en anmälan om drograttfylleri kommer att upprättas..

NSD - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 13 kl. 02:11

Bil voltade ? två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen. Enligt polisen ska bilen ha kört rakt genom rondellen för att sedan volta, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Polisen vet inte vem av männen som körde bilen men en anmälan om drograttfylleri kommer att upprättas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.