Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 31 October, 11:16

Aftonbladet - 18 sep 20 kl. 11:49

Fortsatt smittspridning i Skåne – regionens uppmaning: ”Avboka”▸ Coronaläget i Skåne – senaste siffrorna.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt smittspridningi , Skåne, regionens, uppmaning, Avboka
GT - 28 apr 20 kl. 12:00

Regionens vädjan inför årets Valborgsfirande

Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen funderar just nu som krissamordnare i länet under den pågående pandemin.De oroar sig inför Valborgsfirandet och den smittspridning som det kan innebära.– Vi behöver fortsätta att hålla ihop i länet och stödja hälso- och sjukvården, genom att inte i onödan öka belastningen i form av smittspridning, säger landshövding Anders Danielsson, i ett pressmeddelande.

Expressen - 22 mar 20 kl. 09:53

Syskonens uppmaning när viruset sprider sig

Kronprinsessparet uppmanar till god handhygien för att uppmärksamma Världsvattendagen.Detta med nytagna bilder på prinsessan Estelle och prins Oscar som tvättar händerna hemma på Haga slott.”I tider med smittspridning uppmanas vi alla att tvätta händerna med tvål och vatten ofta,” skriver de på Kungahusets Instagramkonto..

Blekinge Läns tidning - 19 maj 20 kl. 14:50

Coronasmittan: Här är regionens åtgärder

Region Blekinge har vidtagit ett antal åtgärder för att minska risken för vidare smittspridning bland personal på kirurgavdelning 49 och till patienter. Som en tillfällig säkerhetsåtgärd bär alla som arbetar vid avdelningen munskydd när de vistas nära patienterna..

SVT - 20 maj 20 kl. 14:16

”Älskar fotboll – men begränsa smittspridning kommer före”

I går gick Liberalerna och Kristdemokraterna ut med en uppmaning till Stefan Löfven (S) om att starta upp den svenska elitfotbollen. På en presskonferens avfärdade statsministern påtryckningarna – och betonade igen att frågan måste lösas mellan Folkhälsomyndigheten och fotbollssverige..

SmålandsPosten - 25 maj 20 kl. 16:17

Snabb smittspridning bland Tingsryds äldre: ”Vi ser dem sitta på Börjes”

Smittspridningen bland äldre ökar snabbt i Tingsryds tätort. Nu går kommunen ut med en skarp uppmaning till personer i riskgrupp om att de ska hålla sig hemma..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 20 kl. 10:42

Låg smittspridning – Skåne utökar provtagning

Det finns en samhällsspridning i Skåne – men smittspridningen är låg, uppger Region Skåne som nu utökar sin provtagning. – Vi ser inga trender eller tecken på en ökning, säger regionens smittskyddsläkare Eva Melander under en presskonferens på onsdagen..

Sydsvenskan - 27 maj 20 kl. 10:42

Låg smittspridning – Skåne utökar provtagning

Det finns en samhällsspridning i Skåne – men smittspridningen är låg, uppger Region Skåne som nu utökar sin provtagning. – Vi ser inga trender eller tecken på en ökning, säger regionens smittskyddsläkare Eva Melander under en presskonferens på onsdagen..

YA - 27 maj 20 kl. 10:49

Pandemin: Låg smittspridning – Skåne utökar provtagning

Det finns en samhällsspridning i Skåne – men smittspridningen är låg, uppger Region Skåne som nu utökar sin provtagning. – Vi ser inga trender eller tecken på en ökning, säger regionens smittskyddsläkare Eva Melander under en presskonferens på onsdagen..

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 20 kl. 18:00

Landshövdingens uppmaning till turisterna: ”Knö inte för mycket”

Länsstyrelsen ska ta fram informationsmaterial kring smittspridning på ännu fler språk. Detta för att informera om vilka riktlinjer som gäller i Sverige till turister som väljer att semestra i Skåne..

Skånskan - 06 mar 20 kl. 20:31

Corona-läget under kontroll

Skåne Region Skåne avsätter en stor summa, tiotals miljoner kronor, till arbetet mot corona-smittan. Ett beredskapslager med skyddsutrustning är under uppbyggnad.
I nuläget är situationen dock under kontroll, uppger landshövding Anneli Hulthén.

Skånskan - 03 jun 16 kl. 17:44

De visar framtiden

Lund Fläckborttagning utan kemikalier, ett verktyg som kan hindra virusspridning på arbetsplatsen, ett överlevnadskit för jordbävningar och framtidens biljettmaskin.Det här är en liten del av idéerna som presenteras när drygt 50 kandidat- och masterstudenter vid Industridesignskolan nu har sin examensutställning.
Mycket kretsar kring hållbarhet i olika former, som Klyka av Siri Andrén och Åsa Pålsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.