Realtid > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 21:48

Realtid - 18 sep 20 kl. 11:45

DNB: Så slår riskskatten mot storbankernas vinsterRegeringens föreslagna riskskatt för större kreditinstitut riskerar att negativt påverka storbankernas vinster, enligt DNB..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, slår , riskskattenmot , storbankernas, vinster
PrivataAffärer - 21 feb 17 kl. 07:23

DNB: Sälj storbankernas aktier

DNB Market rekommenderar i en uppdatering sälj av samtliga fyra svenska storbanker....

DI - 21 feb 18 kl. 13:03

RBC: Fina marginalutsikter för storbankernas bolån

Bolånemarginalutsikterna för svenska banker ser fortsatt bra ut. Utmanare till storbankerna har nu också börjat höja sina listpriser. Det skriver RBC i en sektoranalys där Swedbank pekas ut som ett av två favoritval i Norden, tillsammans med norska DNB, och får upprepad rekommendation outperform tillsammans med en riktkurs om 250 kronor, mot en aktiekurs på 206:30 kronor..

PrivataAffärer - 24 jul 20 kl. 05:59

Bankanalytiker tror på Nordea

  Även om de sex nordiska storbankernas kvartalsreslutat är sämre än andra kvartalet 2019 är resultatet över förväntan. Det menar bankanalytikern Robin Rane på Kepler Cheuvreux. ”Q2-rapporteringarna förra veckan var generellt bra för de nordiska storbankerna vars aktiekurser i snitt handlades upp med 7,6 procent under rapportveckan.

DI - 09 jan 14 kl. 16:00

Tysklands svenska favorit

Inför de nordiska storbankernas bokslut spår Deutsche Bank att SEB, följt av Swedbank och DNB, haft bäst vinsttrend framför Nordea, Handelsbanken och Danske..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.