Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 01 November, 02:13

Vestmanlands Läns Tidning - 18 sep 20 kl. 11:40

Debatt: Anställningstrygghet även i bruksortenFörr i tiden var en anställning på det lokala bruket den trygga anställningen. En anställning som....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Anställningstrygghet, äveni , bruksorten
Vimmerby Tidning - 12 sep 20 kl. 08:00

Vi ska ha anställningstrygghet även i bruksorten

Vi kräver ett bättre system för kompetensutveckling som ger alla möjligheten att lära nytt, ställa om och vässa sina kunskaper, skriver debattörerna..

NT - 12 sep 20 kl. 08:00

Vi ska ha anställningstrygghet även i bruksorten

Vi kräver ett bättre system för kompetensutveckling som ger alla möjligheten att lära nytt, ställa om och vässa sina kunskaper, skriver debattörerna..

Corren - 08 okt 15 kl. 10:10

Het debatt om bussförarnas anställningstrygghet

Bussförarnas anställningstrygghet blev föremål för en stundtals upprörd debatt mellan v och s vid regionfullmältiges sammanträde på onsdagen..

Nya Wermlands Tidningen - 01 dec 17 kl. 06:00

Anställningstrygghet

När politiker uttrycker ängslan över bristande anställningstrygghet har idén om att förvalta ett förtroendeuppdrag gått förlorad..

Sydöstran - 27 aug 18 kl. 16:00

Var rädd om din anställningstrygghet

När du lägger din röst den 9 september var rädd om din anställningstrygghet. Socialdemokraterna går till val på att skapa ett tryggare samhälle och ett tryggare Sverige och en trygg arbetsmarknad. .

DalaDemokraten - 10 dec 17 kl. 16:00

Debatt: LO: "(M):s förslag om försämrad anställningstrygghet är ett hån mot de kvinnor som vittnat om sexuella trakasserier"

Den som har en otrygg anställning i form av visstids- eller bemanningsanställning är extra utsatt för sexuella trakasserier och övergrepp. En del av lösningen stavas trygga anställningar. Det bord....

Cornucopia - 21 maj 20 kl. 11:20

Gästinlägg: Covid-19 exponerar låg anställningstrygghet på konsultbolag

Nedanstående är ett gästinlägg av en läsare. Bloggen kommenterar kursivt efteråt.

Jag arbetar som konsult på ett konsultbolag i Göteborg som hade en stor andel av konsulterna hos AB Volvo.

HBL - 23 maj 13 kl. 07:00

Kommunarbetsgivarnas arbetsmarknadsdirektör kräver kortare anställningstrygghet

Kommunanställda måste ge avkall på den nuvarande anställningstryggheten på fem år i framtida kommunsammanslagningar. Det kräver kommunarbetsgivarnas arbetsmarknadsdirektör Markku Jalonen i tidningen Keskisuomalainen på torsdagen.

Enligt Jalonen borde anställningstryggheten vara lika inom kommunbranschen som hos staten och den privata sektorn.

VBL - 27 sep 12 kl. 19:37

Ihalainen sågar förslag om slopad anställningstrygghet

- Oerhört. En riktig bottennotering. Så kommenterade arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) på torsdagen det färska förslaget om att avskaffa anställningstryggheten för anställda vid småföretag.

DN - 02 sep 18 kl. 20:00

Lars Calmfors: Debatten om anställningstrygghet är alltför polariserad

Ekonomisk politik har diskuterats mindre än vanligt i denna valrörelse. Ett viktigt område med kraftig polarisering mellan partierna gäller lagen om anställningsskydd, las. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill inskränka arbetsgivarnas möjligheter till tidsbegränsade anställningar, så kallade visstidsanställningar..

Västerbottens Folkblad - 10 dec 17 kl. 20:00

”Högern förstår verkligen inte poängen med anställningstrygghet”

”Med lite civilkurage löser det sig säkert”, kan man väl tänka sig att Elisabeth Svantesson, Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson och alltså finansminister i en eventuell framtida högerregering, resonerade när hon kritiserade arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons inspel i förra söndagens Rapport om att sämre anställningsskydd – som Moderaterna föreslår – försvårar för dem som utsätts för sexuella trakasserier […].

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.