PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 22:34

PrivataAffärer - 18 sep 20 kl. 11:25

Hernhag: Fyra aktier att öka i och behålla på siktWilly wonka: Hej! Om du fick öka just nu i fyra olika bolag och ha dom på lång sikt, vilka?
Marcus: Hej, jag kan tänka mig att öka i AT&T som har en direktavkastning på drygt 7 procent. Estea kapitalandelsbevis, som är en fastighetsinvestering som ger 6,6 procent i direktavkastning. Jag önskar jag tidigare i år hade ökat rejält i finska Neste, som utveckar förnyelsebart flygbränsle.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Marcus, AT, Neste, Sdiptech Pref, VNV Global, NAXS, LVMH, Ericsson, Stillfront, Sivers IMA Holding, Exchange Income, Kanada, Evolutions, NetentMarcus, Netent, Evolution, Swedbank Robur Ny Teknik, Riksbanken, Di, Boliden, Fairfax, Bilia, Nobina, Hernhag, Handelsbankens, Tele2, Tele2Marcus, Diamyd Medical, Marc Lichtenfeld, Akelius Residential Property Financing, EUR, Akelius, Xact Högutdelande, Millicom, Tomra, Fortum, Investor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hernhag, Fyra, aktieratt , ökai och , behålla, sikt
PrivataAffärer - 22 dec 17 kl. 11:25

Hernhag: Fyra aktier att lägga under julgranen

I säsongens sista aktiechatt tipsade Marcus Hernhag om fyra aktier som han tror på inför 2018. Dessutom tipsade han om en trygg aktie med bra utdelning....

PrivataAffärer - 19 feb 16 kl. 11:07

Marcus Hernhag: Fyra aktier för långsiktiga

I veckans aktiechatt listade Marcus bland annat fyra aktier för långsiktiga samt tipsade om en spännande ETF med månatlig utdelning. Dessutom berättade han vilka investmentbolag han gillar bäst....

PrivataAffärer - 12 jun 20 kl. 11:24

Hernhag: Fyra aktier att ha under sommaren

Berndt: Kan du tipsa om tre till fem aktier att köpa nu och ha under sommaren, och kanske längre?
Marcus: Canadian Utilities för grön energi, chansaktien Lime för lovande mjukvara, Lazard som är bästa investmentbanken, och Arjo som säljer sängar och madrasser till sjukvården vilken verkligen behövs nu. Misswee: Hej Marcus!

PrivataAffärer - 12 okt 18 kl. 11:23

Hernhag: Fyra aktier att köpa efter raset

Marcus tipsar om hur du lyckas med aktier: Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som passar just dig, konstaterade Marcus Hernhag när hans debutbok kom ut för några år sedan.

PrivataAffärer - 20 mar 20 kl. 11:40

Hernhag: Fyra aktier för bottenfiske

Marcus: Hej Marcus, har du två eller tre exempel på aktier i OMXS30 där det är läge till bottenfiske till dagens kurser?
Marcus: Hej! Tre favoriter bland storbolagen som kommit ned i kurs, men som har ljus framtid långsiktigt är Alfa Laval, Hexagon och Investor.

PrivataAffärer - 06 feb 18 kl. 18:25

Hernhag: Fyra aktier att titta närmare på efter börsfallet

För dig som fortfarande är börsoptimist finns det aktier som nu fallit ned en bit och blivit intressantare. Trots allt går det mesta i ekonomin på högvarv och det är snarast ett styrketecken att räntehöjningar rycker närmare på grund av att....

PrivataAffärer - 22 apr 16 kl. 11:26

Hernhag: Fem aktier du kan hålla fast vid i ur och skur

I veckans aktiechatt listade Marcus Hernhag fem aktier som man kan hålla fast vid i ur och skur. Dessutom kommenterade han Fingerprints aktie....

PrivataAffärer - 13 okt 17 kl. 11:02

Hernhag: Fem aktier att äga för alltid

I veckans aktiechatt listade Marcus Hernhag fem aktier han skulle kunna tänka sig att äga för alltid. Dessutom tipsade han om tre värdepapper med bra utdelning som platsar i en långsiktig portfölj....

Affärsvärlden - 04 mar 15 kl. 09:46

Fyra aktieråd från Affärsvärlden

I senaste numret av Affärsvärlden ger Affärsvärlden fyra aktieråd: tre aktier att vänta med och en att köpa..

Affärsvärlden - 15 apr 15 kl. 08:46

Fyra aktieråd från Affärsvärlden

I senaste numret av Affärsvärlden ger tidningen fyra aktieråd: två aktier att sälja, en aktie att vänta med och en att köpa..

Affärsvärlden - 30 sep 15 kl. 07:10

Fyra aktieråd från Affärsvärlden

I senaste numret av Affärsvärlden ger tidningen fyra aktieråd: tre aktier att vänta med och en att köpa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.