Resume > Ekonomi

Saturday, 31 October, 08:32

Resume - 18 sep 20 kl. 11:16

Omorganisation på Clear Channel – marknadschefen lämnarClear Channel kapar 15 tjänster, vilket innebär att marknadschefen Marta Tiberg får lämna. Ny kommersiell direktör blir Claes Kugelberg, som arbetat nio år på bolaget..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Clear Channel, Channel, Marta Tiberg, Claes Kugelberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omorganisation, Clear, Channel, marknadschefen, lämnar
Skånskan - 18 sep 18 kl. 16:49

”Märkligt agerande av Clear Channel”

MALMÖ JCDecaux konstaterar att den nya entreprenören Clear Channel inte har något monopol på utomhusreklamen i Malmö.Turerna mellan tidigare entreprenör (JCDecaux) och nuvarande (Clear Channel) för reklamplatserna i Malmös busskurer och fristående skyltar fortsätter.
Etableringschef Emil Hemström på Clear Channel konstaterade i Skånska Dagbladet att JCDecaux fortsatt att sälja reklamplatser på sina skyltar även efter den 1 september.

Dagens Media - 29 apr 19 kl. 11:09

Clear Channel tappar marknadschefen

Gustaf Dahlbeck Nobel lämnar Clear Channel efter sju år..

Dagensanalys.se - 04 okt 18 kl. 13:54

Clear Channel utökar satsningen på digitala kampanjmätningar

Clear Channel Norge har sedan början av 2017 samarbetat med Penetrace på effektmätningar av sina kunders kampanjer. Sedan samarbetet började har Penetrace genomfört över 100 effektmätningar vilket ger en stark benchmarkdatabas för att bättre kunna förstå styrkor och svagheter i kampanjerna. Nu utökar Clear Channel samarbetet med Penetrace även till den svenska marknaden.

Resume - 29 dec 14 kl. 15:56

Clear Channel: ”Vi hade förberett oss på det här”

Utomhusbolaget Clear Channel hade slutsålda annonsplatser vecka 11 på grund av extravalet. I dag har avbokningarna börjat trilla in.– Vi hade förberett oss på att det här skulle kunna hända, säger Ola Klingenborg, vd på Clear Channel..

Resume - 04 maj 15 kl. 09:59

Konkurrensverket slog till mot Clear Channel

Utomhusbolagen JCDecaux och Clear Channel misstänks för kartellbildning i Danmark. Som ett led i utredningen slog Konkurrensverket till mot Clear Channel i Sverige, skriver Dagens Media..

Dagens Media - 13 sep 18 kl. 07:59

Clear Channel höjer priserna

Clear Channel höjer priserna från och med nästa år. "Prishöjningen är den logiska följden av att vi har varit slutsålda i princip hela 2018", säger Fredrik Lamotte, försäljningsdirektör på Clear Channel Scandinavia..

Dagens Media - 29 aug 19 kl. 09:28

Clear Channel sätter upp 125 nya skyltar

Clear Channel fortsätter att satsa på utomhusreklam, och sätter nu upp över 100 nya digitala reklamskyltar. ”Vikten av reklam utomhus kommer att förstärkas ytterligare”, säger Sami Vikback, försäljningsdirektör på Clear Channel..

Dagens Media - 15 sep 17 kl. 10:54

Clear Channel släpper programmatic-system

Här är systemet som ska ge kunden större kontroll – och öka värdet på Clear Channels ytor. "Det är det största som hänt sedan de digitala skärmarna lanserades", säger Finn Wikander, produktdirektör på Clear Channel. Tanken med programmatic-systemet ”Flex” är att kampanjen ska kunna styras på exempelvis räckvidd, frekvens, geografisk plats, Share of Voice, med mera..

Dagens Media - 21 apr 20 kl. 07:30

Clear Channel permitterar hälften av personalstyrkan

Clear Channel blir nästa utomhusbolag att permittera personal. Hälften av medarbetarna berörs. ”Vi tar ansvar för Clear Channels långsiktiga verksamhet och för alla oss medarbetare”.

Resume - 09 sep 13 kl. 13:19

Namnkunnig duo till Clear Channel


Clear Channel rekryterar Johan Elmberg, senast pressekreterare hos försvarsministern och tidigare bland annat presschef för Moderaterna och konsult på JKL. Bolaget anställer även Aleksander Krajisnik från Coast Communications..

Resume - 26 sep 13 kl. 13:43

Clear Channel bygger ut digitalt annonsnätverk


Clear Channel bygger ut sitt digitala annonsnätverk, Play med ytterligare skärmar på fler tunnelbanestationer. Samtidigt tar Play klivet utanför Stockholm i och med lanseringen av Play Köpcentrum med skärmar i eller i direkt anslutning till köpcentrum i Stockholm, Göteborg och Malmö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.