DI > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 08:12

DI - 18 sep 20 kl. 11:16

King-chefens uppdrag: Skapa en ny supersuccé
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: King-chefens, uppdragSkapa en ny , supersuccé
BT - 26 mar 14 kl. 17:01

King föll direkt vid noteringen

Marknaden bjöd inte på något varmt mottagande av Candy Crush-utvecklaren King som började handlas på New York-börsen på onsdagen. Aktien föll direkt efter öppning. Den svenskgrundade spelutvecklaren introducerades till priset 22,50 dollar per aktie.

Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 12:33

King noteras i dag

Den svenskgrundade spelutvecklaren King börjar i dag handlas på New York-börsen.Prissättningen innebär att bolaget värderas till motsvarande nästan 46 miljarder kronor.
Spelutvecklaren som ligger bakom succé-spelet Candy Crush Saga värderas därmed till ungefär samma summa som hela Ica-koncernen, alternativt lika mycket som byggbolaget NCC och försvarskoncernen Saab tillsammans.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 12:33

King noteras i dag

Den svenskgrundade spelutvecklaren King börjar i dag handlas på New York-börsen.Prissättningen innebär att bolaget värderas till motsvarande nästan 46 miljarder kronor.
Spelutvecklaren som ligger bakom succé-spelet Candy Crush Saga värderas därmed till ungefär samma summa som hela Ica-koncernen, alternativt lika mycket som byggbolaget NCC och försvarskoncernen Saab tillsammans.

BT - 26 mar 14 kl. 12:33

King noteras i dag

Den svenskgrundade spelutvecklaren King börjar i dag handlas på New York-börsen. Prissättningen innebär att bolaget värderas till motsvarande nästan 46 miljarder kronor.Spelutvecklaren som ligger bakom succé-spelet Candy Crush Saga värderas därmed till ungefär samma summa som hela Ica-koncernen, alternativt lika mycket som byggbolaget NCC och försvarskoncernen Saab tillsammans.

Opinionen.se - 26 mar 14 kl. 14:10

King noteras i dag


Den svenskgrundade spelutvecklaren King börjar i dag handlas på New York-börsen. Prissättningen innebär att bolaget värderas till motsvarande nästan 46 miljarder kronor. Spelutvecklaren som ligger bakom succé-spelet Candy Crush Saga värderas därmed till ungefär samma summa som hela Ica-koncernen, alternativt lika mycket som byggbolaget NCC och försvarskoncernen Saab tillsammans.

Dagens PS - 25 jul 13 kl. 09:45

Svenska supersuccén: "Drar in miljarder"

Historien om succéföretaget King är bokstavligen en saga. Här är svenskarna som tagit världen med storm och nu kammar hem miljarder, skriver Dagens Industri..

Resume - 01 aug 13 kl. 08:21

King-duo bakom fejkad mäklarsajt


Reklambyrån Kings kreatörer Alexander Elers och Pontus Ekström ligger bakom den fejkade mäklarsajten som nu får uppärksamhet i sociala medier och i pressen.Det hela är en reklamkupp för Lotto, på uppdrag av Svenska Spel..

YLE - 02 mar 17 kl. 12:08

Undersöking: Familjelivet minskar lusten att vara lokalpolitiker

Privatlivet är den faktor som i högsta grad gör att färre än tidigare ställer upp som kandidater i kommunalvalet. Det visar preliminära resultat från en undersökning som Kommunförbundet har låtit Åbo Akademi utföra. Bland de som har svarat på enkäten utpekas privata skäl som den främsta orsaken till att de inte vill kandidera.

Dagens Media - 05 dec 16 kl. 11:18

King hyllar det fria ordet på uppdrag av UD

Leonardo di Caprio och Emma Watson syns båda i Kings nya kampanj..

Dagens Media - 06 mar 18 kl. 12:37

Här är de nominerade i Strategy Awards

Byrån Åkestam Holst har flest nomineringar och den mest nominerade kampanjen är "Free the speech," som genomförts av King på uppdrag av Utrikesdepartementet..

BT - 12 mar 14 kl. 16:19

Kings värde: cirka 48 miljarder

Det svenskgrundade spelbolaget King förväntar sig en värdering på upp emot motsvarande 48,5 miljarder kronor vid sin stundande börsintroduktion i New York. Det är betydligt mer än de uppskattningar som cirkulerat tidigare på runt 30 miljarder kronor. Värderingen av King motsvarar ungefär börsvärdet av hela Ica-koncernen alternativt som byggbolaget NCC och försvarskoncernen Saab tillsammans.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.