Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 31 October, 20:20

Cornucopia - 18 sep 20 kl. 11:07

Regeringen: Skatt på bolån hos större banker ska ske 6 miljarder om året till försvaretRegeringen gick nu ut med närmare detaljer om hur en sk bankskatt ska bidra med ökad finansiering av landets försvar. Det blir i form av 0.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Finansdepartmentet, GSEK, DN, MP, Kristinehamn, Försvarsmakten, Villingsberg, Archer, NIMBY, Gotlands Regemente, Tofta, Visby, KristinehamnEkot, Försvarsmaktens, Mellansverige, Tröndelagen, USA, Trondheim

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, Skatt, bolån, hosstörre , bankerska , ske, 6 miljarder om året till försvaret
DN - 18 sep 19 kl. 10:52

Undersökning: Svenskarna tveksamma till bolån hos nätjättar

Färre än en av tio svenskar skulle kunna tänka sig att ta sitt bolån hos techjättar som Google och Facebook..

SvD - 20 maj 15 kl. 13:51

Dyrt att teckna bolån hos SBAB

Ännu en bank redovisar nu sina kunders faktiska snitträntor för bolån för SvD Näringsliv, och det visar sig att SBAB:s räntor ligger högt jämfört med konkurrenterna på bolånemarknaden. Här kan du se vilka banker som leder ränteligan för olika bindningstider..

DN - 07 maj 19 kl. 10:06

Krympande bolånemarginaler hos bankerna

Bankernas marginal på bolån – skillnaden mellan vad det tar i ränta från låntagarna och bankens egna finansieringskostnader för bolån – krymper.  Under första kvartalet i år sjönk den genomsnittliga marginalen från 1,50 procent till 1,46 procent, enligt Finansinspektionen..

SvD - 09 apr 14 kl. 17:34

Full insyn i pris på bolån hos Skandia

Skandia lanserar som första svenska bank en komplett prislista för rabatter på bolån. De flesta av bankens kunder kan räkna med större rabatter i det nya systemet, enligt Skandia..

SvD - 09 apr 14 kl. 17:34

Full insyn i pris på bolån hos Skandia

Skandia lanserar som första svenska bank en komplett prislista för rabatter på bolån. De flesta av bankens kunder kan räkna med större rabatter i det nya systemet, enligt Skandia..

Expressen - 08 jun 16 kl. 17:46

Swedbank lättast att pruta på bolån hos

Swedbank är den av de fyra storbankerna som gav sina nya bolånekunder bäst ränta under maj månad. Det visar Dina Pengars genomgång av de snitträntor som bankerna numera är tvungna att publicera varje månad. – Snitträntan avspeglar den faktiska prissättningen som vi gör mot kund, och skillnaden mellan snitträntan och listräntan kommer variera över tid beroende på enskilda kundsammanhang, säger Gabriel Francke Rodau på Swedbank..

DI - 12 jul 17 kl. 14:04

Billigast bolån hos staten i juni

Statliga SBABs kunder kunde i juni glädja sig åt den lägsta genomsnittsräntan för bolån med tre månaders bindningstid tätt följt av Danske Bank och ICA Banken. Det visar bankernas månadsstatistik..

DN - 15 aug 17 kl. 10:02

Stigande bolånemarginaler hos bankerna

De svenska bankernas marginaler på bolån ökade något under andra kvartalet i år, jämfört med det första kvartalet, enligt Finansinspektionens senaste mätning..

Realtid - 26 apr 18 kl. 17:01

Tillväxt i bolånen hos Landshypotek bank

Landshypotek Bank fortsätter att visa ett starkt resultat och visar tillväxt i både utlåning och sparande. Banken har gått in på bolånemarknaden och är nu på väg mot två miljarder kronor i utlåning. Även utlåningen till jord och skog ökar..

DN - 14 aug 18 kl. 10:10

Sjunkande bolånemarginaler hos bankerna

Bankernas genomsnittliga vinstmarginal på bolån var 1,57 procent under andra kvartalet, enligt Finansinspektionen. Det är en liten minskning från första kvartalet då marginalen var 1,64 procent..

DI - 03 dec 19 kl. 07:26

Fler kunder väljer längre bindningstider på bolån hos SBAB

Färre kunder valde tremånaders bindningstid på sina lån hos SBAB under november jämfört med oktober..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.