DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 20:46

DI - 18 sep 20 kl. 11:01

Svolder kritiska till utdelningshinder: ”Det är förödande”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svolder, kritiskatill , utdelningshinderDet är , förödande
YLE - 20 apr 17 kl. 10:55

Biträdande JK: Sipilägate inte över gränsen

Den biträdande justitiekanslern kritiserar statsminister Juha Sipilä (C) för hans agerande, då han sände ett stort antal kritiska e-postmeddelanden till en journalist på Yle i november 2016. Biträdande justitiekanslern Risto Hiekkataipale anmärker att Sipiläs förfarande inte var helt i samklang med de krav som uppställts för statsministern, eftersom den offentliga makten är skyldig att trygga mediernas yttrandefrihet. Biträdande justitiekanslern bedömer ändå att Sipilä handlade inom gränserna för yttrandefriheten och att avsikten inte var att påverka Yles nyhetsförmedling.

YLE - 05 feb 15 kl. 13:21

”Unga klarar av att vara kritiska till kannabis”

Cannabis är ganska långt normaliserat och unga måste ta ställning till det i allt yngre ålder. Men budskap från populärkultur går inte in i ungdomarnas hjärnor kritiklöst. Det säger Anne Ahlefelt, projektchef vid föreningen Förebyggande rusmedelsarbete Ehyt.

YLE - 05 feb 15 kl. 13:21

”Unga klarar av att vara kritiska till cannabis”

Cannabis är ganska långt normaliserat och unga måste ta ställning till det i allt yngre ålder. Men budskap från populärkultur går inte in i ungdomarnas hjärnor kritiklöst. Det säger Anne Ahlefelt, projektchef vid föreningen Förebyggande rusmedelsarbete Ehyt.

Expressen - 02 sep 15 kl. 22:34

Svenskar kritiska till Greklands regering

Svenskarna är kritiska till hur den grekiska regeringen skött finanskrisen i landet. 9 av 10 tycker att regeringen är ansvarig för den rådande krisen och stöttar i stället EU, visar en undersökning från Ipsos..

SR - 30 jul 18 kl. 16:31

M kritiska: Höjd dieselskatt äter upp stödet

På måndagen presenterade regeringen ett krispaket på 1,2 miljarder kronor till Sveriges bönder, som drabbats hårt av torkan. Men moderaterna är kritiska mot regeringens hantering av Sveriges lantbrukare under den rådande torkan..

Kristianstadsbladet - 08 sep 12 kl. 14:16

Pendlare kritiska till förändringarna

?Skånetrafiken ändrar mycket till det sämre?. Den uppfattningen har Monica Grönlund som pendlar med bussen till och från jobbet varje dag.

BT - 12 dec 12 kl. 17:00

Maxi och City Gross kritiska

På både Ica Maxi och på City Gross är man mycket kritisk till PRO:s undersökning. Detta trots att båda kedjorna tidigare har använt sig av den i sin marknadsföring. ?

SmålandsPosten - 13 nov 14 kl. 06:43

Fusket förödande för trafiksäkerheten

?I Sverige har det under den senaste tiden uppmärksammats flera fall av fusk med körkort och förarkort. Risken för allvarliga olyckor är uppenbar när uttröttade förare utan grundläggande kom­petens framför fordonskombinationer, som kan vara 40 ton tunga eller mer.

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 15 kl. 04:00

Föräldrarna kritiska efter förskoleolycka

Blödande med ett jack i huvudet togs 3,5 årige Daniel till sjukhuset efter att ha fallit från en utemöbel på förskolan. Men informationen dröjde flera timmar..

Dagens Medicin - 20 okt 15 kl. 10:57

Facken kritiska till sparförslaget i Dalarna

Förödande och historielöst, säger Läkarförbundet. Det kommer att kännas, säger Vårdförbundet..

NT - 23 jan 16 kl. 16:52

"Ett förödande beslut"

Vänsterpartiet är kritiska mot att moderaterna och socialdemokraterna redan bestämt sig om vårdcentralen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.