SR > Nyheter

Monday, 26 October, 02:34

SR - 18 sep 20 kl. 11:00

Nio av tio pensionärer får mer i plånbokenFinansminister Magdalena Andersson och socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi berättar om nya satsningar i den kommande budgeten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Ardalan Shekarabi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nioav , tio, pensionärerfår , meri , plånboken
News55 - 09 jan 17 kl. 12:32

Pensionärer nekas bolån hos bankerna

Allt fler pensionärer riskerar att bli så kallade ”fattigpensionärer” samtidigt som många sitter på en stor förmögenhet i sin bostad, det skriver Svenska Dagbladet. Mellan sju och tio pensionärer i åldersgruppen 60 till 70 år äger sin bostad. Enligt en rapport från Pensionsmyndigheten skulle många av dessa kunna frigöra stora summor pengar genom att belåna sina bostäder.

Dagens PS - 06 apr 18 kl. 12:12

Sveriges pensionärer allt villigare att rösta nytt

Pensionärerna är en stor väljargrupp och det har partierna insett. Det nya är att gruppen pensionärer är rörligare än förut, skriver Expressen Dina Pengar. Kampen om deras röster har börjat och för de politiska partierna handlar det om två miljoner pensionärer som i höst går till valurnorna.

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 17 kl. 06:00

Nu sänker vi skatten för pensionärer

Totalt kommer mer än åtta av tio pensionärer ha fått sänkt skatt tack vare den socialdemokratiskt ledda regeringens politik, skriver Värmlands socialdemokratiska riksdagsledamöter..

Sydsvenskan - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år. Regeringen presenterade budgetnyheter i samband med ett regeringssammanträde i Jönköping. – Landets pensionärer ska ha det bra.

DN - 02 sep 13 kl. 13:15

Sänkt skatt för pensionärer

Regeringen sänker skatten för pensionärer mer än planerat. I stället för en 50-lapp mer i månaden i plånboken nästa år blir det en hundralapp. Förslaget presenterades av de fyra partiledarna i regeringen på måndagen..

SmålandsPosten - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

Barometern - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

YA - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

Blekinge Läns tidning - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

UNT - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

Sydöstran - 12 sep 19 kl. 15:26

Mer pengar i plånboken för pensionärer

Statsbudgeten ger pensionärer mer i plånboken nästa år..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Rungande ja till ny grundlag

Chile kommer att få en ny konstitution, som ersätter den som militärdiktaturen införde för 40 år sen. Tre av fyra röstade FÖR en ny grundlag i dagens historiska folkomröstning..

SR - 1 timme sedan

Parlamentsval i Litauen – oppositionen tippas vinna

I Litauen hölls det i dag den andra och avgörande valomgången i parlamentsvalet. Mycket tyder på att det blir regeringsskifte..

SR - 7 timmar sedan

Militär kapplöpning om Arktis trappas upp

En avvecklad och tidigare topphemlig örlogsbas i norra Norge skall åter tas i bruk av den norska försvarsmakten. Samtidigt ökar USA sin militära närvaro i området. Norge och USA för därför nu samtal om att amerikanska flottan i ökad omfattning skall kunna använda norska hamnar för sina ubåtar..

SR - 7 timmar sedan

Köerna långa när Chile röstar om ny konstitution

Idag folkomröstar Chile om en ny konstitution och det handlar om landet ska ersätta den konstitution som militärdiktaturen införde för 40 år sedan..

SR - 8 timmar sedan

”Guldbron” invigd – åsikter går isär bland besökarna

Idag invigdes bron vid Slussen i Stockholm, guldbron som den kallats, av kung Carl-Gustav och kronprinsessan Viktoria. Men under invigningen idag, gick åsikterna isär om vad besökarna tycker om bron..

SR - 8 timmar sedan

Kamerun i chock och sorg efter skolattack

Kamerun är i chock och sorg efter att nio barn dödades och ett tiotal skadades i en attack på en skola igår. Regionen har i fyra år plågats av en konflikt mellan engelsktalande separatister och regeringsstyrkor..

SR - 8 timmar sedan

Arabländer bojkottar franska varor

En kris mellan Frankrike och den muslimska världen är under uppsegling. Uppmaningar att bojkotta Frankrike sprider sig efter att president Macron kritiserat Islam i samband med mordet på den franske läraren som visat bilder av Mohamedkarikatyrer. Turkiets president Erdogan har uppmanat Macron att genomgå en psykiatrisk undersökning, vilket lett till att Frankrike kallat hem sin ambassadör från Turkiet..

SR - 9 timmar sedan

Finsk politiker utpressad efter att patientjournaler spridits

Läckan som orsakats av hackare har på nätet spridit hundratals känsliga patientuppgifter och journaler från ett psykoterapiföretag..

SR - 10 timmar sedan

Kraftig ökning av cannabisodlingar

Odling av cannabis i Sverige verkar öka kraftigt under coronapandemin. Det visar preliminära siffror från Polisen som Ekot tagit del av..

SR - 11 timmar sedan

Nationellt nödläge i Spanien

Spaniens premiärminister Pedro Sanchez har för andra gången i år utlyst ett nationellt nödläge som han hoppas gälla i sex månader. Anledningen är den nya smittvågen av coronaviruset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.