Expressen > Kultur

Saturday, 24 October, 19:52

Expressen - 18 sep 20 kl. 11:00

”Skolgårdsmobbarna” svarar på kritikenMånga har kommenterat avsnittet där Lena Andersson medverkade.I det nya avsnittet av ”Lunch med Montelius” bemöter de kritikstormen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lena Andersson, Lunch, Montelius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolgårdsmobbarna, svarar, kritiken
SmålandsPosten - 09 aug 19 kl. 07:07

NPF-elevers skolgång: ”Frågan har högsta prioritet”

Det finns mycket vi kunde ha gjort bättre. Frågan har högsta prioritet. Förändringar är på gång.

UT - 03 feb 17 kl. 09:05

Hökerums skolgård ska snart bli säker

Skolgården vid Hökerums skola kommer att byggas om. Syftet är att göra den säker, tillgänglig och att den svarar upp mot barnens behov..

Blekinge Läns tidning - 09 okt 18 kl. 16:58

Klagomål: Disko på skolgården stör granne

Rosenfeldtskolans morgondisko har retat upp en granne. "Jag klarar inte detta mer”, skriver grannen till kommunen. Personalen tar till sig kritiken men skyller på skolgårdens utformning..

YLE - 20 jan 15 kl. 04:19

Kepa: kritiken är överdriven

Matti Kääriäinen skriver i sin färska bok "Kehitysavun kirous" att utvecklingsbiståndet i praktiken är bortkastade pengar som motarbetar sitt syfte. Verksamhetsledare Timo Lappalainen vid Kepa, servicecentralen för utvecklingssamarbete säger att det är bra att utvecklingsbiståndet diskuteras, men han tycker också att boken innehåller överdrifter. - Kääriäinen har en allt för pessimistisk syn på läget.

SR - 10 dec 15 kl. 16:49

Regeringens samordnare avfärdar kritiken om EU-migranterna

Civil Rights Defenders menar att utsatta EU-migranter vid behov samma rätt till skolgång och socialt bistånd som svenska medborgare och att Sverige idag bryter mot de internationella konventioner Sverige skrivit under. Men regeringens samordnare för arbetet, Martin Valfridsson, menar att det är en felaktig tolkning..

Skånskan - 10 okt 16 kl. 06:00

Efter missnöjet – nu ska skolgårdarna bli bättre

TECKOMATORP Både Parkskolan och Torpet förskola ska få en bättre utemiljö.Nya lekredskap och en allmän upprustning är på gång:
– Standarden är väldigt, väldigt dålig och vi ska diskutera med Svalo om en lösning, säger bildningsnämndens ordförande Torbjörn Ekelund (L). Det är många år sedan det satsades i någon större utsträckning på Parkskolan och Torpet.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 19:00

Hästar och hundar intog skolgården

VOLLSJÖ På tisdagseftermiddagen intog hästar, hundar, kaniner och marsvin elevernas gård på Vollsjö skola.
Längst kö var det utan tvekan till att klappa det en vecka gamla och 53 centimeter höga minishettlandsfölet Zack.Vollsjö skolas årliga djurdag i maj är för många elever en av de stora höjdpunkterna på året.

Expressen - 26 jun 19 kl. 06:30

En myt att diskriminering stjäl barnens skolgång

Anosh Ghasri svarar Duraid Al-Khamisi i frågan om diskriminering och unga människors möjligheter och framtidsutsikter..

Cornucopia - 18 jul 20 kl. 15:56

När kapitulerar Löfven och låter EU råna svenska folket på ytterligare tiotalet miljarder om året?

Förhandlingarna om det fejkade sk räddningspaketet för coronakrisen fortsätter i EU, och Sverige ska ha fått någon eftergift på några miljoner kronor om året i utbyte mot att betala tiotalet miljarder om året till de mest korrumperade, högst belånade och minst coronadrabbade länderna med typ tio års lägre pensionsålder än Sverige. Frågan är när Löfven faller för grupptrycket, då det trots allt inte är hans pengar utan svenska folkets som han skänker bort.  EU:s ministerråds förhandlingar om hur mycket pengar bland annat Sverige ska betala för coronakrisen till länderna som fått minst antal döda i krisen.

HBL - 08 aug 14 kl. 05:20

Nya bussrutter förargar i Kyrkslätt

Flera elever får längre skolväg då Helsingfors region- trafik planerar om busstrafiken i Kyrkslätt. Enligt HRT är det nya systemet tydligare. Men elevernas föräldrar ser det som en klar försämring och en trygghetsrisk.

YLE - 27 jun 15 kl. 07:00

Ögonläkare: Vi går mot sämre seende

Allt fler unga i Europa lider av närsynthet, visar en undersökning gjord vid universitetet King´s College London . Uppgifter som samlats in runt om i Europa ger vid handen att hela 47 procent av alla 25-29-åringar har problem med synskärpan då det gäller att se långt. - Närsyntheten bland unga vuxna är klart mer omfattande nu än för en eller två generationer sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.