Nerikes Allehanda > Opinion

Monday, 26 October, 02:56

Nerikes Allehanda - 18 sep 20 kl. 09:33

I Kumla lämnas man ensam med en matlådaJu äldre man blir, ju viktigare blir det här med maten. God mat och så gärna lite samvaro. Kan....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Kumla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I Kumla, lämnasman , ensammed en , matlåda
Nyhetskanalen - 21 sep 12 kl. 19:03

Skolbuss körde in i träd utanför Kumla

Utanför Kumla skadades en man under fredagseftermiddagen då skolbussen han körde åkte av vägen och krockade med ett träd. Chauffören hade nyligen lämnat av barnen han körde och var vid olyckan ensam i bussen, uppger polisen.Vid krocken blev mannen fastklämd.

Nerikes Allehanda - 01 jul 20 kl. 10:56

Polisens efterlysning – efter fräcka rånen i Kumla ►Uppmanar äldre: ”Var lite extra vaksamma”

En ensam gärningsman har vid flera tillfällen ryckt hallsmycken från äldre i Kumla. Nu vill....

BT - 03 aug 11 kl. 07:37

Flicka som kastades av tåget är återfunnen

Den elvaåriga flicka som varit försvunnen efter att ha kastats av ett SJ-tåg i Kumla i går kväll har återfunnits, meddelar Mats Nylén, presstalesman vid Örebropolisen. Flickan påträffades i centrala Kumla strax före klockan 8.30 på onsdagen.

TA - 03 aug 11 kl. 08:07

Flickan som kördes av tåget har återfunnits

En elvaårig flicka som varit försvunnen efter att ha tvingats av ett SJ-tåg i Kumla i går kväll har återfunnits, meddelar Mats Nylén, presstalesman vid Örebropolisen. Flickan påträffades i centrala Kumla vid halv nio. Flickan försvann i går kväll efter det att en konduktör på ett tåg från Örebro till Göteborg tvingat av henne i Kumla när hon inte kunde visa upp sin biljett.

BT - 03 aug 11 kl. 07:37

Flicka som kastades av tåget återfunnen

Den elvaåriga flicka som varit försvunnen efter att ha kastats av ett SJ-tåg i Kumla i går kväll har återfunnits, meddelar Mats Nylén, presstalesman vid Örebropolisen. Flickan påträffades i centrala Kumla strax före klockan 8.30 på onsdagen.

Kristianstadsbladet - 03 aug 11 kl. 11:14

Avslängd flicka återfunnen

En elvaårig flicka som varit försvunnen efter att ha tvingats av ett SJ-tåg i Kumla i går kväll har återfunnits, meddelar Mats Nylén, presstalesman vid Örebropolisen. Flickan påträffades i centrala Kumla vid halv nio.
?

Magazin24 - 02 nov 14 kl. 19:18

Gjorde sin bästa bortamatch – trots förlust

IFK Arboga IK hade fem man borta inför dagens match mot Kumla och ett bortaspöke som har ställt det för Arbogalaget. Men i dag gjorde man sin bästa bortamatch i år. Domaren var inte IFK Arboga IK:s vän i dagens match och visade ut Arbogaspelarna i 30 minuter i dagens match mot Kumla.

Sydsvenskan - 04 aug 11 kl. 06:30

11-åring slängdes av tåget

En elvaårig flicka kunde inte uppvisa någon biljett och tvingades ensam av SJ-tåget av konduktören. SJ beklagar händelsen och ska nu se över sina rutiner samt kompensera flickan.
Den elvaåriga flickan skulle åka från Örebro till Göteborg på tisdagskvällen tillsammans med sin storasyster.

Nyheter 24 - 19 okt 11 kl. 09:08

SJ-konduktör begick inte tjänstefel när hon tvingade av elvaåriga flickan


"Man kan väl säga så här att jag vill inte säga att hon har gjort fel." KUMLA. Konduktören som tvingade av elvaåriga Nema från tåget i Kumla, i en mycket uppmärksammad händelse i augusti i år, har börjat arbeta igen.

News55 - 18 feb 20 kl. 13:07

Här dog 96-åring som inte fick hjälp i tid

En dement 96-årig kvinna i Kumla gick ut en vinternatt iförd pyjamas, tofflor och täckväst. Hennes dörrlarm utlöstes och när hemtjänsten hittade henne en halv kilometer bort hade hon ramlat och slagit sig. — De förstod nog inte hur pass allvarligt det var, att hon hade brutit nacken helt enkelt, säger hennes dotter i “Kalla fakta” skriver Expressen.

Nerikes Allehanda - 21 okt 13 kl. 12:03

Snatteri på Ica Maxi

I söndagskväll inträffade ett snatteri på Ica Maxi i Kumla. Larmet gick när en man gick igenom kassorna. Tre ur personalen springer efter mannen ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.