SR > Nyheter

Monday, 26 October, 01:39

SR - 18 sep 20 kl. 06:21

Nytt projekt ska få uppsagda tjänstemän bli lärareFler uppsagda tjänstemän ska lockas att utbilda sig till lärare. Det är målet med ett nytt projekt där bland annat omställningsorganisationen TRR ingår..
Läs mer på SR
Läs mer om:
TRR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, projektska , , uppsagda, tjänstemänbli , lärare
YLE - 26 jun 14 kl. 05:51

Hjälper uppsagda hitta nytt jobb

I går startade ett Nytt jobb-projekt på Rettig Värme i Jakobstad. Projektet ska hjälpa de 85 personer som blir uppsagda att hitta nytt arbete, omskola sig eller starta företag. Projektet inleddes med en Nytt jobb-dag där bland annat representanter för Valmet Automotives, Baltic Yachts och Mirka presenterade sina företag.

Kristianstadsbladet - 17 jan 14 kl. 06:58

Många fick hjälp till nytt jobb


Organisationer som hjälper uppsagda personer att hitta ett nytt arbete hade ett mycket bra år 2013. För TRR Trygghetsrådet, som hjälper uppsagda tjänstemän, innebar resultatet ett nytt rekord rapporterar Sveriges Radio Ekot. 88 procent av de drygt 15 000 uppsagda tjänstemännen hittade ett nytt jobb eller startade eget under året.

BT - 17 jan 14 kl. 07:00

Många fick hjälp till nytt jobb

Organisationer som hjälper uppsagda personer att hitta ett nytt arbete hade ett mycket bra år 2013. För TRR Trygghetsrådet, som hjälper uppsagda tjänstemän, innebar resultatet ett nytt rekord rapporterar Sveriges Radio Ekot. 88 procent av de drygt 15 000 uppsagda tjänstemännen hittade ett nytt jobb eller startade eget under året.

NT - 17 jan 14 kl. 06:59

Många fick hjälp till nytt jobb

Organisationer som hjälper uppsagda personer att hitta ett nytt arbete hade ett mycket bra år 2013. För TRR Trygghetsrådet, som hjälper uppsagda tjänstemän, innebar resultatet ett nytt rekord rapporterar Sveriges Radio Ekot. 88 procent av de drygt 15 000 uppsagda tjänstemännen hittade ett nytt jobb eller startade eget under året..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 14 kl. 07:00

Många fick hjälp till nytt jobb

Organisationer som hjälper uppsagda personer att hitta ett nytt arbete hade ett mycket bra år 2013. För TRR Trygghetsrådet, som hjälper uppsagda tjänstemän, innebar resultatet ett nytt rekord rapporterar Sveriges Radio Ekot. 88 procent av de drygt 15 000 uppsagda tjänstemännen hittade ett nytt jobb eller startade eget under året..

HBL - 21 mar 14 kl. 04:44

Undersökning: Nokia-uppsagda nöjda

De flesta av dem som blivit uppsagda från Nokia har hittat nytt jobb eller börjat studera, visar en undersökning.De flesta, över 70 procent, av personerna som deltog i undersökningen är nöjda med sin situation. Nästan hälften hade bytt bransch.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet


Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet."Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

TA - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet


Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet."Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

BT - 23 okt 14 kl. 06:00

Nytt jobb hittas på nätet

Färre blir uppsagda. Och fler tjänstemän hittar nytt jobb och då allt oftare via nätet. "Vad vi ser är att den privata sektorn återhämtar sig, om än långsamt", skriver TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i en uppdatering av arbetsmarknadsläget bland tjänstemännen.

YLE - 24 nov 16 kl. 11:14

OECD om Finland: De flesta uppsagda hittar nytt jobb inom ett år

Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling OECD bedömer att den finländska arbetsmarknaden är rätt flexibel i internationell jämförelse. De flesta som sägs upp hittar ett nytt jobb ganska snabbt. OECD är ändå bekymrad över personer över 55 år - de har svårt att hitta nytt jobb efter att de har blivit uppsagda.

BT - 26 jan 12 kl. 12:35

Fler 50-plussare hittar nytt jobb

Det är inte kört för uppsagda 50-plussare. Tvärtom visar statistik från TRR Trygghetsrådet att fler personer över 50 lyckats hitta nytt jobb de senaste åren, visserligen under en stigande konjunktur.
Under 2011 fick 40 procent av de uppsagda 50-plussarna nytt jobb via TRR.

Fler nyheter från SR

SR - 6 timmar sedan

Militär kapplöpning om Arktis trappas upp

En avvecklad och tidigare topphemlig örlogsbas i norra Norge skall åter tas i bruk av den norska försvarsmakten. Samtidigt ökar USA sin militära närvaro i området. Norge och USA för därför nu samtal om att amerikanska flottan i ökad omfattning skall kunna använda norska hamnar för sina ubåtar..

SR - 6 timmar sedan

Köerna långa när Chile röstar om ny konstitution

Idag folkomröstar Chile om en ny konstitution och det handlar om landet ska ersätta den konstitution som militärdiktaturen införde för 40 år sedan..

SR - 7 timmar sedan

”Guldbron” invigd – åsikter går isär bland besökarna

Idag invigdes bron vid Slussen i Stockholm, guldbron som den kallats, av kung Carl-Gustav och kronprinsessan Viktoria. Men under invigningen idag, gick åsikterna isär om vad besökarna tycker om bron..

SR - 7 timmar sedan

Kamerun i chock och sorg efter skolattack

Kamerun är i chock och sorg efter att nio barn dödades och ett tiotal skadades i en attack på en skola igår. Regionen har i fyra år plågats av en konflikt mellan engelsktalande separatister och regeringsstyrkor..

SR - 7 timmar sedan

Arabländer bojkottar franska varor

En kris mellan Frankrike och den muslimska världen är under uppsegling. Uppmaningar att bojkotta Frankrike sprider sig efter att president Macron kritiserat Islam i samband med mordet på den franske läraren som visat bilder av Mohamedkarikatyrer. Turkiets president Erdogan har uppmanat Macron att genomgå en psykiatrisk undersökning, vilket lett till att Frankrike kallat hem sin ambassadör från Turkiet..

SR - 8 timmar sedan

Finsk politiker utpressad efter att patientjournaler spridits

Läckan som orsakats av hackare har på nätet spridit hundratals känsliga patientuppgifter och journaler från ett psykoterapiföretag..

SR - 10 timmar sedan

Kraftig ökning av cannabisodlingar

Odling av cannabis i Sverige verkar öka kraftigt under coronapandemin. Det visar preliminära siffror från Polisen som Ekot tagit del av..

SR - 10 timmar sedan

Nationellt nödläge i Spanien

Spaniens premiärminister Pedro Sanchez har för andra gången i år utlyst ett nationellt nödläge som han hoppas gälla i sex månader. Anledningen är den nya smittvågen av coronaviruset.

SR - 11 timmar sedan

Studenter som begått grova brott ska lättare kunna stängas av

Regeringen vill att studenter som begått grova brott lättare ska kunna stängas av från högskolor och universitet..

SR - 13 timmar sedan

USA:s smittskyddsexpert: Vaccin om en månad

Den ledande smittskyddsexperten i USA, Anthony Fauci, sa idag att man om drygt en månad troligen har fått fram ett säkert och effektivt vaccin mot covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.