Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 21 September, 01:07

Dalarnas tidningar - 17 sep 20 kl. 07:17

Besökarna ökar i centrum – företagare hoppfulla: ”Bästa månaden på flera år”Besökarna ökar i Borlänge centrum. Trots butiksstängningar, tomma lokaler och coronapandemin är....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besökarna, ökari , centrum, företagare, hoppfullaBästa , månaden, flera år
Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 13 kl. 10:14

Besökarna strömmade till Bonnamarknaden

När den tredje upplagan av Bonnamarknad i Bengtsfors arrangerades i lördags strömmade besökarna till centrum. I strålande solsken flödade kommersen. Dessutom delades det ut pris till årets företagare..

YLE - 31 maj 17 kl. 18:06

Allt fler besöker världsnaturavet

Mellan 300 000 och 350 000 personer besöker Kvarkens världsnaturarv varje år och enligt dem som jobbar inom turismbranschen blir besökarna fler för varje år. Det man nu efterlyser är fler bäddplatser för att turisterna inte ska behöva lämna världsarvet till natten. I området finns idag ungefär 400 bäddplatser utspridda på stugor i olika delar av världsnaturarvet.

YLE - 12 jul 17 kl. 19:43

Ännu en trög försommar för vattenparkerna - företagare hoppas på värmebölja

På grund av vädret har det varit lugnt i vattenparkerna. Företagare hoppas innerligt på många varma dagar under resten av sommaren. Till exempel i Jukupark i Impivaara i Åbo hade man endast några tusen besökare i juni.

Cornucopia - 15 mar 15 kl. 19:12

Bloggläsaren: Högutbildad, högavlönad, manlig tjänsteman, chef eller egen företagare

Dags att redovisa resultaten från annonskampanjleverantören Tailsweeps läsarenkät från tidigare i veckan. En kort sammanfattning är att svaren är ungfär de samma som i de läsarenkäter jag själv genomfört tidigare - läsarna är högutbildade män i sina bästa år, som jobbar som tjänstemän, chefer eller egna företagare med höga inkomster.

Enkäten besvarades av 1 350 av de 57 895 unika besökarna på bloggen under veckan, och får väl sägas vara ett godtagbart antal respondenter - för en opinionsundersökning skulle det motsvara att ca 220 000 svenskar skulle svara mot de 1 000 - 3 000 respondenter som opinionsundersökningar använder.

YLE - 04 feb 17 kl. 10:00

Företagare tar över i Tykö nationalpark

Forststyrelsen ger över naturcentret i Tykö nationalpark åt lokala företaget Ruukkimatkailu. Familjeföretaget hyr från och med mars naturcentret och har planer på att bredda serviceutbudet och modernisera centret. Den ena person som varit anställd i naturcentret övergår till att jobba med andra uppgifter inom Forststyrelsen som fortsättningsvis kommer att administrera själva nationalparken.

Magazin24 - 08 dec 12 kl. 13:04

Informationsmässa för företagare

Hallstahammars kommun bjuder in företagare till kommunhuset i Hallstahammar den 11 december. Företagarna bjuds in till ett informativt föredrag, som ska göra det enklare för dem att verka som företagare. Besökarna får lyssna på nyheterna e-tjänster på nätet, energi- och klimatrådgivning för företag samt utvecklingsområden på industrimark och vägar.

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 14:27

Borlängeföretagare och 9000 biljettköpare de stora förlorarna

Peace & Love AB knäcktes som väntat av fjolårets brakförlust på 17 miljoner till följd av att festivalen då inte slog nytt besöksrekord och till följd av att P&L-besökarna avvaktade med köp av 2013 års biljetter. 200 Borlängeföretagare och 9000 biljettköpare är de stora förlorarna..

Dalarnas tidningar - 28 maj 13 kl. 14:42

Företagare och 9000 biljettköpare de stora förlorarna

Peace & Love AB knäcktes som väntat av fjolårets brakförlust på 17 miljoner till följd av att festivalen då inte slog nytt besöksrekord och till följd av att P&L-besökarna avvaktade med köp av 2013 års biljetter. 200 Borlängeföretagare och 9000 biljettköpare är de stora förlorarna..

BT - 03 apr 14 kl. 08:19

Sportig trend hos unga företagare

En sjudande gryta av vilda företagsidéer. I går arrangerade Ung företagsamhet regionmässa på Åhaga. Och sport och fritid var en tydlig trend.

YLE - 01 feb 17 kl. 18:30

Företagare i Karis centrum: Allt stannar upp om vi inte utvecklas

Ju mera det händer i en stad, desto mera rör det sig folk och då får min restaurang fler gäster, säger en företagare. Jag hoppas att Karis om tjugo år ser annorlunda ut än i dag för så här dör vi, kommenterar en annan. En ny plan för ett mera tättbebyggt centrumkvarter i Karis tar som bäst form på stadsplaneringskontoret i Raseborg.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:00

Trötta R-kioskföretagare sliter hårt med postens paket

R-kioskföretagares offentliga bokslut visar att en majoritet av de som erbjuder postens service gjorde en förlust i fjol. Flera köpmän pekar ut postens tjänster som en orsak till det dåliga resultatet. Harri är utbildad tradenom och har tidigare jobbat i it-branschen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.