Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 20 September, 06:57

Dalarnas tidningar - I förrgår: 07:05

Debatt: Alarmerande bostadsbrist – Vansbrohem äventyrar kommunens framtidVansbro kommun har några kämpiga årtionden bakom sig. I början på 1990-talet lades Falu....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Alarmerande, bostadsbrist, Vansbrohem, äventyrar, kommunens, framtid
DI - 28 maj 17 kl. 17:00

Debatt: Alarmerande skolresultat för utrikes födda barn

DEBATT. Andelen skolbarn som kommit till Sverige efter sju års ålder och som får godkända skolresultat har fallit från 70 till 50 procent sedan 1998. Det framgår av en ny rapport från Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi (ESO).

SVT Debatt - 20 feb 14 kl. 15:11

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

I kvällens Debatt: Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:26

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

DalaDemokraten - 07 jul 17 kl. 17:00

Debatt: Akut bostadsbrist för Dalarnas studenter – i år är det värre än någonsin

Bostadssituationen i Falun och Borlänge brukar vara hårt belastad då Högskolan Dalarna tar in nya studenter till höstterminen. Detta år skulle vi vilja påstå att det är värre än någonsin, skriver Tom Edoff, ordförande i Dalarnas studentkår..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.