Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 21 September, 01:40

Dalarnas tidningar - 17 sep 20 kl. 07:00

Han öppnar sportbar och restaurang i Vikmanshyttan: "Jag vill att det ska hända saker"Vikmanshyttan får en ny restaurang och sportbar. Det är entreprenören Patrik Lindström som öppnar....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Vikmanshyttan, Patrik Lindström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnar sportbaroch , restaurangi , VikmanshyttanJag vill , att det ska hända saker
Dalarnas tidningar - 16 nov 15 kl. 06:46

Peo vill att det ska hända saker

Därmed skulle han kunna njuta av livet sittande i en gungstol läsande en bra bok..

Jönköpingsnytt - 17 sep 19 kl. 22:26

”Det ska hända saker runt mig”

Efter att ha missat SHL-premiären var Linus Sandin tillbaka i HV71:s matchtrupp när Frölunda väntade i Kinnarps Arena under tisdagen. En comeback som gjorde avtryck. Det händer saker kring 23-åringen, minst sagt.

ÖstersundsPosten - 06 sep 15 kl. 08:28

Rolf Lohse vill lyfta dambasketen i Östersund. "Jag tror att man måste agera för att det ska hända något"

Jag förknippar dig främst med fem saker; jobb, fotboll, trav, mat och humor. Vad är viktigast för dig?.

YA - 06 feb 16 kl. 03:00

Benny vill att det ska hända något

Sedan två år tillbaka är Benny Rosdahl Ystadbo och trivs fantastiskt bra i sin nya stad. Han tillbringar mycket av sin tid på Hyllegatans aktivitetshus i Ystad och gillar när det händer saker. För några år sedan startade han Grunden - en förening för personer med intellektuella funktionshinder..

Nyheter 24 - 09 okt 13 kl. 16:36

"Jag vill ju bara att alla ska vara kompisar med varandra"Josefin JohanssonHär dyker Josefin upp den närmsta tidenSista fråganCrazy Town

STOCKHOLM. Det är höst nu. Det betyder att Josefin Johansson faktiskt är lite "ledig".?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så mycket solkräm måste du använda för att det ska funka

Faktum är att experter rekommenderar att smörja in väldigt stora mängder solkräm på kroppen.LÄS MER: 5 brun utan sol-produkter vi älskarEn helt fylld hand med solkräm bör du smörja in på kroppen – och ta på mer under dagen, detta berättar TV4. Britta Hedefalk som är specielsjuksköterska hos Cancerfonden säger att det är svårt att få folk att ta solskyddet på allvar.

SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 11:23

?Jag tycker att det är en rätt så bra slogan?

I år valde Ljuder socken att skriva ut en slogan på sin årsguide: Ljuder Sveriges mest kända socken. – Vi tänker ha med den mer och mer i marknadsföringen. Jag tycker att det är en rätt så bra slogan.

Skånskan - 19 dec 18 kl. 15:00

Cecilia Bladh in Zito: Otroligt spännande – ska bli jättekul!

HÖRBY – Otroligt spännande! Jag är väldigt glad. Det ska bli jättekul, säger Cecilia Bladh in Zito (SD) om utnämningen till nytt kommunalråd i Hörby.

Kristianstadsbladet - 14 nov 13 kl. 12:32

"Att det blev Hästveda är en tillfällighet"

Foto: Johanna Wallin
Under 48 år som Hästvedabo har han hunnit engagera sig i allt från Lillasjön till Pågatåg, utställningar och gymnastikföreningen. Nyligen uppmärksammades Kenneth Palmgren för sitt starka samhällsintresse för orten och arbete med Lillasjön och utsågs till årets Hästvedare.
1.

Barometern - 24 jun 14 kl. 06:56

Stationsområdet ska lyftas i höst

Markägarfrågan är alltjämt central när stationsområdet ska lyftas, men kommunen äger en stor del av området och till hösten ska det börja hända saker. I april anordnade kommunen en rundvandring på stationsområdet för alla som hade intresse. Ett hundratal personer slöt upp och mängder av förslag på hur stationsområdet ska få en ansiktslyftning har kommit in sedan dess.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 14:00

Metallicafan ska rocka näringslivet

ESLÖV På meritlistan finns erfarenheter både som egen företagare, som forskarstudent och från det nuvarande arbetet med näringslivsfrågor i Helsingborgs kommun.
I början av augusti börjar 48-årige Lars Persson sitt nya jobb som näringslivschef för Eslövs kommun.Efter en lång rekryteringsjakt har Eslövs kommun hittat en ny näringslivschef i Malmöbon Lars Persson, som i dag arbetar för Helsingborgs kommun.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.