Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 20 September, 05:48

Dalarnas tidningar - I förrgår: 06:06

Avestabon Andreas har startat klädmärke med djupare mening – ritar allt själv i mobilenSexy average loser. Sexig medelmåttig förlorare. Det är namnet på Avestabördige Andreas Liljas....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Andreas, Avestabördige Andreas Liljas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avestabon, Andreashar , startat, klädmärkemed , djupare, mening, ritar, allt själv i mobilen
YLE - 11 apr 13 kl. 09:55

Andreas Romar byter skidmärke

Alpinåkaren Andreas Romar byter skidmärke till toppstallet Head. Därmed får Romar köra med likadana skidor som bl.a.

YLE - 20 dec 13 kl. 09:57

Andreas Romars OS i fara?

Alpinisten Andreas Romars hälskada har visat sig vara en fraktur inne i benet i hälen. Den förtydligade diagnosen förlänger Romars sjukledighet med tre veckor och tvingar honom att stå över världscupsdeltävlingarna i Wengen och Kitzbühel. Det är ännu oklart om Romar kan delta i tävlingen i Garmisch i månadsskiftet januari-februari.

Skånskan - 17 dec 19 kl. 20:00

Minnesmärke för Kockums viktigt i ny park

MALMÖ Två nya parker ska byggas i Malmö, i Hyllie respektive Varvstaden.
Nu vill politikerna i Västra hamnen att parken i Hyllie ska ha ett föreningshus och att det ska byggas en mur i Varvsparken som ett minne av Kockumsarbetarna.– Det är två synpunkter som vi nu vill ha med i planeringen för att bygga de två parkerna under år 2020, berättar tekniska nämndens ordförande Andreas Schönström (S).

Nerikes Allehanda - 20 nov 16 kl. 16:30

Julmarknaderna i Sydnärke har startat

Flera julmarknader arrangerades runt om i Sydnärke i helgen som gick. NA besökte på söndagen julmarknaderna i Ålsta och Edsberg..

Sydöstran - 01 sep 19 kl. 16:00

De har startat nytt klädmärke: ”Passion för mode”

Gustav Hansson och Tobias Svensson ligger bakom ett nytt klädmärke som nyligen lanserats. .

Resume - 30 maj 14 kl. 11:48

”Osmakligt – ett lågvattenmärke”


Klockan 03:02 i morse publicerade Dagens Samhälles debattredaktör Andreas Henriksson ett blogginlägg där han bland annat liknar Dagens Arenas chefredaktör Eric Sundström med en "påtänd haschpundare". – Det är ett lågvattenmärke som försämrar debattklimatet, säger Eric Sundström..

Expressen - 15 feb 20 kl. 15:14

Leksands klubbmärke görs om – fans rasar

Leksands emblem görs om.Under SHL:s pridevecka kommer man att spela med ett regnbågsfärgat klubbmärke.Något som skapat reaktioner på sociala medier.

Dalarnas tidningar - 25 jul 14 kl. 07:22

Kanalrodden har startat

Söderbärke kyrkbåtsförenings ena roddbåt, "Wallmarkarn", var klockan 10 på torsdagen lastad med flytvästförsedda roddare, Nils-Olov Olsson vid rodret samt massor av vatten och frukt..

DalaDemokraten - 25 jul 14 kl. 07:22

Kanalrodden har startat

Söderbärke kyrkbåtsförenings ena roddbåt, "Wallmarkarn", var klockan 10 på torsdagen lastad med flytvästförsedda roddare, Nils-Olov Olsson vid rodret samt massor av vatten och frukt..

GT - 20 nov 14 kl. 19:40

Dotterns hyllning till Hysén: nytt klädmärke

Vill du gå klädd som Glenn, Anton och Tobias Hysén? Då har du chansen nu. Glenns dotter Charlotte, 30, har nämligen startat det fotbollsinspirerade klädmärket "byHysén" – för att hylla sin pappa.

Nyteknik - 24 aug 16 kl. 17:11

Nyväckt bilmärke plockar ingenjörer från Daimler

Det återupplivade tyska bilmärket Borward har startat produktion i Kina och plockar ingenjörer från konkurrenten Daimler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.