Sydsvenskan > Sport

Tuesday, 29 September, 15:03

Sydsvenskan - 17 sep 20 kl. 06:00

Ny kommunakut inrättasFör första gången sedan 90-talskrisen införs en kommunakut dit kommuner och regioner kan få tillfällig hjälp med finanserna. I budgetpropositionen avsätts en miljard kronor över fyra år. Regeringen inför en kommundelegation, eller en kommunakut som det.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kommunakut, inrättas
Skånskan - 27 sep 19 kl. 14:00

Ny tjänst ska inrättas för unga på glid

Kävlinge Kommunstyrelsen har klubbat att en ny tjänst inrättas för att hantera ungdomar på glid. Oppositionen menar att det är en för mager satsning och vill ha ett tillskott om tre heltidstjänster. Enighet råder om att insatsbehovet har ökat.

Polisen - 07 aug 12 kl. 07:13

Ny internetbedrägerigrupp inrättas

Polisens utredningar av internetbedrägerier i Västra Götaland kommer att koncentreras till Falköping. I höst inrättas en utredningsgrupp specialiserad på internetbedrägerier..

SR - 08 jun 14 kl. 04:46

Sanningskommission inrättas i Colombia

En sanningskommission ska inrättas i Colombia för att höra offer från landets drygt 50 år långa väpnade konflikt mellan Farc-gerillan och regeringen..

Nyteknik - 03 okt 14 kl. 10:12

Löfven: Nytt innovationsråd inrättas

Åsa Romson ny miljöminister. Dessutom inrättas ett nytt innovationsråd..

Expressen - 01 okt 15 kl. 13:30

Ny krisorganisation för flyktingar inrättas

Stora delar av dagens regeringssammanträde i regeringshögkvarteret Rosenbad ägnades åt flyktingfrågan. Expressen kan nu avslöja att stora ekonomiska överdrag redovisades under sammanträdet och att regeringen nu beslutat att arbeta "i en krisorganisation". En särskild statssekreterargrupp inrättas och flyktingfrågan blir en "prioriterad arbetsuppgift för hela regeringskansliet"..

Vimmerby Tidning - 15 okt 15 kl. 08:12

Fem intendenttjänster inrättas

Efter årsskiftet inrättas fem nya intendenttjänster i kommunen, för att avlasta kommunens förskolechefer och rektorer..

Skånskan - 16 dec 15 kl. 14:26

Visselblåsartjänst inrättas

Nyheter Förra året påbörjades en utredning om att införa en visselblåsartjänst i Region Skåne. Nu är det dags att göra verklighet av utredningen. Från och med årsskiftet inrättas en så kallad visselblåsartjänst i Region Skåne, rapporterar P4 Kristianstad.

SR - 02 dec 16 kl. 03:03

Första professorn inrättas i spelberoende i Sverige

I dag saknas det vetenskapliga kunskaper om hur spel om pengar påverkar de över 100 000 svenskar som i dag räknas som spelberoende. Därför inrättas nu den första professoren i spelberoende i Sverige..

DN - 13 jun 17 kl. 21:00

”Center mot våldsbejakande extremism inrättas vid Brå”

Den tillfälliga nationella samordningen mot våldsbejakande extremism övergår till ett nytt permanent nationellt centrum som inrättas vid Brottsförebyggande rådet. Vid centret bildas ett insatsteam som ska stärka stödet till kommunernas operativa arbete, skriver Alice Bah Kuhnke (MP) och Morgan Johansson (S)..

Länstidningen i Jämtland - 13 sep 17 kl. 19:05

300 år sedan Pehr Wargentin föddes – nu inrättas stipendium i hans namn

På måndagen var det 300 år sedan Pehr Wargentin, mannen som namngav Jämtlands största gymnasieskola, föddes. Nästa år är avsikten att ett stipendium ska inrättas i hans namn..

Regeringen - 20 sep 17 kl. 15:40

Regeringen föreslår att ett regemente inrättas på Gotland

Flera åtgärder för att förstärka försvaret av Gotland har genomförts sedan försvarsbeslutet 2015. Försvarsbeslutet för 2016-2020 innebar en etablering av en stridsgrupp på Gotland och i budgetpropositionen för 2018 föreslår regeringen att Gotlands regemente, med lokalisering i Visby, inrättas från och med 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.