Sydsvenskan > Kultur

Tuesday, 29 September, 15:00

Sydsvenskan - 17 sep 20 kl. 05:52

Svagt nedåt i AsienDe asiatiska börserna tog rygg på Wall street och föll något när de öppnade portarna på torsdagen. I Tokyo sjönk Nikkei 225-index 0,2 procent i den tidiga handeln, det bredare Topixindex gick ner knappt 0,1 procent. Även i Hongkong och Shanghai backade.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Asien, Wall, Tokyo, Nikkei, Topixindex, Hongkong, Shanghai

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svagtnedåt i , Asien
Affärsvärlden - 23 dec 13 kl. 09:24

Svagt stigande kurser i Asien

En majoritet av de ledande börserna i Asien har inlett veckan med svagt stigande kurser. Börserna i Asien tog därmed rygg på börsen i New York som stängde upp på fredgen efter stark BNP-statistik..

Cornucopia - 08 apr 20 kl. 07:46

Svagt negativa börser i USA - blandat i Asien

Börserna vände nedåt i USA och amerikanska index stängde generellt negativt under gårdagen efter en positiv börs i Europa. Utvecklingen i Asien är blandad, S&P 500-terminen är upp, så hur det ska gå i Europa får vi väl se.Dagschart S&P-500.

Cornucopia - 18 aug 20 kl. 07:26

Positiv utveckling i Asien efter positiv måndagsbörs - ädelmetallerna stiger återigen

Utvecklingen är positiv i Asien under morgonen, trots en svagt positiv måndagsbörs i USA. Ädelmetallerna tog återigen ett ordentligt kliv igår.Silvertacka.

VA - 18 jan 11 kl. 08:53

Europaterminer svagt uppåt

18 januari Terminerna för de ledande europeiska indexen pekar svagt upp inför att handeln i Europa ska inledas på tisdagen efter positiv utveckling i Asien. En halvtimme före öppning var terminerna för DJ Euro Stoxx 50 0,3 procent högre, CAC 40 Index ökade 0,2 procent medan DAX-terminen steg 0,1 procent. Börserna i New York höll stängt på måndagen för firande av Martin Luther King Day.

Cornucopia - 04 aug 14 kl. 07:56

Blandat i Asien på morgonen

Vad säger ni, dags för slut på "semestern"? I Asien är det en blandad utveckling nu på morgonen och den amerikanska S&P 500-terminen pekar svagt nedåt. Europeisk och svensk börsuppning är osäker och går nog inte att säga så mycket om.

PrivataAffärer - 27 aug 14 kl. 08:15

Svagt uppåt i Asien

Aktier i Asien steg svagt på onsdagen, men omsättningen var relativt låg. Gårdagens positiva statistik från USA gav stöd till marknaden....

Dagens PS - 20 dec 19 kl. 07:57

Börserna i Asien avancerar svagt upp

Här är bakgrunden till börsutvecklingen i regionen på fredagsmorgonen. Enligt CNBC, som Omni Ekonomi hänvisar till, sa den amerikanska finansministern Steven Mnuchin i en intervju med nyhetskanalen att USA och Kina räknar med att underteckna fas 1 i handelsavtalet i början av januari. Det fick först Wall Street i New York att lyfta på torsdagskvällen, och ger alltså även ett lyft åt Asienbörserna även om tendensen också beskrivs som blandad.

VA - 19 apr 11 kl. 08:55

Europaterminer pekar svagt upp

19 april Terminerna för de ledande amerikanska indexen indikerar en öppning i svagt positivt territorium inför att handeln i Europa ska inledas efter en baissig måndag. SKF, Tele2 och Teliasonera har redan inlett rapporterandet denna rapporttäta tisdag. En knapp halvtimma före öppning var terminerna för Euro Stoxx 50 och CAC 40 upp 0,4 procent medan DAX var upp 0,3 procent.

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 10:33

Svagt nedåt på Stockholmsbörsen


Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med svagt fallande kurser. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått ned med 0,2 procent.

TA - 26 feb 14 kl. 10:33

Svagt nedåt på Stockholmsbörsen


Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med svagt fallande kurser. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått ned med 0,2 procent.

SvD - 26 feb 14 kl. 10:33

Svagt nedåt på Stockholmsbörsen

Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med svagt fallande kurser. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått ned med 0,2 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.