Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 29 September, 15:25

Sydsvenskan - 17 sep 20 kl. 05:19

Socialchefer: Pengar saknas för att hjälpaDet grova gängvåldet har fått både politiker och polis att yrka på mer förebyggande arbete från socialtjänsten. Men nu kommer en skarp varning från fackförbundet Vision – på många håll finns inte resurser för att ge dessa insatser. – Det här är väldigt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Vision

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialchefer, Pengar, saknasför att , hjälpa
Sydsvenskan - 26 mar 16 kl. 07:35

Polisen anställer men pengar saknas

Personalbristen är akut, anser rikspolischef Dan Eliasson som ger klartecken till hundratals nya anställningar ute i polisdistrikten. Men pengarna saknas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.— Jag har sagt att vi ska anställa 700 utöver budget, i huvudsak civilanställda som kan hjälpa till med utredningsverksamhet och hjälpa till med gränskontroller, säger Dan Eliasson till radion.

SvD - 05 dec 15 kl. 17:21

Kamp om pengar kan stjälpa klimatavtalet

Världens fattiga länder måste få ekonomisk hjälp för att hantera klimatförändringarna. Men frågan om vilka som ska betala kan stjälpa hela Paris-avtalet, hotar Kina och G77, en sammanslutning av fattigare länder. Nu måste världens miljöministrar lösa upp knutarna..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Josefine hamnade mitt i jordbävningen – nu vill hon hjälpa "sina" hemlösa barn

Josefine Nilsson, en 24-årig backpacker från Helsingborg, var på en resa runt jorden när hon passerade genom Nepal. Av en slump såg hon att ett barnhem i Kathmandu sökte volontärer och hon smälte direkt för barnens värme. Men en dag när hon och barnen var på utflykt kände de plötsligt hur minibussen de färdades i började skaka.

Expressen Dina Pengar - 19 apr 20 kl. 18:48

Uppgifter: S bromskloss för pengar till krisbolag

Riksdagen och näringslivet trycker på för att regeringen ska erbjuda direkt stöd till bolag som drabbas i coronakrisen – men Socialdemokraterna stretar emot, enligt uppgift till Dagens industri, Di. – Socialdemokraternas motstånd mot omsättningsstöd för att hjälpa företag i kris är ytterst förvånande, säger en centerpartist med insyn i förhandlingarna till Di. .

Norrtelje Tidning - 27 maj 13 kl. 15:38

Nya pengar ska hjälpa fiskare

Länsstyrelserna i Sverige får 4,7 miljoner kronor för att förebygga skador inom fisket som sälarna har orsakat..

UNT - 18 okt 14 kl. 10:35

Män vill ha pengar - kvinnor hjälpa

Entreprenör eller uppfinnare - det är drömjobben om svensken själv får välja..

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 10:35

Män vill ha pengar - kvinnor hjälpa


Entreprenör eller uppfinnare - det är drömjobben om vi själva får välja. Dessa yrken hamnar i topp i en ny undersökning där 5 005 personer svarade på frågan om vilket jobb som lockar dem mest. 14 procent anger dessa jobb som det de helst vill ha.

TA - 18 okt 14 kl. 10:35

Män vill ha pengar - kvinnor hjälpa


Entreprenör eller uppfinnare - det är drömjobben om vi själva får välja. Dessa yrken hamnar i topp i en ny undersökning där 5 005 personer svarade på frågan om vilket jobb som lockar dem mest. 14 procent anger dessa jobb som det de helst vill ha.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 14 kl. 10:39

Män vill ha pengar — kvinnor hjälpa

Entreprenör eller uppfinnare — det är drömjobben om vi själva får välja. Dessa yrken hamnar i topp i en ny undersökning där 5 005 personer svarade på frågan om vilket jobb som lockar dem mest. 14 procent anger dessa jobb som det de helst vill ha.

BT - 18 okt 14 kl. 10:35

Män vill ha pengar - kvinnor hjälpa

Entreprenör eller uppfinnare - det är drömjobben om vi själva får välja. Dessa yrken hamnar i topp i en ny undersökning där 5 005 personer svarade på frågan om vilket jobb som lockar dem mest. 14 procent anger dessa jobb som det de helst vill ha.

SvD - 18 okt 14 kl. 10:35

Män vill ha pengar - kvinnor hjälpa

Entreprenör eller uppfinnare - det är drömjobben om vi själva får välja. Dessa yrken hamnar i topp i en ny undersökning där 5 005 personer svarade på frågan om vilket jobb som lockar dem mest. 14 procent anger dessa jobb som det de helst vill ha..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.