SVT > Videos

Monday, 21 January, 07:02

SVT - 24 jan 11 kl. 09:54

Vattenfall investerar i renoveringVattenfall investerar nu drygt en miljard kr varje r under en tiorsperiod fr att renovera sina vattenkraftverket. En av dom stationer som byggs om r Akkas i Lulelven..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, investerari , renovering
DI - 23 nov 11 kl. 09:38

Vattenfall investerar stort i Storbritannien

Vattenfall investerar miljarder i brittisk vindkraft, som nu pekas ut som den marknad som just nu har bäst förutsättningar, rapporterar Dagens industri..

DI - 18 dec 18 kl. 09:40

Klart: Vattenfall investerar miljarder i Uppsala

Statliga Vattenfall investerar 3,5 miljarder kronor i ett nytt värmeverk i Uppsala och utreder samtidigt ny elproduktion. Genom storinvesteringen ska Uppsala kunna nå målet att bli fossilfritt..

Nyteknik - 16 jun 16 kl. 08:23

Vattenfall investerar i Forsmark

Med energiuppgörelsen försvinner effektskatten och nu investerar statliga Vattenfall stort i kylteknik för Forsmarks reaktorer..

Supermiljöbloggen - 24 sep 14 kl. 11:18

Vattenfall investerar i nya vindkraftparker

Statliga energibolaget Vattenfall startar nu upp byggandet av två nya vindkraftparker i Sverige. Satsningen innebär förnybar el till 63 000 hushåll. Två vindkraftparker ska byggas; Juktan i Sorsele kommun i Västerbotten, och Höge Väg i Kristianstads kommun i Skåne.

Affärsvärlden - 11 aug 14 kl. 10:48

Vattenfall investerar miljarder i tysk vindkraft

För andra gången satsar nu Vattenfall och Stadtwerke Munchen (SWM) tillsammans 11 miljarder kronor på vindkraft vid Tysklands Nordsjökust..

Affärsvärlden - 22 sep 14 kl. 09:40

Vattenfall investerar i nya vindkraftsparker

Vattenfall ska bygga två nya vindkraftsparker, en investering på totalt 860 miljoner kronor, rapporterar TT..

SvD - 15 jun 16 kl. 18:18

Vattenfall investerar i Forsmark

Efter energiuppgörelsen har statliga Vattenfall beslutat att investera i kylningsanläggningar vid de tre reaktorerna i Forsmark..

Barometern - 15 jun 16 kl. 18:17

Vattenfall investerar i Forsmark

Efter energiuppgörelsen har statliga Vattenfall beslutat att investera i kylningsanläggningar vid de tre reaktorerna i Forsmark.(TT).

Sydöstran - 15 jun 16 kl. 18:17

Vattenfall investerar i Forsmark

Efter energiuppgörelsen har statliga Vattenfall beslutat att investera i kylningsanläggningar vid de tre reaktorerna i Forsmark.(TT).

BT - 15 jun 16 kl. 18:17

Vattenfall investerar i Forsmark

Efter energiuppgörelsen har statliga Vattenfall beslutat att investera i kylningsanläggningar vid de tre reaktorerna i Forsmark.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.