Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 05:47

Aftonbladet - 17 sep 20 kl. 02:52

58. Lite mindre▸ Ola Söderholm tänker på bråket om migrationspolitiken och spekulerar om vad moderaterna menar med rejält minskad invandring. Jonatan Unge pratar om bristen på likability i Mellanösterns politik apropå det nya fredsavtalet mellan Israel och Gulfstaterna..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Söderholm, Unge, Mellanösterns, Israel, Gulfstaterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 58 Litemindre
Nyheter 24 - 15 aug 13 kl. 12:17

"Lite som terapi faktiskt"Om Messiah HallbergOm wrestling

STOCKHOLM. Messiah Hallberg är utbildad journalist och jobbade på Aftonbladet men i samband med att han LAS:ades ut därifrån och i samma vända var pappaledig började en ny karriär.
?

Sydsvenskan - 20 aug 11 kl. 06:30

"Allt kan alltid bli lite bättre"

Karin af Klintberg, 38, ligger bakom tv-succéer som "Vär­s­­ta språket" och "Landet brunsås", har fått Stora Journalistpriset två gånger och har möjlighet att göra nästan vilka produktioner hon vill. Ändå har hon en fajt att utkämpa. Den där folkbildningsbruna pluppen ...

Sydsvenskan - 11 apr 11 kl. 15:30

Lite vid sidan av

Bilder: Linus Meyer
Laxen eller biffen kanske kan sjunga sitt eget lov, men visst är det trevligt med ett diskret ackompanjemang. Sinnrika sidorätter kan göra hela måltiden till en hit.
Om du vill leva livet i köket lite lättare är det bra att ha en repertoar sidorätter som ess i ärmen.

Supermiljöbloggen - 04 nov 19 kl. 11:20

”Lite av en filmisk slutstrid vi har framför oss nu”

Klimatmagasinet Effekt lägger ner. Tidningens chefredaktör Anders "pang-pang" Hellberg är en ikon inom miljöjournalistiken, med ett förflutet som bland annat skribent på Supermiljöbloggen och Aktuell Hållbarhet. Varje dag, år efter år, har han pangat ut nyheter som spritt sig långt utanför de vanliga miljökretsarna och haft reell politisk påverkan.

Supermiljöbloggen - 21 dec 15 kl. 19:47

Clara Henry: ”Vi får rappa på lite om vi ska kunna förändra”

Mångsysslaren Clara Henry var resande reporter för Musikhjälpen i år. Under tio dagar befann hon sig i Filippinerna där hon träffade människor som för två år sedan drabbades av tyfonen Yolanda. Vi har kunnat följa Claras reportage under veckan och det har varit tydligt hur berörd hon blivit av de berättelser som hon delat med sig av till oss här hemma.

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 06:30

"Lite mer stylish, lite snofsigare"

När Stereo öppnade hade grundarna, precis som alla andra inom krogbranschen, höga ambitioner och gott hopp.
När Stereo öppnade hade grundarna, precis som alla andra inom krogbranschen, höga ambitioner och gott hopp. Så märkte de att det är svårt att locka folk kvällstid till Malmös hamnområden, dit även Dockplatsen får räknas.

Kristianstadsbladet - 18 jul 13 kl. 09:25

"Lite "too much" med Terzic"

Foto: Tommy Svensson
Ola Lindgren har rensat bort mer än tio spelare under sina knappa två år som IFK-tränare. Nu har han en trupp som är hungrig på ett SM-guld efter två raka finalförluster. Bladetsporten ställde tio frågor till succétränaren.

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 06:30

"Har varit lite yra i mössan"

Pär Ljusteräng lämnade tränarposten och Alexander Bengtsson försvann från målburen. Två tunga pjäser som Kristianstads IK ersatte med far och son Tisell. Tillsammans spelar de KIK:s kanske viktigaste roller i jakten på en plats i allettan.

Sydsvenskan - 03 feb 13 kl. 06:30

?Vissa dagar känner jag mig lite kaxig, men ibland vågar jag knappt gå in och göra någonting på nätet?

Våga klicka, våga surfa ? mejla, chatta, skajpa. Blogga, twittra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej, män kommer inte alltid att jobba "lite, lite hårdare" än kvinnorKrönika

"Män kommer alltid jobba lite, lite hårdare och ta lite större risker i sina karriärer och strunta i sina barn lite, lite mer" – där har vi förklaringen till varför Sverige aldrig kommer att få jämställda ledningsgrupper.
I alla fall om vi ska tro journalisten och tyckaren Erik Hörstadius som uttryckte exakt den meningen i fredagens Nyhetsmorgon. Det var nämligen Hörstadius reaktion på AllBrightrapporten 2015 som visar att vi inte kommer att få jämställda ledningsgrupper i börsbolag förrän år 2063.

Cornucopia - 09 sep 16 kl. 13:14

"Min kille och jag köper ibland lite lägenheter"

I Sverige köper man som bekant en bostad för att bo. Någon spekulation i t ex lägenheter i Stockholms innerstad existerar ju inte. Detta vittnar exempelvis en person som heter Jessica Almenäs (vem?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.