GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 28 September, 10:31

GöteborgsPosten - 16 sep 20 kl. 15:40

Fängelse för förre friidrottsbossenTidigare ordförande i internationella friidrottsförbundet döms skyldig i korruptionsskandal..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , förre, friidrottsbossen
YLE - 02 jan 15 kl. 05:46

Snattare riskerar fängelse igen

Snattare som åker fast fick det tuffare efter årsskiftet. En bra sak, säger Annika Eklund-Storrank, köpman vid Torghallen i Nykarleby. - Det här handlar inte om barn som plockar godis från hyllan.

BT - 02 jun 12 kl. 10:26

Egyptens förre president dömd till livstids fängelse

Egyptens förre president Hosni Mubarak döms till livstids fängelse för att ha mördat demonstranter under upproret, uppger AFP. Egyptens förre president Hosni Mubarak befanns skyldig och har dömts till livstids fängelse för att ha mördat demonstranter under upproret, uppger AFP. Även förre inrikesministern dömdes till livstids fängelse.

BT - 02 jun 12 kl. 10:26

Just nu: Livstids fängelse för Mubarak

Egyptens förre president Hosni Mubarak döms till livstids fängelse för att ha mördat demonstranter under upproret, uppger AFP. Egyptens förre president Hosni Mubarak befanns skyldig och har dömts till livstids fängelse för att ha mördat demonstranter under upproret, uppger AFP. Även förre inrikesministern dömdes till livstids fängelse.

SVT Debatt - 08 jan 14 kl. 12:00

Sätt organköpare i fängelse

ORGANDONATION Handeln med organ är kriminell, men endast i Spanien bestraffas köparen med fängelse. Vi borde göra likadant. Även om Sverige ännu inte har något större antal transplanterade som kommit tillbaka till landet efter organköp utomlands, ökar risken allteftersom väntelistan fylls på, skriver hjärttransplanterade Penilla Gunther (KD).

Skånskan - 06 jul 16 kl. 10:57

Förre detta friidrottsstjärnan får sex års fängelse

Nyheter Oscar Pistorius, den förre detta friidrottsstjärnas, döms till sex års fängelse för mordet på sin flickvän Reeva Steenkamp rapporterar SVT.För tre och ett halvt år sedan sköt Pistorius ihjäl Steenkamp i deras hem i Sydafrika och i dag kom domen om sex års fängelse för mord. Tidigare har Pistorius fått fem års fängelse för vållande till annans död.

Skånskan - 12 apr 19 kl. 15:46

Fyra års fängelse för amfetamin i cykelkorg

Malmö En rutinkontroll av en påverkad bilförare ledde polisen till ett knark- och vapenbeslag i flera bostäder.
Nu döms en 34-årig man till fyra års fängelse för grovt narkotikabrott och dito vapenbrott.
Två kamrater till mannen frikänns däremot från anklagelserna om att varit delaktiga i narkotikabrottet.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 14:49

Planerna på fängelse i Svedala skrotas

SVEDALA Kriminalvården säger upp avsiktsförklaringen för att bygga ett fängelse i Svedala kommun.– När vi gick in i det här var det en större politisk enighet i Svedala än det är nu. Dessutom har inte kommunen någon konkret mark att erbjuda, säger Per Björkgren, chef för Kriminalvårdens region syd.

Nyhetskanalen - 19 jul 12 kl. 15:08

Ben Ali dömd till livstids fängelse

En domstol i Tunisien har dömt förre presidenten Zine al-Abidine Ben Ali till livstids fängelse för att 43 demonstranter dödades under revolten i början av 2011. Upproret fick Ben Ali att ta till flykten, till Saudiarabien, och han döms i sin frånvaro. Även säkerhets- chefen Ali Seriati och förre inrikes- ministern Rafik Belhaj Kacem har fått sina domar: 20 respektive 15 års fängelse..

BT - 20 sep 12 kl. 10:06

"Kattman" fortsätter med dödshot trots åtal och risk för fängelse

Nyligen stod han inför rätta för dödshot mot en barnfamilj i Borås som annonserade ut katter på Blocket. Nu misstänks den villkorligt frigivne och tungt belastade 31-åringen ha hotat döda en man efter en bilaffär. "Polisen och kronofogden skrämmer inte mig, ingen gör det?

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 18:41

Färre ska få fängelse i Italien


Överhuset i det italienska parlamentet, senaten, klubbade på torsdagen en lag för att minska antalet brottslingar som döms till fängelse, som ett sätt att tackla problemet med överfulla fängelser.Lagen kom till efter en uppmaning av Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter, som hade kritiserat Italien för att ha bland de mest överfulla fängelserna i EU.Enligt Antigone, en människorättsgrupp för fångar, går det för närvarande 142 fångar på 100 platser.

BT - 08 aug 13 kl. 18:44

Färre ska få fängelse i Italien

Överhuset i det italienska parlamentet, senaten, klubbade på torsdagen en lag för att minska antalet brottslingar som döms till fängelse, som ett sätt att tackla problemet med överfulla fängelser. Lagen kom till efter en uppmaning av Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter, som hade kritiserat Italien för att ha bland de mest överfulla fängelserna i EU.Enligt Antigone, en människorättsgrupp för fångar, går det för närvarande 142 fångar på 100 platser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.