Världen Idag > Nyheter

Saturday, 19 September, 12:39

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Kristid kan även stavas skördetidKristiden de senaste månaderna har utmanat mig. Hur gör man när ingenting är som vanligt? Frågorna har varit många. Behovet av att sända radio och tv och andra mediekanaler – hur går det i tider av stängda länder och rörelsebegränsningar? Hur kan nya kontakter följas upp, träningar, utbildning och uppmuntran av medarbetare ske?
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Guds, Afrika, Asiens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristidkan , även, stavas, skördetid
Skånskan - 03 sep 16 kl. 14:00

Skördetid för ätbart och glädje

Skurup Den varma årstiden går mot sitt slut för den här gången, men i en viss koloniträdgårdsförening är det fortfarande högsäsong.
Samtidigt blåser också vindar av förändring, för snart kommer det inte längre finnas just 47 kolonilotter i Sommarhagen.– Det är en lisa för själen.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 12 kl. 10:07

Regnig skördetid spolierade prognos

Årets spannmålsskörd blev inte så bra som väntat. Under sommaren växte grödorna så det knakade men regnet fortsatte även under hösten vilket försämrade skörden något. Därmed nådde inte totalskörden upp till de nivåer som tidigare prognosticerats, enligt Statistiska centralbyråns mätning som bygger på uppgifter från 1 000 lantbrukare.

Nerikes Allehanda - 08 sep 15 kl. 17:32

Lantbrukarna hårt drabbade i skördetid

Även lantbrukarna runt om i Hallsbergstrakten är hårt drabbade av översvämningarna. Det är på många platser för blött på fälten för att de ska kunna köra ut med skördetröskor..

Nerikes Allehanda - 25 sep 15 kl. 11:32

Skördetid vid Stationshuset

Imorgon lördag mellan klockan 10 och 12 är det skördemarknad vid Stationshuset i Åsbro.Där dukas hembakat, grönsaker, sylt och saft upp på borden.Det går även att göra en flaska must av sina äpplen..

Nerikes Allehanda - 01 sep 16 kl. 16:50

Skördetid- och inför nästa säsong

Vad funkade och vad funkade inte? Vilka växter ska få vara med även nästa år?.

PrivataAffärer - 30 aug 17 kl. 06:08

Stillfront mot skördetid

Spelbolaget Stillfront är onekligen ett tillväxtbolag då sviten är uppe i 31 månader med allt högre försäljning. Kursmässigt lär det även framöver bli en fortsatt skakig resa, men en uppåtriktad sådan....

GöteborgsPosten - 03 okt 18 kl. 19:00

Mustigt av äpplen i skördetid

Sommarens värme och torka påverkade de flesta och det mesta. Så även äppleskörden – massor med äpplen men en stor andel angripna på olika vis. På Fristorps gård spelar defekt frukt inte så stor roll.

Skånskan - 23 feb 19 kl. 19:00

Skördetid för lekfullt allvar

Porsche 911 är sportbilen vars rötter går hela vägen tillbaka till den klassiska folkvagnsbubblan, med svansmotor och cylindrar i boxerformation. Men den helt nykonstruerade versionen har teknik som ska ta den in i 2020-talet. Bättre säkerhet och lägre förbrukning är två av pluspunkterna.

DI - 18 mar 19 kl. 14:15

Förvaltaren ser köpläge i medicinteknikbolaget: ”Skördetid”

Mattias Eriksson, förvaltare på Coeli är skeptisk till köp inom verkstadsbolagen, penningtvättsanklagelserna gör även att många sparare inte heller vågar ta i bankaktierna. I stället tipsar han om köp i en aktie i medicintekniksektorn..

DI - 15 jul 19 kl. 16:38

Analytiker: Fortsatt skördetid för Volvo men osäkra utsikter

Volvos lastbilsverksamhet väntas ha haft en stark utveckling även under det andra kvartalet. Samtidigt finns förväntningar om att fordonskoncernens ledning kommer med vissa signaler i utsikterna och kring orderingången som vittnar om en förestående avkylning, framgår av en rad analyser inför halvårsrapporten..

PrivataAffärer - 11 maj 20 kl. 08:08

Fyra heta köptips

För Genovis, IAR Systems, Midway och Sdiptech blir rådet att avvakta. För Handicare är det lite av ett klassiskt turn-aroundläge, anser Börsveckan. Tidningen satte rådet avvakta i augusti 2019 men ser efter en kursnedgång på över 30 procent sedan dess ett klart bättre köpläge, till priset av högre risk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.