Världen Idag > Nyheter

Monday, 21 September, 09:29

Världen Idag - 17 sep 20 kl. 00:00

Nycklar till att förstå och kommunicera kristen troCarl-Erik Sahlberg är känd som framgångsrik direktor i S:ta Clara kyrka i 25 år, och efter pensionen är han bosatt i Tanzania. Under åren har han skrivit ett antal böcker, där hans stora erfarenhet, bildning, teologiska kunskap – och inte minst humor – förhöjer läsupplevelsen. Så är det också i denna bok, som Sahlberg själv betraktar som något av sitt andliga testamente.  ”Varför måste Jesus dö?” Så löd frågan som en gång väcktes vid familjen Sahlbergs middagsbord, och det var då som det frö planterades som nu långt senare resulterat i denna lilla bok med så rikt innehåll.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Erik Sahlberg, Clara, Tanzania, Sahlberg, Jesus, Sahlbergs, Gud

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nycklartill att , förståoch , kommunicera, kristen, tro
Skånskan - 25 nov 16 kl. 15:03

Bröderna förnekar brott

SJÖBO På fredagen inleddes rättegången mot de bröder, 22 och 20 år, som misstänks för rånet mot guldbutiken Sjöbo Guld och Ur. ERWP.fif(0)Säkerheten var förstärkt vid rättsalen och åhörare visiterades innan de fick gå in.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.