GT > Nyheter

Sunday, 27 September, 00:15

GT - 16 sep 20 kl. 23:57

Stadsdelen som utfärdar flest skriftliga varningarLundby är den stadsdel i Göteborgs kommun där flest anställda straffades med skriftlig varning under förra året. Lägst antal varningar utfärdades av Majorna-Linné.Det visar en kartläggning som Göteborgs-Posten har gjort..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborgs, Majorna-Linné, Göteborgs-Posten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stadsdelensom , utfärdar, flest, skriftliga, varningar
Nyan - 20 apr 20 kl. 19:09

Gränsbevakningen utfärdar inga intyg för gränspassage

Gränsbevakningsväsendet eller Sjöbevakningssektionerna utfärdar inga enskilda tillstånd åt passagerare för att överträda gränsen. Det skriver gränsbevakningen i ett pressmeddelande. Bakgrunden är att gränsbevakningen har kontaktas av passagerare som velat ha intyg för att kunna korsa gränsen.

Nyan - 11 okt 16 kl. 09:00

ÅGK utfärdar tävlingsförbud mot trolig fuskare

GOLF. En av ÅGK:s mer aktiva medlemmar anklagas för fusk. Och nu har tävlingskommittén, på inrådan av det nationella golfförbundet, utfärdat tävlingsförbud mot personen ifråga.

Sydsvenskan - 23 nov 15 kl. 23:48

USA utfärdar global resevarning

USA:s utrikesdepartement utfärdar en global resevarning för amerikanska medborgare. UD hänvisar till "ökade internationella terrorhot".Resenärer ska vara extra uppmärksamma när de rör sig på öppna platser, eller i samband med större högtider eller offentliga tillställningar.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 15 kl. 23:48

USA utfärdar global resevarning

USA:s utrikesdepartement utfärdar en global resevarning för amerikanska medborgare. UD hänvisar till "ökade internationella terrorhot".Resenärer ska vara extra uppmärksamma när de rör sig på öppna platser, eller i samband med större högtider eller offentliga tillställningar.

Corren - 24 jun 12 kl. 14:14

SMHI utfärdar klass 1-varning

Stora regnmängder under måndagsdygnet gör att SMHI utfärdar en klass 1-varning i hela länet..

NT - 19 jul 12 kl. 10:18

Kommunen utfärdar p-förbud vecka 30 och 31

Norrköpings kommun utfärdar parkeringsförbud på flera gator i Norrköping under vecka 30 och 31..

UNT - 17 feb 14 kl. 16:21

Mugabe utfärdar amnesti

Zimbabwes president Robert Mugabe utfärdar amnesti för omkring 2 000 fångar, de flesta kvinnor och unga förbrytare, för att tömma de överfulla fängelser som hyser över 18 000 fångar. Fängelserna är byggda för 17 000 fångar.(TT).

DN - 07 okt 14 kl. 15:24

Kraftigt regn – SMHI utfärdar klass 1-varning

Ett regnväder låg redan på tisdagen över Gästrikland och Dalarna. Ett annat är på väg norrut från sydöstra Sverige. På onsdagen väntas de slås samman och SMHI utfärdar klass 1-varning för delar av Svealand och södra Norrland..

BT - 19 okt 14 kl. 18:02

SMHI utfärdar klass 1-varning

Det råder mycket stor risk för vattenplaning i södra Sverige i dag, uppger Trafikverket. SMHI utfärdar samtidigt klass 1-varningar för både Skagerack, Kattegatt och södra delarna av Östersjön. Klass 1-varningarna gäller både Skagerack och Kattegatt samt de södra och sydöstra delarna av Östersjön.

SvD - 19 okt 14 kl. 18:02

SMHI utfärdar klass 1-varning

Det råder mycket stor risk för vattenplaning i södra Sverige i dag, uppger Trafikverket. SMHI utfärdar samtidigt klass 1-varningar för både Skagerack, Kattegatt och södra delarna av Östersjön..

BT - 21 nov 15 kl. 07:33

Akut terrorberedskap i Bryssel – svenska UD utfärdar varning

Belgien har höjt terrorberedskapen i Bryssel till högsta möjliga nivå, och svenska UD utfärdar nu en varning. Den misstänkte attentatsmannen Salah Abdeslam rapporteras finnas i staden..

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Helenas och Antonios revansch efter tuffa tiden

Nu har lyckan vänt för Helena och sonen Antonio Hysén efter den tuffa tiden.Båda har fått nytt jobb och blir arbetskamrater med varandra – samtidigt som Antonio hittat ny kärlek och tagit sig igenom covid-19.– Jag är tillsammans med en ny snubbe sedan fyra och en halv månad.

GT - 4 timmar sedan

Stor haj fastnade i en vik intill Styrsö

En stor haj simmade in i en vik vid Styrsö utanför Göteborg på lördagen.Hajen – en brugd – fastnade i det grunda vattnet nära land och kunde inte ta sig ut själv.Kustbevakningen fick hjälpa till och bogsera den med hjälp av rep runt stjärtfenan.

GT - 5 timmar sedan

Orutinerade RIK nära skrälla mot favoriten

Efter två förluster var RIK på väg mot en riktig skräll i den tredje matchen.Men ett mäktigt ryck av topptippade Kristianstad slog sönder poängdrömmarna.– Men det här var ändå ett stort steg framåt, säger femmålsskytten Elliot Stenmalm, 18, efter 25–31-förlusten..

GT - 5 timmar sedan

Larm om skottlossning i Göteborg

En skottlossning misstänkts ha inträffat i Hjällbo i Göteborg, skriver GP. Ingen person ska vara skadad..

GT - 6 timmar sedan

Friberg vill snuva Malmö på guldet

För sju år sedan tog Erik Friberg, 34, SM-guld med Malmö.Men när hans Häcken möter MFF på söndagen hoppas han på seger – och en tuff guldstrid mot skåningarna under hösten.– Vi är etta och tvåa nu, det är klart att det är något extra, säger Häckens spelmotor..

GT - 9 timmar sedan

Roland Nilsson om hoten: ”Det är helt oacceptabelt”

GÖTEBORG. Efter förlusten mot Kalmar i söndags drabbades Blåvitt av dödshot och rasistiska påhopp.Under veckan som gått har spelare och ledare pratat igenom det som hänt och gett stöd till de som behöver det.

GT - 9 timmar sedan

Man slagen till marken och rånad

En man i 70-årsåldern har blivit rånad i centrala Lidköping på lördagseftermiddagen.– Han blev nerdragen på marken och rånad på mobil och plånbok, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region väst..

GT - 14 timmar sedan

”Det är min kropp – jag bestämmer”

Tre mål i comebacken – drygt sex veckor efter att hon blivit mamma till Lou.Landslagsspelaren Jamina Roberts var tillbaka på handbollsplanen snabbare än någon kunde ana. – Men jag vet att det kommer att ta tid tills jag är tillbaka där jag var före graviditeten, säger Sävehof-spelaren..

GT - 16 timmar sedan

Man förd till sjukhus efter lägenhetsbrand

En lägenhetsbrand rasade i Göteborg under lördagsmorgonen.Enligt polisen har en person förts med ambulans till sjukhus..

GT - 17 timmar sedan

Polisen fruktar väpnade narkotikakonflikter i city

Mitt bland butikskunder och krogar i centrala Göteborg pågår en ständig och våldsam konflikt om narkotikamarknaden.Polisen varnar i en underrättelserapport för återkommande sammandrabbningar mellan etniskt baserade narkotikanätverk med unga flyktingar från Afghanistan, Syrien och Somalia.Nu fruktar polisen att grupperna ska ta till skjutvapen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.