Expressen > Nyheter

Friday, 25 September, 01:39

Expressen - 16 sep 20 kl. 23:14

Bildt om reaktionerna mot Ryssland: ”Priset massivt”Nu reagerar Sveriges tidigare stats- och utrikesminister Carl Bildt på förgiftningen av Alexej Navalnyj.Om reaktionerna mot Ryssland säger Bildt till SVT Nyheter:– Det utrikespolitiska priset för det här är massivt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ryssland, Sveriges, Carl Bildt, Alexej Navalnyj, Bildt, SVT Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildtom , reaktionernamot , Ryssland, Priset, massivt
Nyheter 24 - 29 jul 13 kl. 10:04

"Motbjudande" ? Bildt kritiserar Ryssland efter Prides uppmaning

STOCKHOLM. I januari förbjöd Ryssland "homopropaganda" och omvärlden protesterade. Men en som fått kritik för att han inte reagerat är Sveriges utrikesminister Carl Bildt.

FriaTider - 01 mar 14 kl. 20:10

Bildt varnar Ryssland: ”Övergrepp” att gå in i Ukraina

Sveriges utrikesminister Carl Bildt var som vanligt den första västerländska diplomat att sticka ut hakan efter att det idag stod klart att Ryssland har för avsikt att skicka väpnade trupper till Ukraina..

P3 - 29 jul 13 kl. 12:01

Bildt dissar Ryssland på Twitter

Carl Bildt har varit aktiv den senaste tiden på twitter. I helgen hamnade han i bråk med Egyptens ambassadör i Sverige och i dag är det Rysslands tur att känna på Carl Bildts twitter-vrede..

BT - 18 mar 14 kl. 17:04

Kreml: Krim en del av Ryssland

Rysslands president Vladimir Putin undertecknade i dag ett avtal om att göra Krim till ryskt territorium. Under eftermiddagen stormades en ukrainsk militär anläggning på halvön och Ukrainas premiärminister säger att konflikten rört sig till en militär nivå.Krim och staden Sevastopol räknas nu som delar av Ryssland, konstateras på Kremls egen webbplats.

SvD - 11 maj 14 kl. 19:00

Världsbanken redo ge Ryssland jättelån

Världsbanken, där Sverige är viktig bidragsgivare, planerar lån till Ryssland på flera miljarder kan SvD Näringsliv avslöja. Lånen behandlas samtidigt som USA:s president Barack Obama och Sveriges utrikesminister Carl Bildt kritiserar Ryssland hårt och beskriver annekteringen av Krim som ett folkrättsbrott..

DN - 11 maj 14 kl. 19:48

Världsbanken planerar stora lån till Ryssland

USA:s president Barack Obama och Sveriges utrikesminister Carl Bildt kritiserar Ryssland hårt. Ändå planerar Världsbanken, där Sverige är en viktig bidragsgivare, att låna ut flera miljarder till Ryssland, avslöjar SvD..

SvD - 11 maj 14 kl. 19:00

Världsbanken redo ge Ryssland jättelån

Världsbanken, där Sverige är viktig bidragsgivare, planerar lån till Ryssland på flera miljarder kan SvD Näringsliv avslöja. Lånen behandlas samtidigt som USA:s president Barack Obama och Sveriges utrikesminister Carl Bildt kritiserar Ryssland hårt och beskriver annekteringen av Krim som ett folkrättsbrott..

DI - 23 okt 14 kl. 20:08

Så hårt slår oljeprisraset mot Putin och Ryssland

Oljeprisraset är smärtsamt för Ryssland. Priset måste snart vända upp innan statsfinanserna börjar ta storstryk..

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 20:46

Avgående Bildt: Världen nu farligare

Vapnens makt styr nu i Europas närhet, säger utrikesminister Carl Bildt när han avgår efter åtta år och en "dödlig dos" av EU-möten.Vad som sker nu är oklart men pensionär lär han inte bli.
"Alla" var där, diplomater, forskare och publicister, när den avgående ministern höll ett avslutande anförande vid Utrikespolitiska institutet i Stockholm på måndagen.

BT - 29 sep 14 kl. 20:46

Avgående Bildt: Världen nu farligare

Vapnens makt styr nu i Europas närhet, säger utrikesminister Carl Bildt när han avgår efter åtta år och en "dödlig dos" av EU-möten. Vad som sker nu är oklart men pensionär lär han inte bli."Alla" var där, diplomater, forskare och publicister, när den avgående ministern höll ett avslutande anförande vid Utrikespolitiska institutet i Stockholm på måndagen.

BT - 25 sep 14 kl. 01:26

Bildt: "Det är ett oberoende pris"

När visselblåsaren Edward Snowden får hederspris av stiftelsen Right Livelihood stänger utrikesdepartementet (UD) dörrarna till tillkännagivandet. Utrikesminister Carl Bildt förnekar att han ligger bakom beslutet.I New York säger den avgående utrikesministern att "det alldeles självklara" motiverat hanteringen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.