Expressen > Sport

Monday, 28 September, 03:35

Expressen - 16 sep 20 kl. 23:09

”Kan inte förvänta mig det av tjejerna”Ligavinnare i våras.Nu är det andra tongångar i stjärnlaget H65 Höör.Tränaren Ola Månsson tror inte på guldstrid.– Jag kan inte förvänta mig det av tjejerna, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
H65 Höör, Ola Månsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan inte förväntamig det av , tjejerna
Skånskan - 13 apr 16 kl. 03:20

Rysaravslutning att vänta

HANDBOLL H65 Höör gav aldrig Lugi någon chans att hänga med i den fjärde SM-kvartsfinalen och därför väntar ett avgörande i Lund på lördag.
– Så sjukt härligt, myste åttamålsskytten Jasmina Djapanovic efter 27–21 (15–6).De sex bollarna är definitivt siffror som gästande Lugi ska vara mest tacksamt över.

Nyheter 24 - 06 jul 11 kl. 09:11

Här är tjejerna som vaskade allt


NYHETER24 PÅ PLATS I ALMEDALEN. Här är tjejerna som festade loss i Sverige - men vägrade röra alkoholen. Här är tjejerna som vaskade allt.

Skånskan - 25 feb 17 kl. 19:10

Mässa hjälper tjejerna att ta plats

Malmö Cirka 600 tjejer samlades under lördagen i Kulturhuset Arena 305.
Deltagarna fick lära sig mer om och prova på dans, smink, spela instrument eller bara vara sig själva och umgås i kaféet.
Mässan är ett sätt för tjejerna att stärka sig själva och sin plats i samhället.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 09:00

Guld till tjejerna

STAFFANSTORP I tre år har innebandy-tjejerna från idrottsprofilklasser på Hagalidskolan nosat på guldet i Skol-SM.
Tre silver har det blivit men i år var det deras tur. De kom hem från tävlingarna i Jönköping med guld.

Expressen - 18 jan 14 kl. 10:17

Här lämnades tjejerna för att frya ihjäl i snön

I dag för tio år sedan hittades Emma Karlsson, 18, och Linda Jönsson, 18, döda i en skogsglänta på Hallandsåsen. De hade mördats av två 17-åriga pojkar. Pojkarna stal sedan Emmas bil och kraschade den i en våldsam olycka som de mirakulöst överlevde.

Expressen - 18 jan 14 kl. 10:17

Här lämnades tjejerna för att frysa ihjäl i snön

I dag för tio år sedan hittades Emma Karlsson, 18, och Linda Jönsson, 18, döda i en skogsglänta på Hallandsåsen. De hade mördats av två 17-åriga pojkar. Pojkarna stal sedan Emmas bil och kraschade den i en våldsam olycka som de mirakulöst överlevde.

Dalarnas tidningar - 01 feb 18 kl. 14:30

Pove Persson: "Det är 2018 nu – bort med de lättklädda tjejerna från speedwayovalen"

KRÖNIKA. Norrtälje kommun ger sig på företeelsen med lättklädda tjejer i samband med mästerskap i speedway. Helt i takt med tiden vill de få bort dem.

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 13 kl. 14:56

Tjejerna tog juryn med storm

Foto: Claes Nyberg
Lördagens UKM-festival i Parken var med sina 17 deltagande akter mindre än någonsin. I det krympande startfältet var det tjejerna som regerade.
Omkring 200 personer har bänkat sig i rotundan i Folkets park på lördagseftermiddagen.

BT - 09 sep 14 kl. 08:15

Tjejerna drar ned betygen

Nu är det tjejerna som drar ner resultatet på skolorna med de sämsta betygen i Borås. Annars brukar grabbarna betraktas som den svenska skolans stora problem när det gäller könsskillnader. – Det är häpnadsväckande att det är flickorna som presterar sämst.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jan 15 kl. 15:29

Tjejerna tar för sig i ishallen

– Nu är det fart som gäller! tjoar tränaren och han blir bönhörd direkt. Tjejerna på ena halvan av rinken drar i gång träningen med passningar i fart.

Nerikes Allehanda - 18 sep 16 kl. 13:19

NA-tv: Elefanten hämtar tjejerna i limo - "Det bästa som hänt i mitt liv"

När det var dags för säsongsupptakt för tjejerna i SMÅ IF innebandy F 06-08 ville lagledaren Henrik Welander bjuda på något extra. Tjejerna fick åka limousine till träningen och det tillsammans med en elefant, som egentligen var Henrik Welander.- Det är en kick off för tjejerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.