Dalarnas tidningar > Sport

Monday, 28 September, 04:23

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 22:07

Flera sjuka i båda lagen – då blir det ingen match i Supercupen: "Det känns som ett klokt beslut"Ett flertal spelare sjuka i båda lagen. Därför blir det ingen match i Supercupen Norra mellan....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Supercupen, Supercupen Norra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera sjukai , båda, lagen, blir det ingen , match i Supercupen Det känns som ett klokt beslut
Skånskan - 20 jun 16 kl. 01:00

Sju av tio jobbar när de är sjuka

Opinion Sta­tis­tiska cen­tral­by­rån har på upp­drag av Ar­bets­mil­jö­ver­ket vart­an­nat år se­dan 1989 un­der­sökt ar­bets­för­hål­lan­dena inom svenskt ar­bets­liv. Ett stort an­tal per­soner (i år 9 000) får frå­gor om hur de har det på jobbet. Årets rap­port be­rättar att sju av tio ar­betar fast de är sjuka.

Dagen - 02 maj 12 kl. 03:00

Psykiskt sjuka sätts ännu på undantag

Det har gått 17 år sedan den stora psykiatrireformen genomfördes i Sverige. Syftet var att ge människor med psykisk sjukdom - generellt sett en svag grupp med små möjligheter att göra sina röster hörda - bättre chanser till en dräglig tillvaro. Ett stort ansvar flyttades över på kommunerna, som också under årens lopp har fått betydande belopp i statliga bidrag för att klara sina uppgifter, inte minst att tillhandahålla bostäder av god standard till den som på grund av sin sjukdom saknar förutsättningar att ordna den saken på egen hand.

Nyheter 24 - 18 okt 11 kl. 12:40

Många ledamöter vill ändra lagen - ändå utvisas 91-åriga dementa Ganna


Ett undantag i lagen hade kunnat rädda Ganna Chyzhevska- Det anser folkpartisten Ulf Nilsson. Han får stöd av företrädare för alla riksdagspartier utom Moderaterna som vägrar uttala sig om 91-åriga Gannas öde. STOCKHOLM.

Barometern - 23 okt 13 kl. 08:19

Låt de äldre och sjuka bestämma själva

på Birgitta Axelsson Edströms inlägg ?Kalmarmodellen av LOV endast en tummetott?. Att Birgitta Axelsson Edström vill ta bort möjligheten för Kalmars äldre och sjuka medborgare rätten att själv få bestämma vem/vilka man vill släppa in i sitt hem är helt i linje med kommunismen.

Skånskan - 04 apr 19 kl. 05:00

Vill kunna sparka äldre sjuka

ESLÖV Eslövs kommun är en av 124 remissinstanser som ombetts att lämna synpunkter på de höjda åldrarna i det statliga pensionssystemet som de sex politiska partierna i pensionsgruppen vill införa. Eslöv tycker i stort att förslaget är bra men vill ha större möjligheter att säga upp och slippa betala för medarbetare som passerat pensionsgränsen när de blir sjuka, alternativt att staten tar det ansvaret.Sammanfattningsvis är Eslövs kommun i grunden positiv till förslagen, som ska klubbas i riksdagen före sommaren.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fans rasar mot Helsingborg: "Sjuka jävla människa"Disciplinnämnden motiverar

HELSINGBORG. Det var för två veckor sedan som matchen mellan hemmalaget Helsingborg och Djurgården avbröts efter att gästande supportrar stormat planen. Allt som en reaktion på den djurgårdssupporter som tidigare under dagen misshandlats och senare avlidit.

YLE - 14 jan 14 kl. 04:25

Sjukhuspersonal får åka till hälsocentralen om de blir sjuka

Personalen på Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt är missnöjda med arbetshälsovården, och undrar varför de skickas till en hälsocentral för akuta sjukdomar som kunde skötas på närmare håll. Personalen på Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt är missnöjda med arbetshälsovården, och undrar varför de skickas till en hälsocentral för akuta sjukdomar som kunde skötas på närmare håll. - Vi har rätt att ha sjukledighet ett par dagar utan sjukintyg.

Nyheter 24 - 30 jun 11 kl. 12:00

Hemlig källa: Så blåste de Sveriges sjuka


Fredrik Reinfeldts regering ville spara ännu mer pengar - körde över sin egen minister i frågan om sjukförsäkring. När trycket blev hårt sa regeringen att de inte kunde förutse konsekvenrna. Något som inte stämmer avslöjar en källa.

Nyheter 24 - 21 sep 11 kl. 16:05

Regeringen kastade ut sina gamla och sjuka


Onsdagens Uppdrag Granskning avslöjar regeringens dolda dubbelspel. På onsdagen klockan 20:00 sänds Uppdrag Granskning som den här gången handlar det om regeringen och deras märkliga dubbelspel gällande LAS - Lagen om anställningskydd.Tidigare har Moderaterna i flera decennier varit riksdagens främsta kritiker av den svenska modellen för anställningsskydd och arbetsrättsregler.

NSD - 25 jun 12 kl. 09:42

Sjuka uppmanas byta arbetspass

Kaffekedjan Barista fair trade coffee uppmanar sina anställda att byta arbetspass med varandra om de blir sjuka, rapporterar P3 Nyheter. "Belasta inte din arbetsplats eller samhället med sjuklön", står det i personalhandboken. Hotell- och restaurangfacket är kritiskt och säger att uppmaningen strider mot både lagen och kollektivavtalet..

Nyhetskanalen - 25 jun 12 kl. 09:54

Sjuka uppmanas byta arbetspass för att undvika sjuklön

Kaffekedjan Barista fair trade coffee uppmanar sina anställda att byta arbetspass med varandra om de blir sjuka, rapporterar P3 Nyheter. "Belasta inte din arbetsplats eller samhället med sjuklön", står det i personalhandboken. Hotell- och restaurangfacket är kritiskt och säger att uppmaningen strider mot både lagen och kollektivavtalet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.