Expressen > Kultur

Monday, 28 September, 03:54

Expressen - 16 sep 20 kl. 22:00

När sex är prestation hjälper ingen tantrasektVeckans avsnitt av ”Två män i en podd” handlar om tantrasex, egofixering och tomaten till fredags-tacon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Två

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När sexär , prestation, hjälperingen , tantrasekt
YLE - 29 mar 17 kl. 16:15

Marianne hjälper invandrare att hitta sin plats i finska samhället

För drygt fyra år sedan träffade Marianne sin första invandrare som hon skulle handleda. En rysk kvinna som hade bott i Finland i tio års tid. Nu tar hon hand om en stor familj från Sudan och hjälper med allt från läxläsning till hur spisar ska rengöras.

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

Skånskan - 30 dec 16 kl. 14:00

Hon hjälper barn att uppfylla en dröm

BARNKÄR. – Jag valde mellan två yrken, lärare eller barnmorska. Jag blev lärare, och det har jag aldrig ångrat.

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 13 kl. 11:49

Massage hjälper elithästar på traven


Precis som mänskliga storstjärnor förbereds nu många av de startande i Elitloppet i helgen med massage. Likheterna med massage på människor är större än skillnaderna. - Men vi har lite mer att jobba med, säger hästmassören Mikael Nyqvist som jobbar bland annat med varmblodshingstarna Maharajah och Panne de Moteur.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 11:49

Massage hjälper elithästar på traven


Precis som mänskliga storstjärnor förbereds nu många av de startande i Elitloppet i helgen med massage. Likheterna med massage på människor är större än skillnaderna. - Men vi har lite mer att jobba med, säger hästmassören Mikael Nyqvist som jobbar bland annat med varmblodshingstarna Maharajah och Panne de Moteur.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ibbe fick stanna – nu hjälper han andraIbbes fall

 – efter en lång kamp med Migrationsverket.
– Min advokat ringde och bad mig komma till honom. När han berättade att jag skulle få stanna började vi båda gråta, sa han till då till Nyheter24.

Sydsvenskan - 11 aug 14 kl. 07:17

Stressvan tv-profil hjälper andra prestera under press

Hans jobb är att hålla folk på halster i ”Postkodmiljonären”. Det är intressant med prestation under stress, tycker programledaren och numera föreläsaren Rickard Sjöberg..

IDG - 01 dec 15 kl. 06:05

Nu kan du analysera din egen prestation på jobbet – med Microsoft Office


När Microsoft bygger ut Office 365 för företag ingår nya konferensfunktioner och bättre säkerhet. Men allra mest intressanta är de analysfunktioner som hjälper den enskilde medarbetaren att få bättre grepp om sin tid..

Dagensanalys.se - 25 feb 16 kl. 08:32

Sex intressanta insikter från Netflix – allt baserat på data och analys

Det har knappt varit tre månader sedan Netflix meddelade planerna för sin globala expansion på Consumer Electronics Show i början av januari, man har fördubblat antalet länder till tjänsten från 60 till 130. Netflix ser redan skillnader i hur man tar del av filmer och TV-program man kan se vissa trender som dyker upp när man jämför internationella tittarvanor. Under fjärde kvartalet 2015 såg man på 12 miljarder timmars program via Netflix, en 45,5 procentig ökning jämfört med fjärde kvartalet 2014.

Dalarnas tidningar - 30 apr 17 kl. 08:00

Det positiva i fokus när eldsjälen hjälper barnen att glimma

Glimma-Sussi.
Så presenterar hon sig när hon ringer upp en familj.
Årets eldsjäl brinner för att stärka självkänslan hos barn.

Skånskan - 04 nov 18 kl. 06:00

Han hjälper unga i risk­zonen

Reportage Unga kri­mi­nella är ett åter­kom­man­de in­slag i stor­städer som Malmö men även på mind­re orter. I dag 30-åri­ge Mohammad Elsaka var en av dem som hamnade i en ne­ga­tiv spi­ral och blev yr­kes­kri­mi­nell.Fakta: Fryshuset
Stiftelsen Fryshuset är en riksomfattande ideell organisation som har mötesplatser i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Danmark och bedriver verksamhet på olika sätt på många andra platser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.