Corren > Nyheter

Thursday, 24 September, 12:15

Corren - 16 sep 20 kl. 22:00

Han hjälper Kindaborna att fatta hållbara klimatvalEtt effektivt uppvärmingssystem eller förändrade pendlingsvanor. Mycket kan man som privatperson göra för att gynna klimatet. I Kinda är solceller en av de mest populära åtgärderna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Kindaborna, Kinda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han hjälper, Kindabornaatt , fatta, hållbara, klimatval
Barometern - 19 maj 20 kl. 20:00

”WWF stöttar kommunerna i att fatta hållbara beslut”

WWF uppmuntrar kommunerna i Kalmar län till fortsatt arbete för mer natur och mindre utsläpp.

VA - 10 okt 17 kl. 10:29

Hjälper kunderna att bli hållbara – genom att investera i deras anläggningar

Genom smarta och skräddarsydda energilösningar hjälper energiföretaget Adven sina kunder att bli mer hållbara. .

Dagensanalys.se - 16 mar 20 kl. 13:40

Dreams som hjälper unga förbättra sin finansiella hälsa – växer i Europa med Stripe

Dreams är en plattform för finansiell hälsa. Bakgrunden är att grundarna ville skapa en modell för att nå människor som behövde verktyg för att kunna leva ett mer finansiellt hållbart liv men som upplevde att de inte hade möjligheter att sätta undan pengar. Utgångspunkten byggde på insikter inom beteendevetenskap.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 18 kl. 10:10

En solkarta över Ängelholm ska få fler att hitta hållbara energilösningar

Förslag för att hjälpa fastighetsägarna att fatta beslut om investeringar..

YLE - 16 jun 17 kl. 13:12

Finländsk fotboll brutal business – klubbchefer risar skrattretande tv-pengar och ohållbara mecenater

Alla utom tre klubbar i herrfotbollsligan gick på förlust förra året. Den ekonomiska vardagen är tung och kortsiktig. Klubbarna måste göra någonting åt saken, säger FC Lahtis vd.

YLE - 29 sep 18 kl. 07:28

”Det är oroande om folk blir vana vid att se extrem fattigdom” – Nätverket som hjälper östeuropeiska romer jobbar för att allt färre ska tigga på gatan

Det är 10 år sedan debatten kring romerna från Östeuropa blossade upp i Finland. Stadsbor vaknade upp till att det fanns tiggare i gatubilden, och frågan om vad man skulle göra med de här människorna debatterades i offentligheten. I dag är tiggande romer fortfarande en vanlig syn i stora städer, men det har gjorts framsteg för att hitta mer hållbara sätt för människorna att försörja sig på..

Skånskan - 02 apr 19 kl. 16:58

Studenternas arbete hjälper Malmö stad

MALMÖ Tolv timmars arbete skulle redovisas på två minuter. Ett 40-tal studenter från Malmö universitet deltog i innovationsdagen Stormathon. Uppgiften var hur utomhusmiljön i Malmö kan bli bättre och mera hållbar.

YLE - 18 feb 19 kl. 16:26

Rapport: Skogen kan inte binda mer koldioxid samtidigt som vi hugger ner mer av den, säger de flesta beräkningsmodellerna

Beräkningarna för hur skogsavverkningen påverkar Finlands kolsänkor varierar kraftigt, enligt en ny rapport från Finlands klimatpanel. Det här hjälper inte beslutsfattarna att fatta hållbara beslut om skogen. Nu är det bråttom att ge politikerna tillgång till mer forskning i frågan..

BT - 08 nov 14 kl. 11:52

Därför tjänar företag på att ta sitt ansvar

Om ett par veckor arrangeras en konferens på Textile Fashion Center om hållbarhet inom modeindustrin. I synnerhet handlar det om vikten av aktiv kommunikation från företagens sida och nödvändigheten av öppenhet mot kunderna. Företag som arbetar med konsumentprodukter i allmänhet, och modeindustrin i synnerhet är utsatta för ett hårt tryck när det gäller ansvarstagande för miljö och samhälle.

Dagens PS - 08 apr 19 kl. 15:13

Renässansen ställer nya krav på kundupplevelsen

På medeltiden spred sig kunskap och lärdom från mun till mun och kunskap var lika med makt. När Johann Gutenberg under 1400-talet revolutionerade världen med boktryckarkonsten kunde man helt plötsligt trycka kunskapen i böcker och sprida den till gemeneman. Den revolutionerande tekniken och skiftet kan liknas med den tid vi befinner oss i dag, den industriella renässansen.

YLE - 23 okt 16 kl. 06:15

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid Vi har för mycket kläder och vi köper hela tiden mera. Vi slänger bort det mesta vi köper och kläderna kostar för litet. Det här är ohållbart och gynnar mest de stora klädjättarnas ägare, och det största priset betalas av människorna och miljön i låglöneländer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.