Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 September, 08:22

Expressen - 16 sep 20 kl. 21:46

Ny anmälan mot Think Pink: Miljöfarligt avfall i anläggningSkandalen kring det brottsmisstänkta återvinningsföretaget NMT Think Pink växer.Företagets avfallsanläggning i Skultuna innehåller miljöfarliga halter koppar samt även bly och zink över riktvärdena, visar en undersökning.Västerås kommun har därför gjort en ny åtalsanmälan mot NMT vars ägare sitter häktade, misstänkta för grovt miljöbrott..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Think Pink, NMT Think Pink, Skultuna, NMT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny anmälanmot , Think, Pink, Miljöfarligt, avfalli , anläggning
Nya Wermlands Tidningen - 29 maj 14 kl. 17:13

Anmälde eldning av miljöfarligt avfall

En person har anmält miljöbrott efter att ha funnit rester från någon som har eldat miljöfarligt avfall utomhus på en plats i Årjäng..

Barometern - 06 sep 13 kl. 07:15

Saft anmäls för miljöbrott

Saft AB har anmälts till åklagare för att ha fört ut farligt avfall till Frankrike utan giltigt godkännande. Men före­taget menar att det kan röra sig om någon annans avfall.
Det är Naturvårdsverket som vänt sig till Riksen­heten för miljö- och arbetsmiljömål med en anmälan om brott mot miljöbalken.

Nyan - 02 mar 15 kl. 18:46

Polisen fick anmälan om sniffning

På eftermiddagen idag fick ungdomspolisen en anmälan om att det finns misstanke om att ungdomar sniffar/inhalerar butangas i berusningssyfte. Det skriver polisen i ett pressmeddelande, som fortsätter: Samtliga affärer i närområdet underättades om förfarandet, dessa affärer uppgav att de skulle neka försäljning av butangas då det rådde misstanke om sniffning/inhalering. Även de sociala myndigheterna underrättades om händelsen.

Skånskan - 27 apr 17 kl. 05:00

Kommunen anmäls för miljöbalksbrott

MALMÖ Förorenade jordmassor från Rörsjöskolans tomt blev utfyllnadsmaterial i Norra hamnen.
Där borde de inte ha hamnat. Nu polisanmäler länsstyrelsen Malmö kommun för misstänkt miljöbrott i två fall.

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 16 kl. 14:37

Larmar om farligt avfall

Polisen har tagit emot en anmälan gällande miljöbrott..

Skånskan - 23 feb 17 kl. 15:52

Miljöfarligt avfall dumpades

YSTAD ERWP.fif(2)En firma anmälde i onsdags ett miljöbrott för att någon har placerat tre pallar med burkar som innehöll natriumbisulfat på firmans grusparkering på Östra Zinkgatan. Polisen har varit på plats..

Nya Wermlands Tidningen - 12 feb 18 kl. 06:00

Företag har grävt ner miljöfarligt avfall

Processen kring den så kallade ”Flufftomten” på Kilsta industriområde rullar vidare. Kommunen har anmält företaget för att de använt en tomt till avstjälpningsplats, en tomt de inte fått använda till det syftet..

Skånskan - 07 sep 16 kl. 14:00

19 anmälningar om miljöbrott – inga åtal

SJÖBO Sedan den första januari 2014 har endast en av de anmälningar som miljöenheten gjort fått rättslig följd. Ett strafföreläggande. Enhetens chef Anders Lindén är själv förvånad.

Barometern - 22 jan 20 kl. 11:32

Anmälde till båda: Oro för oljeutsläpp och miljöbrott anmäldes till båda Ölandskommunerna.

Olja på marken, miljöfarligt avfall och skrotbilar på en tomt nära kommungräns oroar en anmälare. Båda kommunerna på Öland fick anmälan och Mörbylånga skickar tillbaks ärendet till Borgholms kommun..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 13 kl. 14:36

Kommunen anmäler asbestrivning

Miljöförvaltningen i Landskrona kommer nu att göra en anmälan till miljöåklagaren mot de ansvariga för det rivningsarbete på Drottninggatan där skolungdomar utförde miljöfarligt arbete helt utan vetskap om riskerna..

Västerbottens Folkblad - 03 sep 15 kl. 21:47

Farligt avfall dumpades i vattentäkt

Polisen har fått in en anmälan om miljöbrott i Gräsmyr. Anmälaren har upptäckt att någon har dumpat en större mängd bilbatterier, däck, elkablar, kopparrör och annat i en vattentäkt vid Holmbacka, Gräsmyr. Polisen uppger att en vit skåpbil/buss har varit synlig i samband med brottet, som är klassat som miljöbrott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.