Expressen > Sport

Monday, 28 September, 04:25

Expressen - 16 sep 20 kl. 21:38

Bajens oro: ”Det känns som en muskelskada”Hammarby åkte ur Europa League och fick två spelare skadade.Både Paulinho och David Fällman tvingades bryta matchen.– Det kändes mer som en muskelskada på Paulinho, säger Stefan Billborn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europa League, Paulinho, David Fällman, Stefan Billborn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bajens, oroDet , kännssom en , muskelskada
Expressen - 18 nov 17 kl. 09:48

Jacob Hårds oro: "Känns inte bra..."

GÄLLIVARE. Premiären av ”Vinterstudion” blir speciell.Jacob Hård och gänget kommer att tvingas förhålla sig till sex dopingavstängda ryssar – som är med och tävlar.

YLE - 08 okt 14 kl. 10:04

Visa din oro för självdestruktiva unga

Självskadebeteendet bland unga i Österbotten ökar. Psykoterapeut Heikki Kurkiala säger att det för en del unga, speciellt flickor, är ett sätt att känna att man lever att till exempel skära sig eller bränna sig. - Endel flickor beskriver att det känns bra att få ett ställe där det gör ont.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

PrivataAffärer - 16 jul 20 kl. 10:44

Hur man hanterar oro under en nedgång på marknaden

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Det är helt normalt att känna ångest och oro under turbulenta tider på börsen eller när en björnmarknad når sin botten.

YLE - 28 okt 16 kl. 05:31

Byggdirektör: Vasasprängningar ingen orsak till oro

Det finns ingen orsak till oro, säger Mikael Snellman, regiondirektör på Lemminkäinen, apropå de sprängningar som bolaget genomför i det såkallade Flickiskvarteret i Vasa centrum. Efter klagomål från grannarna har bolaget kontrollerat alla mätare och inga överskridningar har gjorts. Det är många som har reagerat på de kraftiga sprängningarna i den stora gropen mellan Kyrkoesplanaden och Skolhusgatan.

Vimmerby Tidning - 16 aug 14 kl. 06:05

”Känns som all oro var i onödan”

Det skapade stor oro bland både personal och föräldrar när sex förskollärare på Grönlidens förskola tvingades söka om sina tjänster.
Syftet är att få en annan pedagogisk profil, menar ledningen.
Efter en turbulent tid har alla utom två återanställts.

SmålandsPosten - 12 dec 14 kl. 06:55

Rikse: ?Det bränns och deponeras för mycket?

Det bränns och deponeras för mycket sopor i Älmhult. Därför skyndar nu kommunchef Tomas Rikse på förändringen. Han vill se en kommun­överskridande organisation.

Expressen - 28 maj 15 kl. 08:35

Lühr: Känns inte bra - skapar en onödig oro

Genomgången känns inte bra. Trots ett gediget läge i EM-kvalgrupp G och en säkert bärgad trepoängare borta mot Moldavien senast - så känns den ändå inte bra. Den skapar bara onödig oro.

Skånskan - 13 feb 20 kl. 15:03

Viss oro bland besökarna efter beskedet

SVALÖV Stämningen bland de personer som besökte vårdcentralen i Svalöv under onsdagen var övervägande lugn, men ändå inslag av en viss oro.– Det känns lite otäckt att Coronaviruset kryper allt närmare. Man vet ju inte hur smittan sprider sig, säger Christopher Andersson.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 11:00

”Känns lugnare på ett märkligt sätt”

Reportage - Härifrån och framåt Den kalla och eländiga våren har bjudit familjen Jeppsson på lite av varje.
Det har varit vanlig vardag men på ett annorlunda sätt. När det handlar om sjukdomen så innebär var tredje månad, som vanligt, röntgen i Hässleholm och bara ett par veckor därefter så bär det iväg för besked på Onkologiska avdelningen i Kristianstad.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 05:00

Krögare hårt trängd av all oro

ESLÖV Först drabbades hans restaurang av byggkaoset runt Stora torg. Sedan kom den andra smällen. Allmänhetens oro för coronaviruset gör att han nu tappat ännu fler gäster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.