Corren > Nyheter

Friday, 25 September, 10:12

Corren - 16 sep 20 kl. 21:25

Göteborgs stad bryter med advokatbyråGöteborgs stad bryter ramavtalen med en advokatbyrå som de bedömer har begått allvarligt avtalsbrott och allvarligt fel i yrkesutövningen, enligt ett pressutskick..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgsstad , brytermed , advokatbyrå
GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Mossen toppar tabellen efter seger mot Göteborgs SIF

Mossen är ny serieledare i division 3 Göteborg A dam i fotboll efter bortaseger med 3–1 (2–0) mot Göteborgs SIF. Mossen leder serien två poäng före Näset/Väster som dock har två matcher mindre spelade. Göteborgs SIF ligger på nionde plats i tabellen..

DN - 04 apr 16 kl. 21:52

Nordea bryter med Panamaföretaget

Nordea bryter med den Panamabaserade advokatbyrån Mossack Fonseca varifrån miljontals dokument läckts om brevlådeföretag i skatteparadis där kunder kunnat dölja stora belopp för sina respektive länders skattemyndigheter..

Affärsvärlden - 05 apr 16 kl. 07:58

Nordea bryter allt samarbete med Mossack Fonseca

Nordea bryter nu allt samarbete med den panamanska advokatbyrån Mossack Fonseca..

GT - 02 nov 15 kl. 16:17

Kommunen bryter avtalet efter fiaskot

Göteborgs stad bryter tilläggsavtalet med spårvagnstillverkaren AnsaldoBreda. – Deras arbete har varit undermåligt och försenat och på så vis inte uppfyllt vad vi har kommit överens om. Därför häver vi nu det tilläggsavtal som vi i augusti varslade om att häva, säger Stefan Eglinger, trafikdirektör vid trafikkontoret i Göteborgs Stad i pressmeddelande..

HBL - 04 jun 13 kl. 08:38

Urpilainen: Advokatbyrån fattade inte beslutet

Finansminister Jutta Urpilainen (SDP) bestrider att Finansministeriet lät en advokatbyrå fatta beslutet om att hemlighålla dokumenten om Greklandssäkerheterna.Rättslärda som intervjuats av Helsingin Sanomat anklagar ministeriet för att lagt ut beslutet till en advokatbyrå. En del av avtalstexten har skrivits av advokatbyrån Hannes Snellman.

SVT - 28 mar 18 kl. 15:27

Ordförande i Göteborgs kommunstyrelse om ny visning av Burka Songs 2.0: ”Problematisk”

Den omdiskuterade dokumentären Burka Songs 2.0 kommer att visas på den ideella föreningen Göteborgs litteraturhus, efter att en tidigare visning stoppats av Göteborgs stad. Men enligt kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson bör stadens kulturnämnd nu se över huruvida föreningen följer stadens värdegrund.

E24 - 05 apr 16 kl. 06:04

Nordea bryter med Panamabyrån

Nordea slutar samarbeta med den Panamabaserade advokatbyrån Mossack Fonseca varifrån miljontals dokument läckts om brevlådeföretag i skatteparadis där kunder kunnat dölja stora belopp för sina respektive länders skattemyndigheter..

HBL - 22 nov 13 kl. 07:52

HS: Talvivaaras advokatbyrå jävig

Den advokatbyrå som vidtalats för att sköta gruvbolaget Talvivaaras företagssanering misstänks vara jävig, skriver Helsingin Sanomat.Den advokatbyrå som tagit emot uppdraget att sköta en eventuell företagssanering av gruvbolaget Talvivaara misstänks vara jävig. Byrån har tidigare skött uppdrag av såväl Talvivaara som företag som har fordringar i gruvbolaget.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

"Advokatbyråer måste klättra i värdekedjan"

Tidigare var juridiska mallar kronjuvelerna i verksamheten hos många advokatbyråer. Men, digitaliseringen innebär att advokatbyråerna behöver hitta nya affärsmodeller. För Realtid.

Realtid - 07 dec 16 kl. 00:00

Lindwalls advokatbyrå åter i hetluften

Advokatbyrån Lindwall & Partners stämmer börsnoterat fastighetsbolag som i sin tur står redo att polisanmäla advokatbyrån för att ha tömt dess klientmedelskonto. Samtidigt pågår en rad tvistemål samt ett brottmål i anslutning till advokatbyrån..

Realtid - 28 okt 19 kl. 12:10

Nova-advokater bildar ny advokatbyrå

Advokatbyrån Nova kommer att upplösas. Resterande jurister går samman med jurister från ytterligare advokatbyråer och bildar den nya advokatbyrån Astra Advokater, som inriktar sig mot entreprenörsledda företag. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.