Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 29 September, 05:40

Nya Wermlands Tidningen - 16 sep 20 kl. 20:54

S-politiker ser positivt på miljonsatsningen på ambulanssjukvård




Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-politiker, ser, positivt, miljonsatsningen, ambulanssjukvård
SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 15:32

Polisen: Vi ser positivt på dem

Polisen Kronoberg ser positivt på Missing People. Men kan inte förlita sig på dem i samma utsträckning som exempelvis orienterare. Magnus Rostedt är ansvarig för sökoperationer vid Kronobergspolisen.

DI - 03 apr 19 kl. 19:22

Löfven ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien

BRYSSEL Sverige ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien, precis som Sverige ser positivt på andra sätt att underlätta handeln efter brexit..

Corren - 13 feb 20 kl. 06:00

Politiker ser positivt på nya idéer för silon

Peter Karlsson (M) tycker att idén om konstcentrum i silon är spännande, men påpekar att ett sådant projekt skulle behöva extrema aktörer för att vara ekonomiskt hållbart..

Kristianstadsbladet - 17 feb 11 kl. 06:00

Lärare ser positivt på flytt

Foto: Bosse NIlsson
Om ett par år kan Norretullskolan vara ett minne blott. Eller kanske snarare återuppstått i ny skinande skepnad.
När byggnadsnämnden träffas i nästa vecka, har den två beslut på sitt bord som ritar om skolkartan i centrala Kristianstad.

Nyan - 10 jun 16 kl. 11:18

Mikael Selander ser positivt på framtiden

Eckerö kommun är sist ut i Nya Ålands serie om de åländska kommunerna: Det går bra för näringslivet i Eckerö men en åldrande befolkning och en eventuell kommunsammanslagning oroar kommunstyrelsens ordförande Mikael Selander. – Från kommunens sida hoppas vi kunna stötta en eventuell butiksverksamhet, säger han.
Smart Park, golfbanan, fiskodlingen och turismnäringen ger Eckerö hopp.

Alingsås tidning - 09 jun 17 kl. 15:35

M: ”Ser positivt på föreslagen utveckling av Lyckan”

Moderaterna tar ansvar för fattade beslut och vi driver aktivt förbättring och utveckling av Alingsås. Det innebär att vi har för avsikt att fullfölja den avsiktsförklaring som är tecknad med Trafikverket avseende hur E20 genom staden ska utformas. Avsiktsförklaringen avser hela E20 genom staden med fyra planskilda trafikplatser som tillsammans skapar stora möjligheter men också utmaningar.

Eurosport - 14 jul 11 kl. 18:51

Formel 1 - Webber: "Vi pratar - det ser positivt ut"

Mark Webber bekräftar uppgifterna om att han är nära en förlängning med Red Bull. "Det ser positivt ut", säger den australiske stjärnan till BBC Sport..

IDG - 04 jul 12 kl. 16:19

Dell ser positivt på Microsofts surfplatta

Det har spekulerats i att Microsoft tänker konkurrera med hårdvarutillverkarna med surfplattan Surface. En källa på Dell uppger dock att företaget ser positivt på släppet..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 13 kl. 13:05

Kulturskolan ser positivt på tillbyggnad

Kulturskolans rektor Per Lindborg ser positivt på förslaget att bygga ut biblioteket för att ge plats för instrument- och orkesterundervisning. Samtidigt är han fortfarande bekymrad över den pressade tidsplanen som innebär en flytt av kulturskolan till Tingshuset redan till hösten.? Risken är att terminsstarten blir försenad, säger han..

DI - 10 sep 14 kl. 08:08

SEB ser positivt på GE-affär

SEB Equity Research ser positivt på Electrolux aviserade förvärv av vitvaruverksamhet från General Electric för 23,4 miljarder kronor kontant..

SR - 20 apr 15 kl. 13:51

LO ser positivt på ekonomin

LO:s ekonomer ser positivt på Sveriges ekonomi och tror att BNP ökar med tre procent i år. Framför allt är det en bättre utveckling i Europa som får tillväxten att ta fart, säger LO:s chefsekonom Ola Pettersson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.