Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 04:33

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 20:39

”Norges Tegnell”: Därför har vi färre döda än i Sverige▸ Därför har Norge färre döda med covid-19 än Sverige. Norges smittskyddschef förklarar..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Tegnell, Sverige, Norge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norges, TegnellDärför har vi , färre, döda, än, i Sverige
SVT - 29 maj 20 kl. 15:34

Anders Tegnell: Färre äldre insjuknar i covid-19

Antalet nya fall bland äldre har sjunkit under flera veckor. Det konstaterade statsepidemiolog Anders Tegnell under fredagens presskonferens. För att ytterligare förbättra situationen vill Folkhälsomyndigheten se en generösare provtagning och smittspårning på landets äldreboenden framöver..

Expressen - 17 feb 14 kl. 12:16

Putins uppmaning till Norges trupp: Åk hem

Norge har trots vallafiasko gjort succé i OS. Vår grannes 14 medaljer har nu blivit för mycket för Rysslands president Vladimir Putin. – Han sa att Norge borde åka hem, säger Norges idrottsminister Börre Ronglien till aftenposten.

DI - 26 jun 17 kl. 08:37

Norges bank föreslår ny centralbankslag

Den norska centralbanksutredningen, under ledning av Norges Banks förre chef Svein Gjedrem, lämnade på fredagen sitt förslag till ny centralbankslag. Där föreslås bland annat att förvaltningen av oljefonden ska administreras av en separat enhet som separeras från centralbanken..

BT - 29 maj 20 kl. 15:27

Tegnell: Färre dör per dag i Sverige

Sverige ser en fortsatt nedgång i antalet nya fall på iva på grund av covid-19. Dödsfallen är nu nere på under 50 dödsfall per dag. Men antalet inlagda på andra avdelningar än iva minskar inte..

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 09:13

Sverige i toppskiktet av tester för coronaviruset - 100 000 kan vara smittade redan enligt Tegnell

Sverige befinner sig i toppskiktet av tester för coronaviruset per capita, trots uppgifter om att man nu inte testar alla med symptom. Samtidigt är sjukdomstillväxten per capita lägre än Danmark som ligger lite efter Sverige i tester per capita. Statsepidemiologen Tegnell tror dock att 100 000 svenskar redan kan vara smittade enligt en intervju i Expressen.

BT - 08 aug 14 kl. 16:14

Ebolautbrottet blir allt värre

Ebolautbrottet i Afrika håller på att urarta, enligt hjälparbete på plats. Världshälsoorganisationen (WHO) kallar nu situationen för ett "internationellt nödläge".Det är blott tredje gången på tio år som WHO utlyser ett sådant larm.

News55 - 09 jun 20 kl. 13:39

Så varnar Tegnell för ytterligare begränsningar

Många förbereder sig för en sommar i Sverige på grund av pandemin vilket gör att fler väntas campa och bilsemestra i stället för att åka utomlands. Nyligen öppnade regeringen för att inrikesresor från och med 13 juni, men nu höjer Anders Tegnell en varningens finger för att det kan bli indraget tillstånd att resa i landet om smittspridningen ökar, det vill säga om om Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd inte hålls och om det bildas trängsel. Majoriteten, 80 procent, uppger att man följer rekommendationerna, men att det är något färre jämfört med 1-2 veckor sedan, skriver tidningen.

Cornucopia - 11 jul 20 kl. 08:30

Färre konkurser per capita i Sverige än Norge och Danmark under coronavåren

Svenska Dagbladet rapporterar att statistik från Bisnode visar på färre konkurser per capita i Sverige än i Norge och Danmark under coronakrisen. För att få klick och delningar från coronahaveristerrna rubriksatte man dock det hela till att det skulle vara fler konkurser i Sverige, utan att ta hänsyn till storleken på länderna.Fler konkurser per capita, trots oljan och vattenkraften.

SVT - 11 apr 20 kl. 16:16

Tegnell: Därför har Sverige högre dödstal

Dödsfall i coronaviruset mäts på olika sätt runt jorden, men ingen kan mäta så exakt som Sverige, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Detta gör att situationen i Sverige kan verka värre än vad den är jämfört med andra länder. -Vi har väldigt bra koll jämfört med i stort sett alla andra länder, säger Tegnell..

Blekinge Läns tidning - 11 apr 20 kl. 16:41

Tegnell: ”Därför har Sverige högre dödstal”

Dödsfall i coronaviruset mäts på olika sätt runt jorden, men ingen kan mäta så exakt som Sverige, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Detta gör att situationen i Sverige kan verka värre än vad den är jämfört med andra länder. – Vi har väldigt bra koll jämfört med i stort sett alla andra länder, säger Tegnell..

Kristianstadsbladet - 11 apr 20 kl. 16:41

Tegnell: ”Därför har Sverige högre dödstal”

Dödsfall i coronaviruset mäts på olika sätt runt jorden, men ingen kan mäta så exakt som Sverige, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Detta gör att situationen i Sverige kan verka värre än vad den är jämfört med andra länder. – Vi har väldigt bra koll jämfört med i stort sett alla andra länder, säger Tegnell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.