UNT > Lokalt

Wednesday, 23 September, 12:43

UNT - 16 sep 20 kl. 20:29

Tågstopp efter krockEtt tåg har tvingats stanna efter en krock. Exakt vad som har hänt är fortfarande oklart..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppefter , krock
SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 09:12

Skruv kämpar för tågstopp

Vissefjärda fick ett tågstopp. Och det blev rena lyftet för samhället.
– Tågstoppet har ökat inflyttningen och lett till en mer positiv känsla i samhället, säger samhällsförningens ord­förande Sixten Siverland.

SmålandsPosten - 20 maj 14 kl. 08:55

S-motionärer stöder Skruvkamp för tågstopp

Bättre bussförbindelser och framför allt tågstopp står på Skruvbornas önskelista.
Nu vill S att kommunen ska driva på för perrongbygge. ?

SmålandsPosten - 30 jan 15 kl. 06:19

Björkskolans rektor slår ett slag för tågstopp i Skruv

Rektorn på Björkskolan i Skruv, Britt-Inger Albihn, vill ha ett tågstopp i samhället. Det skulle göra det lättare att både locka fler barnfamiljer och nya lärare till samhället, tror hon. – Jag anser i min roll som rektor att det här är väldigt viktigt.

BT - 27 dec 12 kl. 09:33

Tåg i krock med personbil

En personbil körde vid 8-tiden av vägen i Kinna, i höjd med Horndal, och hamnade på tågspåret. Föraren hann ta sig ur bilen innan ett tåg kort därefter körde in i bilen. Föraren, en kvinna, ska ha klarat sig med lindriga skador vid olyckan.

BT - 27 dec 12 kl. 09:33

Tåg i krock med personbil - förare hade änglavakt

En personbil körde vid 8-tiden av vägen i Kinna, i höjd med Horndal, och hamnade på tågspåret. Föraren hade änglavakt och hann att ta sig ur bilen innan ett tåg kort därefter körde in i bilen. Föraren, en kvinna, ska i en kurva ha fått sladd på sin bil och kört av vägen och hamnat på tågspåret.

Skånskan - 30 aug 19 kl. 05:00

Satsning på tågstopp i Börringe får positivt gehör

BÖRRINGE Förverkliga att tåget stannar i Börringe och ansluter till en busslinje mellan Sturup-Börringe-Anderslöv - och det före 2022.
Det anser Carl Ramel i Börringe som vill se en snabbutredning ihop med grannkommunerna.– Sturupspendeln utreddes och skrotades 2015 för att det blev för dyrt med 19 kilometer järnväg till Sturup från Börringe.

UNT - 29 nov 13 kl. 07:42

Spårspring bakom flera tågstopp

Varje vecka inträffar 10-15 tågstopp i Skåne, Småland och Blekinge på grund av att folk springer över spåren. Förra veckan greps en man som genom att ställa sig på ett spår i Lund orsakade både tågstopp och förseningar.(TT).

Sydsvenskan - 29 nov 13 kl. 09:38

Spårspring bakom flera tågstopp

Varje vecka inträffar 10-15 tågstopp i Skåne, Småland och Blekinge på grund av att folk springer över spåren. Förra veckan greps en man som genom att ställa sig på ett spår i Lund orsakade både tågstopp och förseningar.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 06 dec 13 kl. 17:20

Tågstopp över hela Skåne

Foto: TT
Under hela kvällen är det tågstopp över hela Skåne. Bussar ersätter tågtrafiken i möjligaste mån.
Vid lunchtid på fredagen började flera av de skånska tågen gå igen.

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 07:18

Tågstopp vid skallgång

I en timmes tid under måndagen stod tågtrafiken helt stilla på södra stambanan utanför Älmhult. Anledningen var att en man, som deltog i Missing Peoples sök, befann sig uppe på tågrälsen. Det var strax efter klockan halv fyra på eftermiddagen som en lokförare larmade om att en man befann sig mellan rälsen på södra stambanan.

GöteborgsPosten - 05 feb 14 kl. 05:00

Pendeltågstopp i Säve har stor potential

Ett pendeltågstopp i Säve skulle ge stora vinster för regionen, trafiksäkerheten och miljön. Och inte minst för de som bor i området. Det enda som behövs är en perrong och en justerad tidtabell, skriver bland andra David Ekström.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.