Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 03:16

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 19:53

Hör Lena Mellin om misstänkta KD-toppen▸ KD-politiker pekas ut i hemligt klandokument — avfärdar uppgifterna som skvaller och smutskastning..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lena Mellin, KD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hör, Lena, Mellinom , misstänkta, KD-toppen
SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:05

Misstänkta har identifierats

Polisen känner till namnen på några av ungdomarna som misstänks ligga bakom skade­görelsen på Araby­om­rådet under natten till tisdagen.
– Vi jobbar på och hoppas efter hand kunna hämta in några misstänkta, säger kriminalinspektör Lena Ohlsson. Utredningen har hög prio­ritet och polisen söker efter fler vittnen till händelserna.

GöteborgsPosten - 11 apr 17 kl. 16:46

De föll offer för det misstänkta terrordådet

På tisdagen erkände Rakhmat Akilov den dödliga attacken som tog fyra människors liv. Det var en 11-årig flicka, tvåbarnspappan Chris Bevington, småbarnsmamman Maïlys Dereymaeker och Lena Wahlberg från Ljungskile som dog under fredagens misstänkta terrordåd. – Lena Wahlberg var mycket uppskattad och är djupt saknad.

Expressen - 31 aug 19 kl. 20:22

Lena Wesström vigde de misstänkta mördarna

När paret gifte sig var Lena Wesström pastorn som vigde dem.Nu sitter de båda häktade – misstänkta för att ha mördat henne.Efter mer än ett år av ovisshet kan den 45-åriga trebarnsmamman våldsamma död nu vara på väg att klaras upp.

Expressen - 19 feb 19 kl. 10:28

Misstänkta för överfallet på Ivar, 83 begärs omhäktade

Åklagare Lena-Marie Bergström har begärt omhäktning för de tre personer som misstänks för mordförsöket på Ivar, 83, skriver P4 Blekinge.– De är fortfarande på sannolika skäl misstänkta för brotten, och eftersom det finns risk för att de pratar ihop sig vill jag att de ska vara fortsatt häktade, säger hon..

ÖstersundsPosten - 30 aug 16 kl. 17:23

Åklagaren om misstänkta mordförsöket på barnet i Ragunda: "Förundersökningen är inte färdig"

Det misstänkta mordförsöket på ett barn i Ragunda kommun i mitten av augusti har inte uträtts nog ännu. Därför har åklagaren Eva-Lena Rimér lämnat in en framställan om förlängd åtalstid. Något beslut har dock inte fattats i frågan..

Länstidningen i Jämtland - 30 aug 16 kl. 17:23

Åklagaren om misstänkta mordförsöket på barnet i Ragunda: "Förundersökningen är inte färdig"

Det misstänkta mordförsöket på ett barn i Ragunda kommun i mitten av augusti har inte uträtts nog ännu. Därför har åklagaren Eva-Lena Rimér lämnat in en framställan om förlängd åtalstid. Något beslut har dock inte fattats i frågan..

YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

Skånskan - 31 jan 20 kl. 17:16

Väktare överlistade misstänkta i bilar

ESLÖV En väktare tog tidigt på torsdagsmorgonen upp jakten på ett antal personer i en bil som han misstänkte hade försökt stjäla saker inne på Kraftringens område i Eslöv.
Väktaren följde efter deras bil och larmade samtidigt polisen.Det blev en rafflande stund på torsdagsmorgonen, enligt Ingvar Lindahl som är ordförande för säkerhetsnätverket Safe0413.

BT - 12 mar 14 kl. 17:13

Fler misstänkta för våldsdåd i Malmö

En av de tre som greps efter de våldsamma händelserna i Malmö i helgen, där nazistiska Svenskarnas parti var inblandat, släpps på fri fot. Det beslutade tingsrätten i dag. Samtidigt bekräftade åklagaren att fler personer misstänks för mordförsök.

YLE - 13 nov 14 kl. 03:48

Polisen pekar obefogat ut utländska misstänkta

Det finns brister när det gäller hur polisen rapporterar om misstänkta med utländsk bakgrund. Yle Huvudstadsregionens granskning visar på flera fall där det enligt Polisstyrelsen är helt obefogat att lyfta fram den misstänktas etnicitet. Polisstyrelsens kommunikationschef Marko Luotonen säger att saken nu ska diskuteras.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 14:10

Misstänkta nekar till rå misshandel i Vellinge

VELLINGE De fyra unga män som i söndags anhölls misstänkta för att i Vellinge ha misshandlat en
17-åring med påkar och järnrör nekar till brott.
Nu överväger åklagare Kristina Amilon att begära dem häktade.– Att de misstänks för att ha använt tillhyggen bidrar till att jag anser att våldet är grövre, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.