Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 24 September, 10:41

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 19:45

Svenska fastigheter lockar i coronatiderSvenska fastigheter är rekordheta bland utländska investerare. Och särskild dragningskraft har objekt utanför storstäderna. –Det utländska intresset har aldrig varit större, säger Max Barclay på fastighetskonsulten Newsec..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Max Barclay, Newsec

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska fastigheter, lockari , coronatider
DI - 14 jan 14 kl. 15:17

Svenska fastigheter lockar investerare

Sverige anses vara en attraktiv marknad för fastighetsinvesteringar i jämförelse med övriga länder i Europa och ett ökat antal fastighetsaffärer är att vänta på den svenska fastighetsmarknaden under 2014..

PrivataAffärer - 12 mar 14 kl. 12:55

Börsens nya fastigheter lockar trots orostecken

Även om storägare säljer ser det sammantaget ljust ut för den senaste börsnykomlingen. Hemfosa blir ett välkommet tillskott bland Stockholmsbörsens fastighetsaktier. ....

SvD - 30 sep 14 kl. 18:50

Fastigheter lockar mest bland börsintroduktionerna

Under 2014 har rekordmånga bolag börsnoterats, bland dem välkända bolag som Comhem och Kronfågels ägare Scandi Standard. Men det är främst fastighetsbolagen som lockat småspararna..

YLE - 05 feb 17 kl. 20:00

Finlandssvenskt boende lockar ännu i dag - "Det är inte ett språkghetto"

Kvarteret Victoria på Busholmen är det nyaste tillskottet av svenska boendeenheter i Helsingfors. Sista handen läggs vid lägenheterna som bäst och de första invånarna har redan börjat flytta in. I Víctoria samlas dagvård, kulturcentrum och boende på samma plats.

DI - 18 apr 20 kl. 09:42

Därför dras vi till skogen i coronatider

Naturen lockar i coronatider. Sökmotorn Googles senaste mobilitetsrapport* visar att svenskarna vallfärdar till parker och grönområden..

Barometern - 13 maj 20 kl. 12:29

Sjön lockar: Båtsemester ett alternativ i coronatider

Intresset för att köpa båt har ökat i coronatider. Att vara på sjön är alltid bästa sättet att tillbringa semestern på, säger seglaren Staffan Lindqvist..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 20 kl. 08:42

Stort sug efter stora TV-apparater i coronatider

Stora TV-apparater på över 65 tum och spelkonsoler. Det lockar främst hemelektronikskonsumenterna under coronatider. Försäljningen av hemelektronik ökade med elva procent under juni månad jämfört med samma period 2019 enligt ny statistik från Elektronik.

GöteborgsPosten - 06 jul 20 kl. 08:43

Stort sug efter stora TV-apparater i coronatider

Stora TV-apparater på över 65 tum och spelkonsoler. Det lockar främst hemelektronikskonsumenterna under coronatider. Försäljningen av hemelektronik ökade med elva procent under juni månad jämfört med samma period 2019 enligt ny statistik från Elektronikbranschen.

DI - 23 maj 18 kl. 22:42

Miljardrusning till svenska fastigheter

Utländska investerare fortsätter att köpa fler fastigheter i Sverige än de säljer. Både direktinvesteringar och ägande genom börsbolag lockar. Det utländska intresset för den svenska fastighetsmarknaden dog efter Lehmankraschen 2008 men har sedan dess kontinuerligt skruvats upp..

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 20 kl. 19:19

Lions påsksmyckar Ängelholm – även i coronatider

300 färgglada påskbjörkar placeras utanför affärer och fastigheter..

Kristianstadsbladet - 10 apr 20 kl. 17:00

Wanås Konst lockar folk trots Corona

Påskrundor ställs in över stora delar av Skåne. Besökare som är sugna på konst kan i coronatider i stället lita på Wanås. – Jag tror att folk tycker att det är extra skönt att komma hit.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.