UNT > Nyheter

Thursday, 24 September, 03:16

UNT - 16 sep 20 kl. 19:36

Officer klappade kollegor på rumpanEtt militärt befäl i Norrbotten har dömts till dagsböter för sexuellt ofredande sedan han i höstas tafsat på tre kvinnor med lägre rang vid fyra tillfällen i Boden och Stockholm..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Norrbotten, Boden, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Officer, klappade, kollegor, rumpan
NT - 29 mar 12 kl. 01:30

Avskedshotad officer anger kollegor

En officer på i Halmstad ska avskedas sedan han bland annat köpt in utrustning för privat bruk. Det anser Försvarsmaktens personalansvarsnämnd..

Sydsvenskan - 16 jun 17 kl. 20:15

Malmöofficer smekte sjöman på rumpan – får löneavdrag

Mannen är officer inom Försvarsmakten och tog en sjöman på rumpan under en fest..

GT - 24 jun 17 kl. 09:17

Man klappade kollega på rumpan – får löneavdrag

En anställd inom Kriminalvården  i Västsverige klappade en kvinnlig kollega på hennes rumpa. Nu står det klart att han straffas med avdrag på lönen. Mannen ska också ha gjort olämpliga uttalanden, skriver Ttela.

NSD - 26 nov 14 kl. 07:30

Officer anmäld för sextrakasserier

En man i 50-årsåldern, anställd som officer på F21, misstänks för att ha sexuellt ofredat kvinnliga kollegor..

NSD - 30 dec 14 kl. 11:10

Officer på F21 blottade sig

En man i 50-årsåldern, anställd som officer på F21, har åtalats för sexuellt ofredande mot två kvinnliga kollegor..

Sydsvenskan - 06 mar 16 kl. 13:19

Hemlig officer utreds för hot

En hög officer vid Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) utreds av Försvarsmaktens personalansvarsnämnd och riskerar sparken, enligt Expressen.Officeren, som arbetat med inriktning mot Ryssland, anklagas för att ha hotat kollegor och chefer via telefon och sms — och även ha hotat de försvarsanställdas familjer.Hoten var utformade så att de skulle se ut att komma från rysk underrättelsetjänst, enligt uppgifter till tidningen.

DN - 06 mar 16 kl. 13:34

Hög officer inom Must misstänks ha hotat kollegor

En högt uppsatt officer på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten Must misstänks ha hotat chefer och anställda vid Försvarsmakten, skriver Expressen. Hoten ska ha varit utformade så att de såg ut att komma från Ryssland. Officeren är nu avstängd från sitt arbete och kan få sparken..

NSD - 23 jun 16 kl. 13:53

Officer dömd för sexbrott avskedas

En officer på F21 avskedas på grund av att han sexuellt ofredade yngre kvinnliga blivande kollegor..

Cornucopia - 24 maj 18 kl. 07:52

Nytt grepp från Försvarsmakten - bli officer utan militär grundutbildning

I ett nytt (?) grepp för att rekrytera officerare erbjuder nu Ledningsregementet akademiker med minst tre års studier (180hp) och examen anställning som officer. Antas man ska man först genomgå officersutbildning - officershögskolan är tre år - och sedan få en fänriks ingångslön.

GlobeNewswire - 26 aug 20 kl. 08:00

Saniona förstärker ledningsgruppen genom utnämningar av Chief Financial Officer, Chief Communications Officer och Chief Human Resources Officer

PRESSMEDDELANDE 26 augusti 2020 Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att  ledningsgruppen utökas genom utnämningen av Jason A. Amello till Chief Financial Officer, Trista Morrison till Chief Communications Officer och Linea Aspesi till Chief Human Resources Officer. Positionerna är USA-baserade och kommer att understödja Sanionas avancemang av kliniska studier i sen fas med den primära produktkandidaten Tesomet för behandling av två sällsynta ätstörningar, hypotalamisk fetma (HO) och Prader-Willis syndrom (PWS).

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 12 kl. 10:00

Officer öppet gay ? även på jobbet

Under tiden i Irak kunde den öppet homosexuelle marinkårsofficeren Matthew Phelps inte yttra ett ord om hur mycket han saknade sin käraste. Medan hans kollegor pratade om fruar och barn satt Phelps tyst. Nu är lagen som förbjöd försvarsanställda i USA att tala om sin homosexualitet borta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.