ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 01:51

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 19:33

Kritiserad skylt på plats efter två års tvist: ”Ett bra forum för att marknadsföra Östersund”Nu är kommunens digitala informationsskylt längs Vallaleden på plats. Skyltens vara eller inte....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersund, Vallaleden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritiserad, skyltpå plats efter , två, års, tvistEtt , bra forum för att marknadsföra Östersund
Skånskan - 13 dec 18 kl. 11:35

Skylt­sön­dagen drog myc­ket folk

Året är 1938. Sko­ma­ka­re­ga­tan är Malmös verk­liga jul­gata – särskilt se­dan Gustaf Za­dig un­der året flyttat sitt lek­saks­ma­ga­sin dit från Södergatan. Ingen an­nan stans i staden kun­de man känna jul­stäm­ningen så starkt som där.

Barometern - 24 jan 14 kl. 09:36

Skylt ska skymma skylt

Nu byggs en ny skylt för att dölja en annan skylt. Följetongen om de digitala välkomstskyltarna fortsätter. Vid fullmäktigemötet innan jul diskuterades de digitala informationsskyltarna.

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 09:29

Skylt vid väg 23 får nobben

Skylt eller inte skylt på väg 23 för att göra reklam för Osby Shopping? Trafikverket och Osby näringsliv har delade meningar. Länsstyrelsen säger nu nej.

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 07:21

?Det är alltid bättre med en skylt för mycket?

Stopp! Området får ej beträdas. Förorenad mark.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 17:12

Skylt på vagn utan tillstånd kan kosta 10 000 kronor

Malmö Skyltar längs motorvägarna som upplyser om både tjänster och matställen är vanliga men kan bli dyrbara eftersom de kräver tillstånd.
Flera fastighetsägare riskerar nu att få betala böter på både 10 000 och 15 000 kronor per skylt.Längs E 6 mellan Malmö och Trelleborg finns flera skyltar som satts upp utan tillstånd.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 16:32

Historisk skylt har försvunnit

Öved Minnesskylten i brons som berättar om slaget vid Borst har stulits.
– Vi planerar att sätta upp en ny, men det kommer att dröja ett tag, säger Stellan Persson.Han var ordförande när Östraby bygdeförening satte upp skylten vintern 2003/2004.

BT - 21 okt 13 kl. 08:29

Kommunens beslut upphävs - får sätta skylt på teatern

Samhällsbyggnadsnämnden avslog ansökan om att få sätta upp lysande skylt på Sagateatern. Får bakläxa av länsstyrelsen. Kultkompaniet har ansökt om att få sätta upp en skylt med rörlig text på Sagateatern.

SmålandsPosten - 11 jul 14 kl. 06:18

Trafikverket säger nej till deras skylt

Kaféverksamheten Smörhöga gårdsmagasin utanför Grimslöv fick tillstånd av länsstyrelsen att sätta upp en skylt vid väg 23. Men Trafikverket överklagar beslutet till förvaltningsrätten eftersom skylten kan innebära olycksrisk. Ann-Kristin Karlsson, som driver kaféverksamheten i Smörhöga utanför Grimslöv, ansökte om tillstånd att sätta upp två identiska skyltar vid väg 23, i höjd med Grimslöv.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tröttnade på mäns skrevande på tågen – gjorde skylt till SL

Problem med män som breder ut sig på tåg, bussar och i tunnelbanan har varit på tapeten mycket under vintern och våren. I all enkelhet handlar det om snubbar som särar på benen så pass mycket att personen på sätet bredvid får mindre plats. I New York körde man för en tid sedan en kampanj mot just skrevande i tunnelbanan, och sociala medier fylldes av bilder på människor som inkräktar på andras space.

Skånskan - 25 feb 16 kl. 17:44

Oenigt nej till skylt på travbanan

JÄGERSRO Det blev avslag för Skånska travsällskapets ansökan om att få sätta upp en stor, digital reklamskylt på ridhusläktaren på Jägersro travbana.
Men politikerna var inte eniga.Nämndens rödgröna majoritet gick på tjänstemännens linje och tyckte skylten, 30 meter lång och sju meter hög, skulle påverka det offentliga rummet negativt och, säger nämndens förste vice ordförande Sofia Hedén (S), kunna utgöra en trafikfara om bilister tittar mer på den rörlig reklamen än på trafiken.

Sydsvenskan - 11 nov 11 kl. 12:25

Skylt stals från medborgarhus

Foto: Göran Olsson
Skylten på medborgarhuset i Arlöv har stulitis. Den 200 kilo tunga och 6 meter långa konstruktionen var nedmonterad för reparation och försvann natten mellan torsdag och fredag.
Stölden upptäcktes på fredagsmorgonen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.