Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 20 September, 05:46

Sydsvenskan - 16 sep 20 kl. 19:35

Alicia Keys har gjort sig kvitt det präktigaSnedstegen är få, skriver Anna Hellsten om albumet som frös inne mitt i sommaren..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Keys, Anna Hellsten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alicia, Keyshar gjort sig , kvittdet , präktiga
BT - 10 jul 13 kl. 11:19

Jay-Z vilse bland dollartecknen

Efter 2003 års The Black album bestämde sig Jay-Z för att sluta vara rappare och bli affärsman. Trots att han gjort fem album sedan dess har rollförändringen känts permanent. Rapparen Jay-Z har varit allt mindre närvarande.

BT - 10 aug 13 kl. 11:58

Bat for Lashes vinner välförtjänt arbetsseger

När åldermännen Neil Young och Rodriguez svikit har istället de unga kvinnorna lyft Way Out West. I torsdags bjöd Alabama Shakes Brittany Howard på den mest omskakande sånginsats jag sett på en scen i år. Under fredagen gav systrarna Haim, Grimes och Angel Haze festivalen var sin lektion i coolhet.

Sydsvenskan - 08 nov 15 kl. 04:00

Att följa pengarnas flykt

Var finns hjärtpunkten i fransmannen Thomas Pikettys febrila verksamhet som ekonom och samtidskritiker?Det blir tydligt av några rader i en artikel som ursprungligen stått i den franska tidningen Libération:”Vilka nya ägarformer bör vi önska oss under det tjugoförsta århundradet för att slippa diktatoriska ägare och ställa kapitalet och produktionsmedlen under en demokratisk kontroll som öppnar för delaktighet?”Frågan gäller närmast tidningar och andra nyhetsförmedlare och opinionsbildare.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 15 kl. 04:00

Att följa pengarnas flykt

Var finns hjärtpunkten i fransmannen Thomas Pikettys febrila verksamhet som ekonom och samtidskritiker?Det blir tydligt av några rader i en artikel som ursprungligen stått i den franska tidningen Libération:”Vilka nya ägarformer bör vi önska oss under det tjugoförsta århundradet för att slippa diktatoriska ägare och ställa kapitalet och produktionsmedlen under en demokratisk kontroll som öppnar för delaktighet?”Frågan gäller närmast tidningar och andra nyhetsförmedlare och opinionsbildare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.