SVT > Utrikes

Sunday, 20 September, 07:18

SVT - 16 sep 20 kl. 19:02

Bildt om Navalnyj: Politiska priset för Ryssland är ”massivt”Rysslands mest kände oppositionsfigur Alexej Navalnyj har stirrat döden i vitögat men är nu på bättringsvägen. Men det världspolitiska muller som förgiftningen utlöst bara växer. – Det utrikespolitiska priset för det här är massivt, säger Sveriges tidigare statsminister Carl Bildt (M) om reaktionerna mot Ryssland..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Navalnyj, Ryssland, Alexej Navalnyj, Sveriges, Carl Bildt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildtom , Navalnyj, Politiska, prisetför , Rysslandär , massivt
GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 10:25

Västlänken stoppas när det politiska priset blir för högt!

Visst går det att stoppa Västlänken. Tunnelbygget är ett politiskt beslut. Och blir det politiska priset för högt kan det lätt ändras.

Aftonbladet - 19 jul 14 kl. 00:46

Det politiska priset för Putin blir allt högre

DN - 27 okt 16 kl. 18:51

Ewa Stenberg: Det politiska priset för misstag har ökat

Analys. Infrastrukturminister Anna Johansson har redan fått kritik för hur hon sköter sitt uppdrag. Nu försöker hon svära sig fri från hur hennes närmaste medarbetare hanterat skattepengar.

Nyheter 24 - 21 maj 12 kl. 19:39

Rysk tidning: "Bildt blev avlyssnad i Moskva"


I ett avlyssnat telefonsamtal med Carl Bildt framgår det att Sveriges underrättelsetjänst stödjer den ryska politiska oppositionen. Det hävdar en rysk tidning. Uppgifterna om utrikesminister Carls Bildts avlyssnade telefonsamtal publicerades i dag i Rysslands största dagstidning, Komsomolskaja Pravda som står makten i Kreml nära.

Kristianstadsbladet - 18 jul 13 kl. 18:14

Stora protester efter Navalnyj-domen

En av president Vladimir Putins starkaste kritiker kan ha tystats. Den ryske oppositionspolitikern Alexej Navalnyj döms till fem års fängelse.Enligt EU väcker domen "allvarliga frågor" om rättssäkerheten i Ryssland.

BT - 18 jul 13 kl. 18:16

Stora protester efter Navalnyj-domen

En av president Vladimir Putins starkaste kritiker kan ha tystats. Den ryske oppositionspolitikern Alexej Navalnyj döms till fem års fängelse. Enligt EU väcker domen "allvarliga frågor" om rättssäkerheten i Ryssland.

BT - 25 sep 14 kl. 01:26

Bildt: "Det är ett oberoende pris"

När visselblåsaren Edward Snowden får hederspris av stiftelsen Right Livelihood stänger utrikesdepartementet (UD) dörrarna till tillkännagivandet. Utrikesminister Carl Bildt förnekar att han ligger bakom beslutet.I New York säger den avgående utrikesministern att "det alldeles självklara" motiverat hanteringen.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 16:50

Bildt behöver ingen hjälp

Hanif Bali blir fråntagen ett antal uppdrag i riksdagen som straff för att han förolämpat Carl Bildt. Efter flera år som mer eller mindre partisanktionerat twittertroll var Bildt droppen som fick förolämpningsbägaren att flöda över. Högermoderater har tävlat i att sabla ner Fredrik Reinfeldt, så det är oklart varför Bildt var en no-go-zon.

Nyheter 24 - 22 nov 11 kl. 12:58

Bildt till Ukraina för att få Tymosjenko frigiven


Utrikesdepartementet vet inte vad han ska göra, pressekreteraren säger att Carl Bildt ska "diskutera aktuella politiska frågor". DONETSK. Utrikesminister Carl Bildt (M) ska enligt uppgifter till nyhetsbyrån Reuters åka till Ukraina på onsdagen för att tillsammans med sin polske kollega Radoslaw Sikorski försöka få till en frigivning av ex-presidenten Julia Tymosjenko.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.