NT > Nyheter

Sunday, 27 September, 03:30

NT - 16 sep 20 kl. 19:00

Nu satsas minst 80 miljoner mer på kanalenVintersäsongen innebär renovering av Göta kanal. Nästa år satsar regeringen 80 miljoner kronor på renoveringsprojekt av kanalen. Dessutom höjs driftbidraget med 20 miljoner kronor..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Göta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu satsasminst 80 miljoner , mer, kanalen
Skånskan - 07 jan 16 kl. 19:11

Nu satsas mer på skrivarverkstad och kollo

MALMÖ Under februarilovet blir det skrivarkollo på Stadsbiblioteket i Malmö.
Då har elever på högstadiet möjlighet att arbeta mer med sitt kreativa skrivande, allt blandat med olika övningar.Även den här veckan har det varit skrivarverkstad på biblioteket.

SR - 26 jul 14 kl. 11:44

Forskare: Måste satsas mer på Alzheimers sjukdom

Alzheimer är den tredje största sjukdomen i Sverige och kostar mer än cancer, stroke och hjärt- och kärlsjukdomar tillsammans. Det konstaterar flera experter på DN debatt i dag samtidigt som de påpekar att det satsas för lite pengar på forskning om Alzheimers sjukdom..

Kristianstadsbladet - 24 jan 17 kl. 03:00

Olika syn på hur det kan satsas

Alliansen i Skåne vill se över hur det kan satsas mer på nyetablerade vårdcentraler och på så vis avlasta sjukhusen. En utredning presenterades under måndagen, men fick avslag..

YLE - 04 dec 13 kl. 04:42

Pisa visar: invandrarelever behöver mer stöd

Elever med invandrarbakgrund klarade sig betydligt sämre i Pisaundersökningen, än de som hade finska eller svenska som modersmål. Nu borde Helsingfors satsa mer på att stöda de här eleverna, anser utbildningsnämndens ordförande Minerva Krohn. I Pisaundersökningen presterade elever med invandrarbakgrund klart sämre, än elever med finska eller svenska som modersmål.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 anledningar att prata mer om den dödliga sjukdomen borderline

Under maj månad uppmärksammas borderline, också kallad emotionell personlighetsstörning, under hashtagen #bpdawarenessmonth.Känslor upp och ner
Den som har borderline har svårt att reglera sina känslor och humöret kan förändras snabbt. Känslorna kan gå från att älska livet och vara lycklig till att vilja dö flera gånger under samma dag.

YA - 31 maj 16 kl. 03:00

Lärarförbundet kräver mer pedagogisk personal

Det måste satsas mer pengar på pedagogisk personal i Sjöbos skolor. Det anser Lärarförbundet, som också menar att kommunen behöver bli en mer attraktiv arbetsgivare..

GT - 23 nov 18 kl. 14:52

Julens nyheter på Liseberg: "Mer påkostad än tidigare"

Nu är det jul igen på Liseberg – för 19:e året i rad.I år satsas mer resurser än någonsin på julstämningen och vinterkänslan i parken.– Framför allt är isshowen mer påkostad än tidigare.

Västerbottens Folkblad - 03 dec 13 kl. 07:00

Mer bredband och färre ledamöter i Vilhelmina

Det ska satsas mer på bredband till byarna i Vilhelmina. Kommunstyrelsen anslår fyra miljoner till ändamålet. Man föreslår också att ledamöterna i fullmäktige minskas med åtta stycken.

Expressen - 04 sep 15 kl. 15:47

Satsar mer på banker jämfört med flyktingar

EU kritiseras för att ta emot för få flyktingar. Enligt EU-kommissionens siffror satsas mer än 1000 gånger på att rädda bankerna jämfört med flyktingarna. – EU och medlemsstaterna har de finansiella musklerna - det har man visat när man räddade bankerna, säger David Ljung, politisk rådgivare inom ekonomi- och finansfrågor för Socialdemokraterna i Europaparlamentet..

SmålandsPosten - 10 mar 16 kl. 10:41

Mer forskning om asksjukan

De första rapporterna om sjuka askar i Sverige kom 2001. Sedan dess har svampsjukdomen ägnats en hel del uppmärksamhet utan att det hittats någon bot. Nu satsas mer pengar på forskning om askskottsjukan..

Barometern - 02 jan 18 kl. 11:20

Invånare vill satsa mer på turismen

En privatperson har lämnat synpunkter på kommunens översiktsplan och vill att det ska satsas mer på turismen..

Fler nyheter från NT

NT - 2 timmar sedan

Mordförsök på två män i Borlänge

Två personer har blivit knivskurna i ett vilt bråk i Borlänge under lördagskvällen..

NT - 2 timmar sedan

Biden: Vänta med godkännandet av Barrett

Demokraternas presidentkandidat Joe Biden vädjar till senaten att vänta med att godkänna Amy Coney Barrett som ny domare i USA:s högsta domstol till efter presidentvalet den 3 november..

NT - 4 timmar sedan

Bilbrand på Kungsängsleden

Brandkåren har larmats till platsen..

NT - 4 timmar sedan

Vildsvin på vägen

Trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Klinga och Norrköping Södra påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

NT - 5 timmar sedan

Rådjur på vägen

Problem i trafiken i båda riktningarna på väg 51 mellan Cirkulationsplats Eriksberg och trafikplats Svärtinge..

NT - 5 timmar sedan

Hotade lägga ut intima bilder på exet – får fängelse

Söderköpingsbon hotade att lägga ut intima bilder på sitt ex. Nu döms han till fängelse för bland annat olaga hot..

NT - 7 timmar sedan

Sverige förlorar världscuptävling i Östersund

Ett regeringsbesked om undantag för inreseförbudet kom aldrig. Därför blir det ingen världscuptävling i skidskytte i Östersund i december. –Det har bara varit tyst från regeringen, säger tävlingschefen Patrik Jemteborn till TT..

NT - 5 timmar sedan

Strandad haj räddad från Göteborgs skärgård

Kustbevakningens larm om en nödställd haj blev starten på en ovanlig räddningsinsats i Göteborgs skärgård. Flera timmar och två bärgningsförsök senare befann sig den strandade hajen åter på säkert vatten..

NT - 6 timmar sedan

Träningsmatchen ställdes in efter misstänkt Covid-19

På fredagskvällen insjuknade två spelare med coronasymptom och träningsmatchen mellan Finspångs AIK och Skutskärs IF ställdes in..

NT - 6 timmar sedan

Örebro klara segrare i Skellefteå

Örebro har fått en smakstart i SHL. Mot Skellefteå tog närkingarna sin andra trepoängare på två dygn när man vann med 4–1. Lagets sylvassa förstakedja firade stora triumfer mot ett hemmalag som aldrig riktigt kom in i matchen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.